SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hoşgeldin Kamil Grosicki (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30987)

serkan_ozcan58 08.01.2011 20:52

Cevap: Hoşgeldin Kamil Grosicki - Resmi Haber

inşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz cok seyler beklıyoruz kamil Grosicki...

ahmetcelik 08.01.2011 20:56

Bu Futbolcu ses getirir sezon sonunda degeri bence 5 Mio € olur Sivasspor da iyi isler yaparsa hadi hayirlisi cok iyi bir transfer.

WELCOME TO SIVAS

yigidocengiz 08.01.2011 21:26

[QUOTE=sebasteia;681535]kardeş yanlış şehirde yanlış takım taraftarı olarak doğmuşsun. gözün doymuyor, kimseyi beğenmiyorsun! sen barcelona, madrid, manchester vb şehirlerin birinde doğmalıydın! yazık bütün hayatın mutsuz, umutsuz ve tatminsiz geçecek![/QUOTE]

bence sen yazılanı anlamayacak kadar zeka özürlüsün belli.forumları takip etmediğin de belli.ben orda sadece bi tesbit yaptım,forumlara şöyle bi göz atarsan herkesin bu çekler hakkında,sandro hakkında neler söylediğini görebilirsin,bu sadece benim fikrim değildi...

kaldıki bu grosickiyi ne kadar tanıyosun(ben bu adamı beğenmediğime dair en ufak bi imada bile bulunmadım) bilmiyorum ama;benim aslında bu çek oyuncuların da en az bu adam kadar kaliteli olabileceğini söylediğimi anlayamamışsın.yazının başında dediğim gibi bunu senin anlama kapasitene ve zekana veriyorum ve emin ol senden bundan fazlasını beklemiyorum...

Bİ DAHA DA ÖYLE BOYUNDAN BÜYÜK KONUŞMA...;)

canberat 08.01.2011 21:32

[QUOTE=58^SiVaS^58;681529][IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23128/jaga_kamil_grosicki_200.jpeg[/IMG]

Takimimiza Hayirli olsun.[/QUOTE]

TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM SEN BİZİM CANIMIZSIN

B.DUMANLI 08.01.2011 21:36

Cevap: Hoşgeldin Kamila Grosickiego

Bu cocugu kim tavsiye etti,nasil bulundu resmen ayakda alkislamak gerekli.Sivasspor´a cok sey kazandiracak.

akkara58 08.01.2011 21:36

inşallahh iyii topçu çıkarda izlerken şöyle bizi ayaklandırır...

B.DUMANLI 08.01.2011 21:40

[QUOTE=yigidocengiz;681622] bence sen yazılanı anlamayacak kadar zeka özürlüsün belli.forumları takip etmediğin de belli.ben orda sadece bi tesbit yaptım,forumlara şöyle bi göz atarsan herkesin bu çekler hakkında,sandro hakkında neler söylediğini görebilirsin,bu sadece benim fikrim değildi...

kaldıki bu grosickiyi ne kadar tanıyosun(ben bu adamı beğenmediğime dair en ufak bi imada bile bulunmadım) bilmiyorum ama;benim aslında bu çek oyuncuların da en az bu adam kadar kaliteli olabileceğini söylediğimi anlayamamışsın.yazının başında dediğim gibi bunu senin anlama kapasitene ve zekana veriyorum ve emin ol senden bundan fazlasını beklemiyorum...

Bİ DAHA DA ÖYLE BOYUNDAN BÜYÜK KONUŞMA...;)[/QUOTE]

Tüm yigidolarin sevincli oldugu bu günlerde birbirinizi kirmayin.Sevinmemiz lazim gün YIGIDOLARIN günü.

sebasteia 08.01.2011 21:43

[QUOTE=yigidocengiz;681622] bence sen yazılanı anlamayacak kadar zeka özürlüsün belli.forumları takip etmediğin de belli.ben orda sadece bi tesbit yaptım,forumlara şöyle bi göz atarsan herkesin bu çekler hakkında,sandro hakkında neler söylediğini görebilirsin,bu sadece benim fikrim değildi...

Bİ DAHA DA ÖYLE BOYUNDAN BÜYÜK KONUŞMA...;)[/QUOTE]

aramızdaki fark mesajlarımızın içeriği karşılaştırıldığında temeyyüz ediyor! farklı sınıflardan insanlarız, muhatabım değilsin. bir daha da sana cevap mevap yazmam!

arkadaş biz bu yolda türküler söylerken,
sana uğurlar olsun, ayrılıyor yolumuz!

yigidocengiz 08.01.2011 21:44

[QUOTE=B.DUMANLI;681633]Tüm yigidolarin sevincli oldugu bu günlerde birbirinizi kirmayin.Sevinmemiz lazim gün YIGIDOLARIN günü.[/QUOTE]

eyvallah hocam doğru söylüyosunda;insan açık seçik bi şekilde söylediği anlaşılmayıpta hakkında saçmasapan bi yorum yazılınca deli oluyo.yinede eyvallah uyardığın için...

şuayip bütün 08.01.2011 21:46

ben vıdeolardan baktım cok klas bir oyuncu ama belli olmaz.hayırlı olsun sivasımıza

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07.