![]() |
Cevap: Konya maçı Abdullah Yılmaz'ın
Mhk dalga geçer gibi en önemli maça trabzonlu hakemi atamış. Taraftarımıza burda büyük görev düşüyor, o da bu hakemi öyle bir baskı altına alacaksın ki aklını başına alsın.
|
Cevap: Konya Maçı Abdullah Yılmaz'ın
[QUOTE=58akif34;673447]arkadaşlar sagduyulu olmakta fayda var sahaya bırısı ınerse macı 3-0 kaybedecegız bu mac bızım dönüm macımızsahaya ınme ve hakeme saldırma konusunda kendıne guvenemeyen varsa lütfen maca gelmesın hem kendınızı hem sivassporumuzu yakmayın[/QUOTE]
Oyl bı şey yok saçmalama bursaspor bjk maçında sahaya bursalı indi bi halt oldu mu ozmn ingiltere de ki her maçın skoru 3-0 olurdu |
[QUOTE=sonüye;673488][B]Sahaya indin hakeme vurdun da diyelim. Maçı Sivasspor mu kazanacak o zaman.Sizin gibileri gördükçe insan spordan soğuyor yaa. [/B][/QUOTE]
Hakeme vurmak ne demek oyle bı şey mı yazıyo orda vurmaktan daha etkili şeyler war ne kadar duz mantıksınız Takıma bağlılık die dediğiniz şey sadece burdan yorum yapmaksa siz ohoo ... |
Federasyon a kosun yapan o nie duzeltsın onu alır daha beterını verır bu sefer de kayserili gelir
|
nedir bu ezik hamsilerden cektigimiz ya, en nefret ettigim hakemi kritik bir maca vermisler. böyle birsey olamaz ya bunlar kasten mi yapiyor acaba anlamiyorum.
|
hakemi de yenecegiz hemde evire cevire.
|
Bu hakemle problemimiz Trabzon bölgesinden olduğu için değil. Sağduyulu Sivasspor taraftarı o şehirli bu şehirli diye hiç kimseyi kötülemez.
Bizim önceki maçlarımızda kötü yönetim göstermiş olmasından dolayı bu maç için de endişeliyiz. İyi taraftan bakarsak nisbeten oyun,moral motivasyon ve kadro olarak iyi bir dönemimizde bu hakemle maç yapacak olmamız. Taraftarlar olarak hakemle değil de rakiple uğraşalım. Top rakibe geçtiğinde ıslıklayalım, top bizdeyken tezahürat yapalım. Maçtan hiç kopmadan maçı sürükleyip 3 puanı alıp çıkalım. Enerjimizi gereksiz yerlere boşa harcamayalım. Değmez! |
[QUOTE=Holigann;673506]ne demek istediğimi anlayanların da oldugunu gormek sevındırıcı:) aynen katılıyorum sana.[/QUOTE]
Boş ver Holi.Takıl kafana göre. |
tam adamını vermısler mac sıkıntılı geçebilir.sivasspor a karsı sıcılı bozuk .ayrıca trabzonlu olması bizi ayrı handıkap:mad:
|
İnanıyorum ki hakemle polemige girmedik sürece takım çıkıp futbolunu oynadıgı taktirde hakem maçı düzgün yönetecektir.Fakat bizim takımda bazı futbolcular maçı kaybedecegini anlayınca yada maçtan kopunca hakemle oynamaya başlıyor bu da takıma pahalıya maloluyor sonrada hakem suçlu oluyor.İstatiklere bakarsak o zaman bizi seven 2 hakem var biri galatasaray maçını yöneten biride karabük maçını yöneten.Böyle bişey olamaz heralde sorun takım ve futbolcularda bence.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |