SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımdan ayrılacak isimler belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30825)

Yiğiter 18.12.2010 10:55

Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

Kadir gitsin diyenlere şaşırıyorum.Kadir formasını sonuna kadar terleten 2-3 oyuncudan birisi.Tam bir profesyonel,hakeme itiraz yok,tatrtışma yok,kavga yok,sadece işini yapıyor ve en iyi şekilde yapıyor.O ,bu takımın bel kemiği..;)

alemdarlar 18.12.2010 10:56

Hayırlısı olsun.Yöneticilerimizin aldığı kararlara saygılıyız.

58_babacan_58 18.12.2010 11:06

[B][CENTER][COLOR="Red"]KEŞKE MAÇ SONUNDA AÇIKLANSAYDI BU İSİMLER !!!!
AÇIKÇASI CEYHUN VE KAMANANIN GİTMESİNE ŞAŞIRDIM DİYEBİLİRİM.
.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN,İNŞALLAH DAHA İYİ FUTBOLCULAR ALIRIZ VE ESKİ SİVASSPORUMUZU TEKRAR İZLEME FIRSATINI YAKALARIZ.[/COLOR][/CENTER][/B]

hugo 58 18.12.2010 11:13

[QUOTE=ZiDaNe58;676153]Kamananin istikrarsz bi futbolcu oldugunu bizlerde bilioruz ama ne zaman ne yapacgi belli olmuyo super ligt bska bi takima gdrde patlama yaparsa tumda oldugu gbi gene pisman olmak istemeyiz[/QUOTE]

Tumda oldugu gibi yazmissiniz, oysa tum sivassporun en basarili futbolcusuydu. onun satilmasina hala anlam veremiyorum.:confused::mad::confused:

sebasteia 18.12.2010 11:14

[QUOTE=yigido_sampiyon;676154][B]hocam bir uyarıda bulunuyum kamanan için negro kelimesini yakıştıramadım sana...biliyormusun bilmiyorum ama siyahı insanlar kendilerine negro denmesini sevmezler...[/B][/QUOTE]

kardeş uyarın için teşekkürler, bilmiyordum açıkcası. daha kullanmam ;)

57babasivas 18.12.2010 11:27

bu yazanlar dogru olmaya bilir saidu hiç oynamiyor gidecekler arasinda deyil bu ismimlerin tek ikisi dodru tahminin oda cehyun ve akin

57babasivas 18.12.2010 11:29

takim iyice toparlaniyor kaman zaten bir senedir top oynamiyor ikinci yari katki yapçandan hiç şüpem yok çok iyi topçu kendini hazirlik maçlarinda topluyacak ibrahim şahin zaten bi oynu bi sakatlaniyor zitada takim dan ayrilmak istedi için gidiyor zaten

57babasivas 18.12.2010 11:30

çok yerinde kararlar

yi6ido 18.12.2010 11:41

[QUOTE=57babasivas;676165]bu yazanlar dogru olmaya bilir saidu hiç oynamiyor gidecekler arasinda deyil bu ismimlerin tek ikisi dodru tahminin oda cehyun ve akin[/QUOTE]

antremandaki durumunu bilemeyiz ki belki iyi oynuyordur .. veya 2. yarıya hazırlıyordur

yigido yakup 18.12.2010 11:41

sadece Kamanan gitmesi durumuna sasirdim denbilir.aslinda kadroda fuzuli kalabalik edenleri riza hoca gönderiyor.bu gidenlerin hicbiri kadroda 5 mac tam 90 dk oynamadi veya oynadigi zaman formanin hakkini vermedi emeklerine tesekkürler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12.