SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Benim işim gol atmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31097)

birdokuzaltiyed 21.01.2011 17:24

Cevap: Benim işim gol atmak

İnşallah özveriyle oynarsa, canını dişine takarsa yapacağı çok şey var. Biz de senelerdir özleminde olduğumuz yırtıcı forvetimize kavuşmuş oluruz. Pasif kalan, istemeye istemeye maça çıkan, ancak defans oyuncusu kadar gol atabilen forvetlerden bıktık. Ama kesinlikle geçmişte verilenleri de inkar edecek değiliz. Onlar için de yüzbin kere Allah Razı Olsun deriz.

Hocamız çok iyi şeyler düşünüyor takımımız ve şehrimiz için. Attığı adımlarda çok olumlu. İnşallah meyvelerini de yakın zamanda toplarız.

kendalli 21.01.2011 17:31

artik bu gazla 15 golden asagi atmazsin demi kara boga :P

ozledımeskıyı 21.01.2011 18:23

Neyse ki mevkiini ve görevini bilen bir golcü kendini stoper sanan bazıları gibi değil

B.DUMANLI 21.01.2011 19:27

Sivas´la birlikde tüm süperligi sallayipda ,bizi bir kac hafda icerisinde bulundugumuz yerden kurtarirsa hic sasmamak gerekli,hadi bakalim hayirlisi.

altuntas58 21.01.2011 20:06

[B]İnşallah uyum sorunu yaşamadan takıma faydalı bir oyuncu olur[/B]

savaş2 21.01.2011 20:19

[QUOTE=yigidoyuzz;685396]valla ben pedrieli çok begeniyorum 2 ci yarıa damgasını bence pedriel vuracak[/QUOTE]

pedriel gerçekten çok iyi bir golcudur. yeter ki topla buluşturulsun
not ...eski gs lı şabandan daha kalitelidir..
tüm maçlarda şans verilsin derim rıza hocaya............................................................

eyupkocak 21.01.2011 20:29

inşallah hep brlik te takımı daha iyi yerlere taşırız hsts şansımız yok

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]bu takımı kurtarmak sizin ,
desteklemek bizim vazifemiz...[/FONT][/COLOR]

eyupkocak 21.01.2011 20:31

[QUOTE=savaş2;685626]pedriel gerçekten çok iyi bir golcudur. yeter ki topla buluşturulsun
not ...eski gs lı şabandan daha kalitelidir..
tüm maçlarda şans verilsin derim rıza hocaya............................................................[/QUOTE]

ağa pedriel iyi oyuncu ama fiziki bakımdan yeterli değil ikili mücadelerde sıkıntı yaşıyor :):)

hatem 21.01.2011 22:24

adam benim işim bu koç, susmak iş değil diyor hadi bakalım hayırlısı inşallah sivassporun gol makinesi olur :)

yigidocengiz 21.01.2011 22:29

eneramo kardeşim iki yıldır bizim işimiz de gol yemek oldu maalesef,iki yıldır ligin en çok gol yiyen takımıyız.yediğimizden çok atabilirsen kümede kalırız,yoksa işimiz çok zor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25.