![]() |
Cevap: Galatasaray-Sivasspor
ilk maçta yeni transferlerden pek bi beklentim yokta aga berabere kalırız gibi geliyor 2-2 :):) ama inş. yanılırım da alırız maçı
|
Yeni stadyumlarında ilk golü ve ilk mağlubiyeti bizden alacak zavallılar.Sonuçta 3 ihtimalli bir maç,ya 1-0 alırız,ya 2-0 alırız ya da 3-0 alırız:D
|
Alimallah Alırız Bu Maçı 5-8
|
yapmayin allah askina, bu maci basbakan icin degil kendimiz icin almaliyiz, gs taraftarinin yaptigi tabiki terbiyesizlik, sevgin yoksa Saygin olacak.. ama biz her ne olursa olsun, spora siyasetti karistirmayalim..
maca gelinci, gs'nin durumu bizden iyi degil, ya beraberlik yada 3 puan diyorum.. |
İNŞALLAH BU NANKÖRLERİ YENERİZ BAŞBAKANIMA YAPILAN ÇOK AYIP OLDU O YÜZDEN MAÇA GİDİP HEM SİVASIMA HEM BAŞBAKANIMA DESTEK VERECEĞİM İNŞALLAH BU NANKÖRLERİ YENECEĞİZ DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
Galibiyet olmazsa olmaz niteliğinde değil...Yani Sivas kaybetsede nihayetinde deplasmanda artı ''büyük''diye tabir edilen bir takımla oynuyor...Kaybetsede sorun değil ikinci yarının ilk maçı ve deplasman olması Sivasın daha rahat bir futbol oynamasına yol açabilir..g.s Sivastan daha rahatsız olacak ki durumları belli..Umut ediyorum Sivas bu maçtan puan ve puanlar çıkartır..Alacağı 1 puan bile bana gore hedeflediği puanın bonusu olacak
|
Sivasspor için hiç de kolay bir maç olmayacak..G.s. ile oynadığımız diğer maçlara baktığımızda maçlara genellikle hep g.s. ın üstünlüğü ile bitmiş...Bu yıl ilk maçı kazandık ama bu maç daha farklı bir maç olacak..G.S.artık 52bin kişlilk yeni stadında oynaycak..Bu maç çok zorlu geçecek...Keşek sivassporun transferleri haz. devresinin başında takıma katılsydı işte o zman bu maç bizim için daha farlı geçerdi..Sivasspor bu maçta aynı BJK ve f.b. maçlarında oynadığı 11 le oynayacak diye düşünüyorum..Yeni tarnsferlerden eğer oynarsa radave Nevratil in belki bir tanesi belki de ikisi bu maçta oynar..Diğer transferler kadroda olur mu bilemiyorum..İnşallah Kamil bu maçta en azından ilk 18 de olur;duruma göre 2. yarı da oynatılır..Sivassporun eğer kesinleşirse Enaramo ile birlikte 6 tane transferi olmuş olacak..Bunlardan kaç tanesi oyanr,kaç tanesi kadroda olur bunu sadece Rıza hoca biliyor..Sivasspor aynı bjk maçındaki gibi oynarsa bu maçta en azından 1 puan alır diye düşünüyoum....Bu maçta malesef yeni transferlerin çoğunu takımda göremeyeceğiz...İnşallah diğer maçlarda bu oyuncuları ilk 11 de görürüz...
|
Muhtemelen bu maç berabere biter. Yeni stad yeni transferler, beklentiler çok büyük iki taraftada, maç daha çok agredif geçer.
|
insallah ilk golu bizden biri atar ve bu stad da ilk galibiyet de sivasin olur tarihe geceriz
|
Bu maçı kazanmamız konusunda çok ümitliyim. Takviyesiz kadromuzla İnönüde bjk'ya, kadıköyde fb'ye karşı maçın sonuna kadar en azından savaşan bir takım izledik. Bu saydığım 2 takım gs'ye göre kadro kalitesi bakımından daha üstün takımlar ondan dolayı , bence yeni futbolcularımızın sergileyecekleri futbol bizim adımıza maçın sonucunu belirleyecektir.İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Nacizane tahminim takımımızın sahaya çıkacağı ilk 11 şöyle olur.1-Ramoviç 2-Uğur 3-İvanovs 4-Navratil 5-Ziya 6-Kadir 7-Rada 8-Cihan 9-M.yıldız 10-Grosicki 11-Sandro.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:40. |