![]() |
Cevap: Yumruğu görmeyen hakem!
Hakem yunus yıldırım antalya spor kesinlikle sert oynarayarak maçı kazanmak isteyecek sivasspora karşı agresif oynayıp sert göstererek maçı berabere bitirmeye çalışacaktır çünkü galip gelme şansı hemen hemen hiç yok o yüzden yunus yıldırım bizim için dezavantaj bence
|
Ne bir teknik yorum yazısı; ne istatistiksel bir yazı, ne edebi yanı kuvvetli, olaylara esprili bir yaklaşımla harmanlanmış yazı.. Hiç biri yok.. Hep sırdan, düz mantık dümdüz yazılmış ve ayrıca ucundan kenarından azıcıkta olsa fanatizm kokan yazılarından ne zaman vazgeçeceksin bilemiyorum Abdullah Bey.. Saygılar
|
abdullah yılmaz gibi olmayacağına inanıyorum ama olursa gününü görür
|
[QUOTE=favori58;687664]YİĞİDOLAR GELİN BİRLİK OLALIM
Değerli arkadaşlar,yarınki maçta hakem 4'lüsü sahaya çıkarken hep birlikte ıslıklayalım. belki o zaman Yunus efendi vicdan azabı duyar.[/QUOTE] arkadasım malesef yanlıs dusunuyorsun senın dedıgın gıbı yapılırsa hakemın uzerınde negatif bir etki yapatacak ve duzgun yonetecegı mac varsada onu taraftarın tepkısı sayesınde bozabilir ve lehimize duduk calmaz olur en iyisi hakeme saygı duymak ona guvenmek ama taraftar olarak takıma destek verirken hakemide etki altına alma adına her pozisyonda sesimizi duyurmak gerek keske mac istda olsada bilet fiyatı sivasdaki gibi olsa bende evden degılde maca giderek takımıma tam destek verebilsem gs macında yeni transfer eneramo nun cok sey yapacagını hissettim sanki ama erman ugur kavuk bekmezci mehmet nas sedat hayrettin de dahil niyetlerinin kotu olmasından degıl katsının az olmasından dolayı oynamamalarını isterim hayırlısı ile su macı bır alalım sonrasına ALLAH kerim onumuz acılır trabzon macını ozellıkle beklıyorum 6*1 lık skorun rovansını almayı canı gonulden ıstıyorum 3*0 4*1 gıbı farklı bır skorla ts macını alıp ligde kalalım seneye bambaska bır sivasspor olacak buna eminim |
kadrolar belli olmadımı
|
neyse bunu unutup maçı alalım biz abdullah gibi hakemden maç aldık
Not : bo sefer de görmesse yumruğu biz gösterelim şaka :D ama güzel espiri bu maç bizim |
bi maç hakemi içinde ne olur şurda olumlu bir konu açılsın dişimi kıracam her hafta her hakemle ilgili olmsuz düşünceler yazılıyo kimseye yaranamıyo bunlar doğru weya yanlış karar weriyolar ama bi tarafın alhinde werilen karar diğer tarafın lehinde olması gerekirken tüm kararlar herkezim alehinde oluyor türkiye olarak futbol kültürümüzün daha çok aşama katetmesi lazım
|
mahvetti maçı ilk yarı penaltımızı ve faullerımızı vermedı onune gelene ofsayt sarıkart verdı Antalyasporlu futbolculara kıyak geçti..:mad:
|
bu ******** yunus yine görevini yaptı hakemligi rezil etti .bu sivas düşmanı adiyi neden bizim maçımıza veriyorlar yada yönetim neden itiraz etmiyor ????
|
[QUOTE=SivasZara585858;687739]Yunus Hoca yüreklidir sağlam hakemdir tek yalnış kararı o kararıydı yoksa maçın genelinde gayet adil bir maç yönetmişti yunus hocaya güvenim tam antalyasporu yenemessek bundan sonra işimiz daha fazla zorlaşır maçı düşünmemiz lazım hakemi değil ![/QUOTE]
[I][B]Bu maçtan sonra da bu şer...siz mahluka hala güvenin tammı merak ediyorum?[/B][/I] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17. |