![]() |
Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
[B]Güven abi ellerine sağlık.senide tanımış olduk bu sayede.herşey güzeldi dönerken ufak tefek aksilik dışında.bi dahaki deplasmanda görüşmek üzere ..[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;671421][B]Güven abi ellerine sağlık.senide tanımış olduk bu sayede.herşey güzeldi dönerken ufak tefek aksilik dışında.bi dahaki deplasmanda görüşmek üzere ..[/B][/QUOTE]
Duydum başınıza gelenleri,saglık olsun.Kazasız belasız gittikten sonra bunada şükür:) |
[B]Ben Kimseye Teşekkür Etmiyorum Arkadaş.... :)
Ay Işığı Altındaki Sivas Halayı Ekibini Can-ı Gönülden Kutluyorum :D :D :D[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;671423][B]Ben Kimseye Teşekkür Etmiyorum Arkadaş.... :)
Ay Işığı Altındaki Sivas Halayı Ekibini Can-ı Gönülden Kutluyorum :D :D :D[/B][/QUOTE] Sana şöför teşekkür etsin:Dahahahah. Anladın sen onu:D Dönüştede beraber olsak gırgır fotoğraflar yakalayacakmışız:D |
[B][CENTER][QUOTE=GuVeN;671424]Sana şöför teşekkür etsin:Dahahahah. Anladın sen onu:D Dönüştede beraber olsak gırgır fotoğraflar yakalayacakmışız:D[/QUOTE]
Ulan Arkadaş ISUZU Marka Minibüsü Tasarlayan Mühendisin Allah Belasını Versin.Yok Böyle Birşey...Ne Süspansiyon Ne Amortisör 300 Km Neticemiz Çürüdü :D :D Onun Dışında Cavcavın Allah Belasını Versin 5 Liralık Maçı 20 ye İzledik Su İçmeye Paramız Kalmadı... Daha Sayıyı mı ?[/CENTER][/B] |
[B]HerşeyiyLe Bombaydı.. Güwen Abi Sen Makara Kare Arıorsan DepLasmanı BizLe Gecirceksin Hep :D[/B]
|
[B]sinan abi teesüf ederim halay ekibini kutluyosun ama yolculuk sırasında bizlere tsm thm arabesk fantezi müzik ziyafeti yaşatan adem abiyi unutuyosun :)[/B]
|
[B]Herkes birilerine teşekkür edeyor bende burdan kasaplara teşekkür edeyim bari :D[/B]
|
[B]KasapLar UnutuLamaz Yada OnLar Beni Unutamaz hahaha :)[/B]
|
[B][CENTER]Uşan Arkadaş Araba Bozuldu 3 er 5 er Minibüslere Biniyoruz Şansımıza Isızu Geldi...60 Yaş Üstü Deplasman Arkadaşlarımızla Kareyi Oluşturduk.Kalorifer Öyle Bir Yanıyorki Sanki Dışarda Donmuş Var.Alttan Alttan Kahtalı Mıçı Nidaları.Uyusan Uyunmuyor 40 Yıl Öncenin Maçlarını Dayıların Sesinden Dinlemkten , Ayık Kalsan Kalınmıyor Sıcaktan Havasızlıktan.Arkaya Baktım Onura 5 lide 4 Tane Dayının Araya Sıkışmış Uyuyor.Aklım Kaldı Geridekilerde.Kolumuz Bacağımız Sığmıyor Koltuğa Koridora.Her Tarafımız Tutuluyor.O Arada ISUZU Mühendilerine Sövüyorum vs vs[/CENTER][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35. |