![]() |
Cevap: IZLE: ENERAMO VE SIVASSPOR RÖPORTAJI
sagol abdullah hocam iyiki varsın tv de burada seni izlemek keyif veriyor.Her şey için çok teşekkürler.
|
dün aynı konuyu ben açtım hemen taşımışlardı yöneticilere sesleniyorummmmmmmmmmmmmmm
|
[QUOTE=zaralı19;685385]dün aynı konuyu ben açtım hemen taşımışlardı yöneticilere sesleniyorummmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
kusura bakma gardas, görmedim vallaha. |
[QUOTE=AYDIN1985;685386]kusura bakma gardas, görmedim vallaha.[/QUOTE]
yok kardeş ben sana kızmıyorum yöneticilere diyorum... |
kardeşim koskocamaaaaaan istanbulda fenerbahçe tesislerinden başka idman yapacak yer bulamadılarmı..ya kardeşim en 3 veya 4 tane belediye baikanı sıvaslı en kral sahayı ayarlar onlara bu kadar fenerbahçe yalakalığı yapmayın ya ya takımın adını FBSIVAS olarak değiştirin yada sıvaslı ve yiğido duruşu sergileyin ben beşiktaş taraftarıydım ama anladımki fener yalakalığı devam ediyo bugünden sonra eski kulubumun taraftarı olmaya devam ediyorum ve artık beni sivasspor ilgilendirmiyor tüm sıvaslı kardeşlerime en derin saygı ve sevgilerimle Murat MERT
|
[QUOTE=mm1970;685389]kardeşim koskocamaaaaaan istanbulda fenerbahçe tesislerinden başka idman yapacak yer bulamadılarmı..ya kardeşim en 3 veya 4 tane belediye baikanı sıvaslı en kral sahayı ayarlar onlara bu kadar fenerbahçe yalakalığı yapmayın ya ya takımın adını FBSIVAS olarak değiştirin yada sıvaslı ve yiğido duruşu sergileyin ben beşiktaş taraftarıydım ama anladımki fener yalakalığı devam ediyo bugünden sonra eski kulubumun taraftarı olmaya devam ediyorum ve artık beni sivasspor ilgilendirmiyor tüm sıvaslı kardeşlerime en derin saygı ve sevgilerimle Murat MERT[/QUOTE]
galatasaray macina kadar hem [B]fenerbahce[/B] hemde[B] besiktas[/B] [B]tesislerinde antreman[/B] yapacaklar, öyle aciklanmisti. |
[QUOTE=mm1970;685389]kardeşim koskocamaaaaaan istanbulda fenerbahçe tesislerinden başka idman yapacak yer bulamadılarmı..ya kardeşim en 3 veya 4 tane belediye baikanı sıvaslı en kral sahayı ayarlar onlara bu kadar fenerbahçe yalakalığı yapmayın ya ya takımın adını FBSIVAS olarak değiştirin yada sıvaslı ve yiğido duruşu sergileyin ben beşiktaş taraftarıydım ama anladımki fener yalakalığı devam ediyo bugünden sonra eski kulubumun taraftarı olmaya devam ediyorum ve artık beni sivasspor ilgilendirmiyor tüm sıvaslı kardeşlerime en derin saygı ve sevgilerimle Murat MERT[/QUOTE]
sen sivaslımısın kardeşim gerçek sivaslı olmadığın ortada hadi güle güle bize gerçek sivaslılar lazım idman sonuçda adamlar vermediyse yönetim napsın en uygun orasıymış orda yapıyorlar ne alaka biz bizans takımlarından nefret ederiz hadi şimidi bu sitede senin yerin yok.... |
mm1970 beşiktaş nevzat demir tesislerinde de çalışma oldu sanırım ve sanırım sen sivassporu tutmak istemiyorsun saygılar iyi günde kötü günde sivaslıyız
|
seni sivasspor ilgilendirmiyorsa böyle saçma yazı yazıpta insanları sinirlendirme biz hiç bir zaman hiç bir takımın yalakası olmadık olmayacağızda sen burda bjk yalakalığı yapıyorsun rengini gösteriyorsun bjk tesislerinde çalışsaydı tepki koyarmıydın üç büyük sevalısı değil tek büyük sevdalısıyız |
Sivas için parasına kıydı
Sivasspor'un 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı Michael Eneramo, Türkiye'ye gelmek için parasının yarısının kesilmesine razı oldu. Formasını giydiği Tunus'un Esperance takımında 800 bin euro alan Eneramo, Sivasspor'da forma giymek için yılda 450 bin euro'ya razı oldu.
[url]http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/2011/01/24/sivas_icin_parasina_kiydi[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:40. |