SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - MP Antalyaspor. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31112)

eroldeger 24.01.2011 12:24

Cevap: Sivasspor - MP Antalyaspor.

m. nas la erman oynarsa kesin malübüz yazın biryere bunların harici dışında kimle oynarsak yeneriz denemesi bedava akşam bizi bunlar ve hoca yaktı yoksa tarihe geçecektik yazıkoldu

58 SiVaSıM 58 24.01.2011 13:15

antalyanın yüzde 1 bile şansı yok bu maçı 2 gol ve üzeri kazanıcaz eminim grosicki ve eneramo ilk11de olmalı erman ve pedriel yedek olmalı

FANATIK YIGIDO 24.01.2011 13:18

artik sozun bittiyi yer antalya maci olmassa olmazlarin maci antalya gokten zenbille inse yenmeliyiz baska yolu yok

mevrik58 24.01.2011 13:27

Ne demeliyim ki YA kazancaz YA kazancaz. ;) ;)

poolat58 24.01.2011 15:29

[QUOTE=yigido_halil_58;686109]arkadaslar artik bu maci alamasak duseriz :mad:(sinirliyim kusura bakmayin:D)

kazanmaliyiz o kadar 1-0 gool eneramo

transfer yapilmali ceyhunun yerine oyun kurucusu lazim
siz ne dusunuyorsunuz[/QUOTE]

valla size birşey diyim mi ceyhun boşuna gönderildi adam oynadığı her maçta çalışıyordu en azından yerinde paslar atıyodu pozisyon yaratıyordu.hani nerde sandro lisansı bile çıkmamış diyolar.ceyhun olsaydı kamille eneramoyla çok iyi anlaşırdı bence yanlış yaptık onu göndererek.bu arada şu mahmet yıldız artık yedek klübesinde otursun yeter ya takıma hiçbir faydası yok aldığı topu bekletiyo sonrada kaptırıp atağın içine ediyo.takımı frenlediyo.kamile hızlı akıllı teknik bir adam lazım inş. o da eneramo dur.

cılgınsivas58 24.01.2011 16:16

ben galibiyet diyorum rıza hoca ve yiğidolarımıza güveniyorum

Yiğiter 24.01.2011 17:16

İçerideki tüm Antalya maçlarında hep kapalı gişe oynadık.İnşallah yine öyle olacak!

Salim58 24.01.2011 17:31

[B]Bu maçı 3-1 alırız diyorum...[/B]

erhan 10 24.01.2011 20:22

Bu maç taraftarlarımızı yeniden doğuş için stada bekliyoruz..Ama taraftar diyorum..Çünkü bu maç çıkış maçımız olmalı geç kalmamak için..Taraftar gruplarının bir araya gelmesini tavsiye ediyorum..Artık geç kalınmadan yapsalar şu işi...Her neyse Antalya zor rakip bizim için mühim bir maç..Yeni transferlerin kendini kanıtlamak isteyeceği bir maç...Tek çare GALİBİYET...Unutmayalım biz ilk hafta gs yi yendik sonra Antalya deplasmanında beraberlik aldık ve iniş başladı bu sefer çıkış olacak!!?

ozledımeskıyı 24.01.2011 20:31

ne yapıp edip almamız lazım başka çaremiz tek söylenecek bu kaybet memiz durumunu düşünmek bile istemiyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35.