SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Manavgat'ta Buluşuyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30809)

antalyali_yigido 25.12.2010 14:48

Cevap: Manavgat'ta Buluşuyoruz!

[QUOTE=qachaq;678180]Arkadaşlar ben Alanya'da oturuyorum ancak işim gereği Serik,Manavgat, Alanya ve Gazipaşa'da sürekli olarak bulunuyorum. Bölgede Sivasspor taraftarlarını bir araya toplayacak bir organizasyon yapalım derim. [email]onur.fd@gmail.com[/email]'a mail atan arkadaşlarla bir araya gelebiliriz. Ayrıca yakın yerlerde Sivasspor'un maçlarına da grup olarak gitmek için organizasyonlar yapabiliriz. Bir olursak Sivaslıların gücünü Antalya'da cümle aleme gösterebiliriz.[/QUOTE]

güzel kardeşim bu işler maille olmaz numaranı ver derim.
0546 58 9 58 58 bana ulaşabilirsin

qachaq 27.12.2010 08:22

[QUOTE=antalyali_yigido;678194]güzel kardeşim bu işler maille olmaz numaranı ver derim.
0546 58 9 58 58 bana ulaşabilirsin[/QUOTE]

05436745787 Onur

Salim58 28.12.2010 12:32

[QUOTE=antalyali_yigido;677791]taraftar almıyorlarmış beşiktaş maçına ama diğer hazırlık maçlarına gireriz[/QUOTE]

[B][I]Son aldığım duyumlara göre otel yönetimi ile görüşülmüş ve bu maça büyük ihtimalle taraftar alınacakmış..Bilginize.[/I][/B]

metin 07 30.12.2010 23:37

[B][I]ligde kalma yarışındaki rakiplerimizden konyaspor'da bizim otelde kamp yapıyor.
takımın hırsı gözümü korkuttu size şuanda verebieceğim en iyi haber 1. kalecileri gökhan'ın çok umursamaz tavırları :) inş. böyle devam ederde form yakalayamaz ligin 2. yarısında.

transferlerine gelince barbaros diye birini taransfer ettiler. ismini hiç duymadım. hakkında tek bildiğim 6 aydır oynamadığı ki ziya doğan'da bundan yakınıyordu.
ziya hoca iki santrfor istiyor. fatih tekke'de ısrarlı. konuştuğunu ve anlaştığını söylüyor fatih'le. öte yandan g.antep'deki beto'da gündemlerinde ama bu transfer zor görünüyor . inş. bu transferler gerçekleşmez :)

Birde ayrıca ziya doğan hakında burda eleştiride bulunacam arkasından biraz dedikodu yapıyim:) aşırı derecede kendini beğenmiş, mütavazılık nedir bilmeyen, küfürsüz cümlelerine nadir rastlanan bir antrenör.

futbolcularla da ilişkileri hiç iyi değil gözlemlediğim kadarıyla bu yüzdendir ki gittiği her takım küme düşüyor.
temennimiz bu geleneğin bu sene de devam etmesi.:)[/I][/B]

metin 07 30.12.2010 23:39

[B][I]benden de spor muhabiri filan olmaz, yukarıdaki örnekde de görüldüğü gibi çok öznel haber yapıyorum :)[/I][/B]

nejmi58 31.12.2010 00:46

anlastiklari barbaros barut olabilir, ankaragücünde falan oynadi. iyi oyuncuydu.

revenge58 31.12.2010 17:00

valla barbaros barut ise iyi oyuncu adam 10 sene bayern münih de yetişdi sonra kasımpaşa,ankaragücü bir ara bizde alacaktık.sol ayağı çok iyi.beşiktaş maçı 6 ocak da saat kaç da kardeşim gerçi ben seni arıcam

Salim58 01.01.2011 07:55

[B][I][U][CENTER]3'ü bir arada![/CENTER][/U][/I][/B]

[B]Gönüllerin bir olduğu 3 takım aynı otelde kamp yapacak. Sivasspor'la birlikte pilot takımı Üsküdar Anadoluspor ve Sivas'ın takımı 4 Eylül Belediyespor 5 Ocak 2011'den itibaren Side'de Sueno Beach otelde kamp için bir araya gelecek.
İlk etap çalışmalarını yerli futbolcularla yapan Sivasspor,3 günlük izinin ardından,yabancı futbolcularıyla birlikte , yarın öğle saatlerinde Sueno Beach otele gelerek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.
Sivasspor'un kamp yaptığı Sueno Beach otelde bir başka Sivas takımı 4 Eylül Belediyespor ile Sivasspor'un pilot takımı Üsküdar Anadolu'nun kalacak olması,iyi olan ilişikleri daha da ileriye götüreceği belirtiliyor. Öte yandan bu üç takımında bir birleriyle hazırlık maçları oynamasıda bekleniyor.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25.