![]() |
Cevap: Gelecegin Oyuncuları Dikkat!!
şuan türkiye liglerinde oynayan dikkatimi çeken alsak zarar kesinlikle etmeyeceğimiz futbolcular;
1-elazığspor dan (alper kalemci) 19 yaş,önlibero,22.000 € 2-tavşanlıliyintspor dan (mehmet akyüz) 25 yaş,forvet 1,85 boy 450.000 € 3-bucaspor dan (torric jerbin) ofansif orta saha,20 yaş,ganalı 44.000 € |
Gurbetçileri bırakalımda Kendi ülkemizde ki yetenekleri izleyemiyoruz. Mesela istanbulda bi seçme yapsanız altyapı dan daha sonra a takım a kazandırsak çok iyi olur kendim içinde iyi olur tabii :)
|
[QUOTE=rivaldo58;687340]karabükten emenike valencia dan mata atletico madritten aguero ve son olarak brezilyadan neymarı alsak iyi olur :rolleyes:[/QUOTE]
Git dalganı başka yerde geç kardeşim.Burası oyun parkı değil. Yada sen git bu yazdıklarını Real Madrıdın Forumlarına yaz. Onların parası yeter. |
Marcin Robakı beğeniyorum gayretli hırslı bir oyuncu son vuruşlar konusunda iyi gözükmeyebilir ama baya sert düzgün vuruyor büyük olasılık konya küme düşecek ucuz bir şekilde alınabilir kamil için de iyi olur
|
[QUOTE=güneşyurdu;706925]şuan türkiye liglerinde oynayan dikkatimi çeken alsak zarar kesinlikle etmeyeceğimiz futbolcular;
1-elazığspor dan (alper kalemci) 19 yaş,önlibero,22.000 € 2-tavşanlıliyintspor dan (mehmet akyüz) 25 yaş,forvet 1,85 boy 450.000 € 3-bucaspor dan (torric jerbin) ofansif orta saha,20 yaş,ganalı 44.000 €[/QUOTE] genç oyuncu yaşı 14-23 gelişim gösterecek mehmet akyüz ii oyuncu ama sonrada gelişme gösteri mi bilmem ama ii oyuclar hepsi |
arkadaşlar bu dediğiniz futbolculardan belki en iyileri üstelik yaşları bunlardanda küçüktü sivassporun süpergenç takımında oynuyorlardı ama mesut bakkal döneminde ne olduysa oldu o takım dağıtıldı paramız yok sizlre ayıracak zamnımız da yok demişler aslolan sivasın alt yapısından futbolcu çıkarabilmek ama biz kendi alt yapımızı kuramıyoruz ve sivaslı futbolcu gençlerede sahip çıkamıyoruz. mesele esas burada. mecnun başkanın gelecek yıldan itibaren alt yapıya önem vermesi ve ödenek ayırması gerek.
|
[QUOTE=güneşyurdu;706925]şuan türkiye liglerinde oynayan dikkatimi çeken alsak zarar kesinlikle etmeyeceğimiz futbolcular;
1-elazığspor dan (alper kalemci) 19 yaş,önlibero,22.000 € 2-tavşanlıliyintspor dan (mehmet akyüz) 25 yaş,forvet 1,85 boy 450.000 € Zaten üstte yazdim 2sini;) |
[FONT="Comic Sans MS"][B]Buca-Konya düştügüne gore yabancıları serbest kalacak takımdalarındaki 2-3tane kaliteli yabancıları simdiden gorusmelere baslayarak belese alabiliriz...
1)Peter Grajciar Benim bildigim bu var baska iyi varsa siz yazarsiniz;)[/B][/FONT] |
Ankaragücünden Stanislav Sestak benim adamım alınmasını çok isterim.
|
benim kanaatim düşen takımdan o takımı sırtlayan kemik 1-2 oyuncusu dışında kimseyi almamak lazım yoksa küme düşme için kurulmuş bir kadro olur
ancak bu düşen takımlarda iyi oyuncu yok anlamına gelmez mesela konyanın devre arası aldığı forvet oyuncusu marcin robak bucadan erkan taşkıran gole dönük vede bana göre bizim takımın muhammed alisi olabilir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57. |