![]() |
Cevap: ALLAH RIZASI ICIN YASIN-I SERIF OKUYALIM
[QUOTE=veysel;673247]Iste hastamizin hastalikdan önce türkiyede tatil deyken cekildigi resim....
bu sembolun üstüne tilkayinci resimi görürsünüz [URL=http://img269.imageshack.us/i/bild0423.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8573/bild0423.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Gencecik fidan gibi bir kardeşimiz bir yasin degil aklıma geldikçe okuyacagım kısmetse.ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah kardeşimiz şifalar bulur. |
Sagol abi ALLAH razi olsun.....
|
Allah en kisa zamanda acil sifalar versinde gene eski sagligina kavussun.Dualarimiz onun icin.
|
ins. iylesir ve
allah yardimcisi olur gencecik yasinda böyle olmasi cok üzdü beni ins. iylesir bi yasin de ben okudum |
Adaşım, hemşerim, kardeşim Emre'ye acil şifalar versin. Bir Yasin-i Şerif'te benden. Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.
|
allah ütala acilşifalarversin kardeşimize iyi olur işallah
|
Hasta olan kardeşimize ve hastalığına derman arayan herkese Alahtan acil şifalar vermesini diliyorum.Derdi veren Allah dermanını da elbet verir. sabırlı olmak dileği ile, inşaallah tüm hastalar sağlığına kavuşur.وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ "Ve izâ maridtu fe huve yeşfîn(yeşfîni)..” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”Şuara suresi 80.Ayet.)
|
CENABI ALLAH KABUL EYLESİN
1 TANE YASİN-İ ŞERİF BİRDE TEBAREKE SÜRESİ OKUDUM ALLAH HAYIRLI ŞIFALAR VERSİN. |
Yüce yaradan , Emre kardeşimize acil şifalar versin dualarımız onunla.
|
Allah hepinizden razi olsun..Allah sizlere göstermesin.[B][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18. |