![]() |
Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı
sivas takımı bi oyuncunun üstüne kurulamaz yok olmazsa olmaz söyle olmaz böyle olmaz o öncedendi şimdi artık bitik bi hal sergiliyor hiç faydası yok uyarı yapılması normal bişey artık sene sonu tşk edilip yollanmalı:mad:
|
geç kalınmış bir uyarı adam yatmaya alıştıydı
alacan birkaç hafta kızaga işne gelmezse yolu açık olsun bank asyada kulüp bulur kendine üç dört kişi sivasla alay ediyor güğn gelecek hesap verecekler |
[B]Bu yüzden takım doğru dürüst top oynayamıyordu geç kalınmış bir uyarı[/B]
|
çook geeeç olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hoca ermen ve kamanan içinde yap kısacası oynatma onları artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bıktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o üç adamda+++++++++++++++++++
|
işte rıza hoca bu ya 2 sezondur aynısı yapan mehmete kimse uyarı veremedi hoca çok detaylı bakıyor...
|
[QUOTE=Besyo_cu;687370][B]Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...
Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet... Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...[/B][/QUOTE] çok haklısınız kardeş mantıklı bir düşünce |
ben uyarıyı başkan yapmış diye duydum.zaten mehmet efendinin de hocayı falan taktığı yok,ben bu takımın vazgeçilmeziyim havasında arkadaş.zaten çeteyide kurmuş,hoca göndermek istedikleri zaman oynamıyo arkadaşlar,satyolar takımlarını 3-5 maç sonunda hoca gidiyor.mesut hocayıda böyle göndermediler mi zaten.
bence rıza hocanı bu mehmet efendi dahil,sedat,hayroyu ve abdurrahmanı da göndermesi gerekirdi.çünkü bu adamlar iki yıldır takıma yarar değil zarar veriyorlar... |
yani gercekten iyi zamaninda gelmis bu uyari
tüm kontaatacklarimizi kesti gs macinda |
çok iyi olmuş ben sevindim arkadaş. kaptan artık ruhu yaşayamıyor.
|
Kasımpaşa maçında ve Gs maçında çileden çıkarmıştı taraftarı.
Mehmet Yıldız'ın uyarı alması lazımdı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:52. |