![]() |
Cevap: Bombalar yarın patlayacak
[QUOTE=57babasivas;680980]sabah nasil yapçaz bilmiyoz zaten bakalim yarin kimlere imza attiriyoz sonunda dogru bir haber aldik ama isim alamadik neysa 9 saat çabulk geçer yarin 10 gibi addirdiklarini düşünürsek[/QUOTE]
ne kadar çok heyecanlansakta bu zamana kadar sabretmisiz, birgün daha sabredelim artıkın napak :) |
tesekkürler abdullah abi o kadarhaber okudum bugün yarin di hep hicbiri olmadi ama simdi rahatladim yarini sabirsizlikla beklerim artik
|
[QUOTE=AYDIN1985;680944]yok nejmi abi bu kamil degil, dikkat edersen [B][I]kariyerine baktiginizda bana hak vereceksiniz diyor[/I][/B]. kamilin yasi henüz 22, yani fazla kariyer yapmis olamaz.[/QUOTE]
yaziyi bende tekrar okudum, ve evet tabata ile kiyaslanan kamil degil. iyice meraklandim dogrusu. insallah yüzümüz gülecek cuma günü. cuma günü cifte bayram yapacagiz insallah. |
[QUOTE=nejmi58;680987]yaziyi bende tekrar okudum, ve evet tabata ile kiyaslanan kamil degil.
iyice meraklandim dogrusu. insallah yüzümüz gülecek cuma günü. cuma günü cifte bayram yapacagiz insallah.[/QUOTE] oyunculari aldik, Insallah hepsi uyum saglar ve Sivassporumuz faydali olur. |
Biz önce var oldugumuzu,daha ölmedigimizi kanitlarken,cok acilen alt siralardan uzaklasip bu sezonu kapatip önümüzdeki sezonun hesaplarini yapmaliyiz.Gene sampiyonluga oynayan bir takim yaratmaliyiz.
|
4 yabancı ismi açıklanacak deniyor.hâlâ yasin ve korcan isimlerinden bahsediyor millet..hayret birşey ya
1.grosicki 2.kezman 3.shabalala 4.sandro |
transfer yapilmadi diye baya bir teredüt icindeydim bu haberi okuduktan sonra inanirmisiniz öyle bir rahatladimki anlatmasi bile zor görecegiz dört gözle bekliyorum
|
İNŞALH gelecek oyuncular katkı sağlar,günlerdir geceyarılarına kadar kurbanın göle su dolmasını beklediği gibi transfer haberi bekliyorduk.nihayet müjdeli haberler gelmeye başladı,yarın ola hayrola,kimmiş patlatacağımız bombalar,göreceğiz,
|
Cevap: Bombalar yarın patlıyor
Sabırsızlıkla beklıyoruz yarını,umarım yalnıs bir blgi değildir,şimdiden heyecan yaptık:)
|
[B]Ben bir tahminde bulunuyorum bakalim tutacak mi[/B]
Forvet: Eneramo Ortasaha: Tijani Belaid Defansif: Hocine Ragued Ortasaha: Grosicki (tabii ikna edilirse) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |