![]() |
Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?
yeniler gayet guzel ,takima degisik bir hava katmis biraz daha profesyonellemisiz ha :) bu arada kamil adamim cok seyler katacak bu takima
|
Yeniler iyi iyi olmasina da birsey daha eklemek istiyorum !! bizde duzelmeyen verim alinamayan eskiler var,onlarada bir care bulsak dahada guzel olur bu takim
|
KORCAN=Bana güven vermedi Alişan ile aynı topları sektiriyor.Fiziği de çok zayıf.NAVRATİL=Rada ile yanyana oynamalı.Sakin ve olumlu daha iyi olur.RADA=Ön liberoda değil de defansta olmalı.Olumlu top kullanma yeteneği yok.GROSİCKİ=Hem solda hem sağda oynadı topla birlikte çık süratli ve adam geçebiliyor onu anlayacak bir beyin lazım orta sahaya.ENERAMO=15 dk falan oynadı.Daha iyi olacak,Kumaşı iyi az kalsın golünü de atıyordu direk izin vermedi.Grosicki ile iyi bir ikili olabilir.
|
korcan: genç bir yetenek fakat geri paslarda hep heyecan yapıyor.
navratil: sözüm yok, kademe de bir kaç hatasını gördüm, biri de ziyayla beraber yaptığı ve gol olan pozisyon. rada: benceyerinde bir transfer. grosicky: 10 numara bir kanat, süratli ve hırslı. teknik kapasitesi de çok yüksek ama birinden pas alabilirse. eneramo: bir kafa vuruşu ve bir şutunu izleyebildim. mehmet yıldızın yerini alacak bir oyuncu. yerinde bir transfer. |
[QUOTE=msck58;686121]TAM OLARAK BEKLEDİĞİM GİBİ !
RADA VE NAVRATİL TAM BİR GÖREV ADAMI TAKIM OYUNCUSU. KAMİL,ZAMAN ZAMAN ÇOK ETKİLİ OLDU ANCAK İSTEDİĞİ TOPLARI ALAMADIĞINA İNANIYORUM. ENERAMO, BENCE OYUNA ÇOK GEÇ GİRDİ,KAMANANIN YERİNE OYUNA DAHİL OLSA DAHA FAZLA ETKİLİ OLABİLİRDİ.(HAYRETİNİN YERİNE KEİTA SUAREZİN YERİNE ENERAMO DEĞİŞİKLİĞİ OLSA İDİ BENCE MAÇIN SONUCU DAHA FARKLI OLABİLİRDİ) KORCAN'A GELİNCE SİVASSPOR ÇOK İYİ BİR YATIRIM YAPTI DİYEBİLİRİZ. SONUÇ OLARAK TAKIM OLDUKÇA DEĞİŞMİŞ.MÜCADELE VAR HIRS VAR İNANÇ VAR.BUNDAN SONRAKİ HAFTALAR RAKİPLERİMİZ İÇİN TAM BİR KABUS OLACAKTIR. SİZ SAHAYA YÜREĞİNİZİ KOYUN, BİZ SİZLERİ KALPLERİMİZİN EN GÜZEL YERİNDE BİR ÖMÜR BOYU TAŞIRIZ![/QUOTE] aynen katiliyorum. yerlilerdende ziya da bir düsüs gözlemledim ve kamanan cok isteksizdi, bos bos yürüdü durdu. |
kamil için çok iyi diyenleri haftaya 4 eylüldeki maçı yerinde izlemlerini tavsiye ediyorum adlığım toplar haricinde 60 dk sahanın içinde yaptığı gezi yürüyüşlerini kolaylıkla izleyebilirler.
|
hepsi süper inşallah herzaman böyle olurlar tebrik ediyorum...
:D |
KORCAN=zamana ihtiyacı var,topu sektiriyor,topu oyuna geç sokuyor,bana çok güven vermedi,insalh iyiolur. NAVRATİL=fena degildi,diallodan çok daha iyi değil,yinede elinden geleni yaptı,ilk maçına göre iyi ydi RADA =defansın önünde oynadı,ancak çok geriye yaslandı,ortasahayı servet yol geçen hanınına çevirdi,ilerde basmasılazım,ilerde iyiolacak kapasitede.GROSEÇKİ=sol kanatta ,iyi oynadı,teknik,hızlı,ilk maçında harika oynadı,ilerde çok daha iyiolacaktır,süper bir transfer.verdiğimiz paranın daha fazlasına satarız bence.ENORAMA=azoynadı,15 dak göre degerlendirmemek lazım, güçlü,inatçı,mücadeleci,ancak bana biraz hantal geldi,çok ağır,ilk maç insallh uyum sorunu atlatır,birazda zayıflarsa faydalı olur .
|
[B]GROSİCKİ çok iyiydi uzun yıllar sivassporda olmayan bi tip oyuncu, hem teknik , adam geçiyo , hızlı ve EN ÖNEMLİSİ pas yüzdesi yüksek...ENERAMO son vuruşları çok iyi,maçta vurduğu kafa topu çok iyiydi tam köşeye ama şans işte direğe çarptı...bence daha erken alınsa ve en az 3 tane orta gelse kesin birini gol yapabilecek bi oyuncu...NAVRATİL i maçta göremedim ben , RADA ya gelince bence tam bi ön libero değil stoperde daha iyi olacağını düşünüyorum....[/B]
[B]UMARIM HAFTAYA HEPSİ DAHA İYİ OLURLAR,BENCE BÖYLE STRESLİ Bİ MAÇ İÇİN İYİ MÜCADELE ETTİLER[/B] |
[B]grosicki : kalite topçu, en çok göze çarpan adamdı, sağ kantta ve forvetin arkasında da rahat oynar, çok isabetli transfer
rada: kesinlikle ön libero oynamalı tamam defans da oynayabiliyor ama geri dönüşleirnde ağır kalıyor bazen ama ön liberoda iyi basıyor, biraz daha zamana ihitiyacı avr navratil: oynacağı partnerine göre defansta faydalı olur. keşke diallo sakatlanmasyadı ikisi mükemmel olurdu defansa şu an o yoska bene ivanovsla oynamalı geridne oyun kurmada diallo kadar iyi değil ama hava topları ve kesiciliği fena değil bu arada sedatla fazla verimli olamaz dediğim gibi yanında geridne iyi top kullancak bir partner lazım ivanovs bu yüzden tercih edilmeli korcan: genç oyuncu daha çok tecrübeya ihitiyacı var , bazı topları çok sektirdi ama genel olarak çok da kötü değildi sadece golde ya hiç çıkmamalıydı ya da çıkmaya karar verdiğinde daha hızlı olamlıydı biraz daha hzılı olsa belki de açıyı kapatcak top ona da çarpıp servete geçmeyecekti eneramo: bu adam belki 10 dakika oynadı ama bu adamda bence hayat var! bazıları ağır demiş adama şaşatım kaldım adam takıma en geç katılan isim ve ilk kez takımla böyle ciddi bi maçta oynuyor genel olrak adamı bi seyredin videolarını bu adama da ağır derseniz daha ne diyeyim bence gelecek hafta antalyaya golü var ama yanında mehmet yıldız değil suarez oynamalı ya da mehmet yıldızla çift santrafor oynarlarsa mehmet arkasında değil yanında oynamalı teknik ve güçlü bir adam[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19. |