![]() |
Cevap: Ve Mesut Bakkal gitti...
Bu kadarina Nankörlük denir. Mesut Hoca gecen sene geldiginde iyiydi $imdi ise ??? Yahu adam ne yapsin kaliteli oyuncu almiyorsunuz hesapi mesut ne yapsin. Aragones sayesinde mi Ispanya Avrupa $ampiyon oldu???
2 ay boyunca Forumda Tschabalala diye cabaladik..$u an Saglamda gelse veya Vuralda gelse bir$ey degi$mez. |
Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı
[B]darisi devre arasi bir kac futbolcularin basina :D[/B]
|
Mesut hoca' ya burdan bir tesekkuru bildirmeyi arz ederim. Unutmayalim ve vefasiz olmayalim. Gecen sene ligde kalmamizi sagladi. Bu nedenle ona cok cok tesekkur ediyorum! Bir Sivasli olarak bunu bilmemiz lazim.
Fakat yeni sezonda mesut hoca ile kanimiz uyusmadi, bu nedenle gec alinmis bir karar olarak goruyorum. Tabii bunda sadece mesut hocanin bir sucu yok. Bir diger suclu yonetim. Yonetim kalitesiz futbolcular alarak Sivasspor' un kalitesini gercekten dusurdu. Bu nedenle hem yonetim hem futbolcularda sucludurlar. Yeni gelecek hocayi da aciklayiyim: [B]Riza Calimbay (100%)[/B]. Bir kardesimiz ZICO demis. Fakat ZICO gelmez! |
Rıza Hoca taşın altına elini sokar mı bilemem ama gelirse şahsi düşüncem başımın üstünde yeri var.Düşeceksek de çıkacaksak da en azından kendi evladımızla olsun ...Camiamız içinde hayırlısı olmuştur kanaatimce Mesut Hoca ile gitmediği aşikardı çok geç bile kalındı lakin verdiği emeklere,zor zamanda yanımızda olduğundan ötürü sonsuz teşekkürler,yolu açık olsun...
|
fikret beyde gitse keske .
|
[QUOTE=zkrllh58;662496]fikret beyde gitse keske .[/QUOTE]
ahh ahhhhh ahhhhhhh be ahhhh |
[B]mesut bakkala bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum...[/B]
|
Şuanda bildiğim kadarıyla takım çalıştırmayan; [B]Güvenç Kurtar[/B] ile [B]Rıza Çalımbay[/B] var. %70 Rıza %30 Güvenç olacağını düşünüyorum.
|
[QUOTE=sewaz58;662495]Rıza Hoca taşın altına elini sokar mı bilemem ama gelirse şahsi düşüncem başımın üstünde yeri var.Düşeceksek de çıkacaksak da en azından kendi evladımızla olsun ...Camiamız içinde hayırlısı olmuştur kanaatimce Mesut Hoca ile gitmediği aşikardı çok geç bile kalındı lakin verdiği emeklere,zor zamanda yanımızda olduğundan ötürü sonsuz teşekkürler,yolu açık olsun...[/QUOTE]
aynen böyle düşünüyorum, düşeceksek de kendi memleketimizin evladıyla düşelim... eğer hakkaten rıza hoca gelecekse çok sevinirim çooookkkkkkk ama ya asıl sahada koşup mücadele etmesi gereken futbolcular ne olacak??????? |
[QUOTE=EceL;662511]Şuanda bildiğim kadarıyla takım çalıştırmayan; [B]Güvenç Kurtar[/B] ile [B]Rıza Çalımbay[/B] var. %70 Rıza %30 Güvenç olacağını düşünüyorum.[/QUOTE]
[B]güvenç kurtar gelirse eğer niye mesut bakkal kovuldu???[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:56. |