![]() |
Cevap: Suçlu Kim?
Tabiki ilk suçlu yönetim.Yönetimin yanlış trasfer yöntemi ve para sevdasıyla elindeki futbolcuları satmasıyla başlayan bu sürüven ardı ardına yanlış tercih edilen hocalar ve SİVASSPOR'un bu duruma kaçınılmaz düşüşü.Şimdi kara kara düşünerek işin işinden çıkmaya çalışmaya çalışıyoruz.Ama nasıl.
|
Burada Suclu Futbolcular Neden Mi Paralarını Zamanında Aldıkları İçin Kısa Ve Öz Deveyi Diken İnsanı .... Yaranır Bu Kadar Basit
|
Gardaş, bana sorarsanız dışarıdan biri olarak YÖNETİM diyorum. Niye mi?
Bülent Uygun'u suçluyorsunuz, onun kararlarına göz yuman YÖNETİM. Muhsin Ertuğral'ı suçluyorlar.. Onu internetten bulup getiren YÖNETİM. Mesut Bakkal'ı, başkan eleştiriyor onu getiren YÖNETİM. Futbolcular oynamıyor, kulaklarını çekmeyen YÖNETİM. Ya daha suçlu aramaya gerek var mı? Allah sonunuzu hayır etsin. |
en büyük suçlu futbolcular
|
Giden oyuncular Gelen oyuncular
Petkoviç Ramoviç Bilica Ivanovs Sylla Saidou İbrahim Keita Sezer Sedat Y. Murat Erdoğan Zita Musa Mehmet Tum Ceyhun Balili İbrahim Banko olacak oyuncular Ramoviç Abdurrahman Murat S. Diallo Hayrettin Cihan Keita Kadir Mehmet Nas Mehmet Y. Kamanan Sedat , Pedriel ve Zita kalabilirde kalmyabilirde Sedat kalırsa 1 stoper yoksa 2 1 de sol bek ayrıca 2-3 tane orta saha 1 tanede forvet alınmalı tercih çok önemli defans oyuncuları kesinlikle berzilyalı veya italyan olmalı kesin yani orta sahanın 1i yerli olmalı kaliteli 2si ne olursa olsun sonuçta defans sağlam olsun yeter forvette bence siyahi olabilir. 2.yarının kadrosu: Kaleciler : Ramovic , Alişan , Akın Savunma : Murat , Diallo , Yabancı stoper , Sedat(yerli bir stoper) , Abdurrahman , Hayrettin , Ziya , Ferhat , Bir Sağ bek Orta Saha : Keita , Kadir , Cihan , Mehmet Nas , 2 orta saha(1i yerli) , 1 Sol Açık(Bekte oynayabilen yabancı) , Forvet : Mehmet Y. , Kamanan , 1 yabancı santrfor , Pedriel |
ben yanlış futboolcu transferinin akımı bu hale getirdiğine inanıyorum
çünkü bülent varken hem başarılı olduk hem başarısız oyuncular satılınca kadro da dağıldı tabii diğer etkenlerinde etkisi var |
Maalesef yanlış transferler bizim her dönemimizde vardı önceden sportif başarı olduğundan pek fazla sırıtmıyordu.bülent bey devre arasında 2 ligden falan topluyordu mahmut hanefi falan gibi oyuncuları çoğu resmi müsabakaa forma bile giymedi ..bide sezon başında alınıpta forma giymeden gönderilen brezilyalılar var arada sırada tutanların hatırına fazla konuşulmuyordu menajer bülent klubü yol geçen hanına çevirmişti gerçekci olalım biraz.. bilica falan onları da bülent uygunu getirmedi hatta başkanın dediği gibi ilk başta istemiuordu işimize yaramaz diye
Maksadım isimleri eleştirmek değil bi gerçek var ortada bizim hiçbir zaman akılcı bir tansfer politikamız olmadı. inş bundan sonra bişeyler düzelir... |
Sivaspor'un bu günkü başarısız durumunun sebebi kim ?
Suçluları buz dağına benzetirsek: Buz dağının üstündeki suçlular 1-) Futbolcular 2-) Yanlış futbolcu transferleri Buz dağının altındaki suçlular 3-) Yönetim Düşüncem budur. Sivassporumuza başarılar dilerim. |
Yönetimin ilgisizliği vede BİLGİSİZLİĞİ.
|
bence 1.sorumlu bülent uygundur.onun bu durumuna müdahale etmeyen başkan ve yönetimde 2.sorumludur.gönderilen futbolcuların yerine iyi transfer yapmayan yönetim daha da sorumludur aslında.çünkü 2 yıl geçti.ama çözüm bulumadılar.ruhsuz şuursuz onursuzca mücadele eden topçularımızda en az onlar kadar sorumludur.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |