SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ın gözü Beşiktaş'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30718)

<Sivasspor58> 01.12.2010 18:58

Cevap: Sivas'ın gözü Beşiktaş'ta

Rıza hocanın başımızda olması büyük şans. haberde de değinildiği gibi Eskişehirde yapılanlar ortada. Butlaka bu oyunculardan bazılar kiralanacaktır. devre arası transfer zordur kimse oynayan oyuncusunu vermez yada çok para vereceksin ama beşiktaş'ta durum böyle değil. Beşiktaş bursayla husumetli onlara oyuncu vermez sezon başında sercan'ı istediler bursa da onlara vermdi her ne kadar aralarındaki buzlar erindi gibi görünsede sevmedikleri belli birbirlerini Beşiktaş inş. verir bunları bize

ozledımeskıyı 01.12.2010 19:41

Bence hiç alakamız olmuyacak superlıg adamlarıyla holoskoyu ertuğrul sağlam isterken... tabata nın g . ant donme ihtimali warke hürriyet arada gelmez gibime geliyoo neyse inş haksızz çıkarımm

ozledımeskıyı 01.12.2010 19:43

Gerçekten inanmak istiyorum inanan warsa mesaj atsın lutfen beni de inandırsın

S©o®PioN58 01.12.2010 19:44

Bahsi geçen futbolcuların arasında bize faydalı olabilek olanlar var.Bu durumdan kurtulmak için mücadele eden bir takımımız olmalı bunun içinde gençlere önem vermeliyiz..

ZiDaNe58 01.12.2010 20:17

hürriyeti alabilirsek cok katkı sağlayacagndan adım kadar eminim insallah gelir..burada en büyük is yönetime düsüyo sezon basında kıyılamayan paracıklara kıyılsın devre arasında pamuk eller cebee:D

ZiDaNe58 01.12.2010 20:19

rıza hoca ceker bi ayar arkadaslar sıkmayın canınızı sıkıntı olan mevkilere nokta transferleri yapılacağından eminim rıza hoca mesut bakkala benzemez..

FALÇATA 58 01.12.2010 20:36

[B]ben ara transfer sezonunda iyi transferlerle geçeceğini umuyorum [/B]

58CeZa58 01.12.2010 21:52

futbolcularin sözlesmelerin yüzde 95i hep sezon sonuna kadar yani
kiralik olur ara transferler

YİGİDOKENTLİ 01.12.2010 22:12

Transfer olarak benim düşencem söyle gürkan gürsoy 2A oynuyor ve şuan forumda birde tabata beşiktaştan takima kazandilsa güzel olur holoska kiralik gelse fena olmaz bizde iş yapar ama yusuf şimsek yaramaz bize elimizde ondan daha kalite isim ceyhun eriş var galatasaraydan serkan özkan trabzonspordan sezer badur ve zafer yelen alinsa güzel olur birde manisasporda hemserimiz nizametin çalişkan alinsa güzel olur birde ankaragücünden hürriyet alinsa güzel olur bucaspordan aydin karabulut bizde iş yapar monduragon gelmez ilk 11 oynuyor kaleye gelmesini istedim kerem inan var eski cimbomlu alinsa harika olur defansa 2 yabanci 3 yerli oyucu alinmali gol yemedimiz her takimi yeneriz forvete suarez mehmet yildiz kanaman var birde bunlarin yanina bir kalite daha eklenirse güzel olur ama riza hoça futbolda herşeyin iyisini bizden iyi bir atom karinca transferi dört gözle bekliyorum.

eyuphulagu 01.12.2010 22:44

Herkes bir şeyler konuşuyor ama 1-2 haber hariç bu tarnsferlerin çoğu gerçekleşmez..Zaten sivassporun o kadar büyük bütçesi yok...Sivasspor bence eğer alabilirse defansa Bilica türünde bir oyuncu alabilmeli..Bilica sivasspora gelir mi blli olmaz;çünkü Bilica Sivasspora geldiğinde o zaman fazla tanınmıyordu şu anda ise herkesin bildiği bir oyuncu......Bilica ancak alacağı paradan feragat ederse bieze gelir eğer etmezse daha fazla para veren kulübe gider..Örnek Eskişehir,Ankaragücü,G.Antep,İ.B.Şrhir Beld. gibi takımlarada Bilica'ya talipmiş..Eğer Aziz Yıldırım isterse o zaman gelmesi sözkonusu olabilir..G. ünal'da da aynı durum sözkonusu....Ara transferde ancak sorunlu,cezalı veya sakatlık sorunu yaşanmış oyuncular transfer yaparlar;rahatı yerinde olan,oynayan bir oyuncuyu ancak fazla para vererek alabilirsin....Sivasspor bence süpriz oyuncular alacak gibi bir his var içimde...Rıza hoca bence fazla yaşlı oyuncuya prim tanımaz;eğer alırsa genç,dinamik ,koşan,mücadele eden oyuncuları alır...13 yaşındaki genç bir yiğidonun verdiği tiyoyu da ciddiye almak gerekir diye düşünüyorum...Genç yiğido Trabzonspordan Fatih Altındağ,Hasan Sarı gibi 2 yiğidonun adını vermişti..Ayrıca Ümit milli takımızda oynayan Zafer Yelen'in de sivasspor ile adı geçiyor demişti genç yiğido..Bu kardeşimiz Semih Aksoy isimli Güngören Beled. de oynayan bir oyuncununda adını vermiş..Bu ismler olur mu olmaz mı zamanla göreceeğiz..Ama Rıza Hocanın Eskişehir'de hocayken takıma geldikten sonra takıma Bjk dan Erkan,Manisaspordan Sezer adlı orta saha oyuncusunu ve Almanya'dan Adem Sarı'yı aldırdığını da unutmamak gerekir diye düşünüyorum..Bence sivasspor başarıya ulaşacaksa doymuş adamlarla değil,genç ,dinamik,koşan, mücadele eden ,hedefi olan oyuncularla ulaşacaktır...Ayrıca Belçika'dan ve G. Amerika'dan da yabancı oyuncu izletildiği haberleri kulşaktan kulağa dolaşıyor..Muhsin Ertuğral'ın sivasspor adına G. Amerika ve Afrika da oyuncu izlediği ve izleyeceği haberleri de aldığım duyumlar..Sivasspor şu 3 maçı inşallah puanla kapatır da 2. yarı fazla zorlukla karşılaşmaz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:46.