SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30919)

sebasteia 01.01.2011 00:25

Cevap: SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;679529]HAYALKAFE'yi Sivasspor'umuzun basın sözcüsü olarak görmek istiyorum. :D:D:D:D[/QUOTE]

allah biliyor tam ben fikret ünsal istifa etsin, yerine hayalkafe geçsin diye buraya yazacaktım, foruma bir baktım ne göreyim! :D

iki yiğido aynı şeyi düşünüyorsa o zaman doğru bellidir diyorum ve yine de diyeceğimi diyorum:

fikret ünsal istifa etsin, yerine hayalkafe geçsin! :D

furky.b 01.01.2011 00:28

Beyler Bunlar Vakit Kazanmak Icin, Taraftari Oyalamak Icin Yapilan Yalan Haberlerdir..
Nedense Ayni Haberler Tekrarlaniyor.. Ilk Basda Olmiyor Vazgeciliyor Alinamiyor, Ve O Kisi Hakkinda Yeniden Transfer Haberi Yapiliyor Bukadar Sacma Olamaz ;)
Pazartesi gunu , bu gunlerden farkli olmicak gorursunuz ;) Gelirse belcika 2. liginden mbemba sinifinda bir oyuncu , hic sasirmayin ;)
Uyariyorum !! Yine UMUTLARA KAPILMAYIN SEVGILI YIGIDOLAR !!!!
PAZARTESI HIC BIRSEY OLMIYACAK. AHA BURAYADA YA-ZI-YO-RUM!!!

sebasteia 01.01.2011 00:31

[QUOTE=furky.b;679534]Beyler Bunlar Vakit Kazanmak Icin, Taraftari Oyalamak Icin Yapilan Yalan Haberlerdir..
Nedense Ayni Haberler Tekrarlaniyor.. Ilk Basda Olmiyor Vazgeciliyor Alinamiyor, Ve O Kisi Hakkinda Yeniden Transfer Haberi Yapiliyor Bukadar Sacma Olamaz ;)
Pazartesi gunu , bu gunlerden farkli olmicak gorursunuz ;) Gelirse belcika 2. liginden mbemba sinifinda bir oyuncu , hic sasirmayin ;)
PAZARTESI HIC BIRSEY OLMIYACAK. AHA BURAYADA YA-ZI-YO-RUM!!![/QUOTE]

kardeş burası özgür bir ülke

inanıp inanmama konusunda özgürsün! :)

biz inandık mutlu olduk. :D

taraf 01.01.2011 00:36

[QUOTE=furky.b;679534]Beyler Bunlar Vakit Kazanmak Icin, Taraftari Oyalamak Icin Yapilan Yalan Haberlerdir..

ARKADAŞIM KONUYU SİTE YÖNETİMİ VEYA KULÜP YÖNETİMİ AÇMIYOR
BİZDE SENİN GİBİ SİVASSPOR TARAFTARIYIZ BİZİM KİMSEYİ OYALAMAK
GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK GELEN HABERLERLE SEVİNİYOR VE ARKADAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ PAZARTESİ BİR ŞEY OLUR VEYA OLMAZ
BİZİM NİYETİMİZ BELLİ PAYLAŞMAK

asabibaba 01.01.2011 00:36

EN BÜYÜK HAYAL KAFE BAŞKA BÜYÜK YOKTUR:D:):rolleyes:

DOGU_BEY 01.01.2011 00:42

[B]hocam benim amacım şov yapmak ya da hava atmak değil aldğım sağlam bilgileri burada arkadaşlarımla paylaşmak tabi ki siizn fikrinize de saygı duyuyorum ama kafadan uydurma yazmıyorum bunları pazartesi olamsın da salı olsun ne oalcak? yeter ki bir an önce gerçekleşssin ama dediğim gibi sağlam bilgiler almadan yazmam yine de görüşlerinize saygı duyuyorum[/B]

taraf 01.01.2011 00:46

[QUOTE=HAYALKAFE;679542][B]hocam benim amacım şov yapmak ya da hava atmak değil aldğım sağlam bilgileri burada arkadaşlarımla paylaşmak tabi ki siizn fikrinize de saygı duyuyorum ama kafadan uydurma yazmıyorum bunları pazartesi olamsın da salı olsun ne oalcak? yeter ki bir an önce gerçekleşssin ama dediğim gibi sağlam bilgiler almadan yazmam yine de görüşlerinize saygı duyuyorum[/B][/QUOTE]

AYNI FİKİRDEYİM HAYALKAHVE

ederecep 01.01.2011 00:47

[QUOTE=taraf;679462]SİVASSPOR DA SICAK GELİŞME

Sivasspor rotasını Tunus ve Polonya’ya çevirdi.
İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak.
Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyledi.

ENERAMO YİĞİDO OLACA

[url]http://www.youtube.com/watch?v=qd0N1qJ1QhY[/url] iyi adam alın hemen

yigidocengiz 01.01.2011 01:15

hayalkafe;la kardeşim yeni yıla girdiğimiz anda bombayı patlattın.İNŞALLAH SİVASla ilgili verdiğin güzel haberlerin(en azından güzel olduğunu düşünüyoruz,yoksa futbolcular hakkında hiçbi bilgimiz yok)hepsi gerçekleşir.bunların yanınada bilica gelirse harbiden bomba olur o zaman

atrium58 01.01.2011 01:29

Yeni yılın ilk güzel ve umut dolu haberlerini veren hayalkafeye teşekkürler..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31.