SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay sabır istedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31172)

akkara58 30.01.2011 08:53

Cevap: Çalımbay sabır istedi

ligden düşecez be hocaa nereye kadar sabır alemin diline düştük !!!:mad::mad:

Elbeyliliyiz 30.01.2011 09:42

Tamam ama hazirlik kampi vs. Hesap yaptim. Su an bir maglubiyet ve bir beraberlik var, bütün kalan maclari alsak 45 puan ama en fazla 4 mac kaybedebiliriz. 2 si bitti sapkayi cikarip su takimi düzelterek gol atma zamani gelmedimi. Gs macina baktim takim diri ama pozisyon yok kanat yok felan...

HababamHa 30.01.2011 09:44

Büyük bi sabırla sabrediyoruz Hocam.Sabrın sonu selametmi bekleyip göreceğiz..

calipso 30.01.2011 09:57

ligden düşersek elimizdeki yabancıları ne yapıcaz onu düşündümde.. yabancı doldu takım..hepsinede bir sürü para verdik aldık

eyupkocak 30.01.2011 10:04

Sabır sabır nereye kadar kardeşim biz de insanız . Ama yeni transferlerin işe yaşaması bence de en az üç hafta sürer murat sözgelmez oynamasa çok iyi olur ya.

eroldeger 30.01.2011 10:23

dostlar malesef rıza hoca beni hayalkırıklığına uğratıyor 70 lerin futbolunu oynatıyor allah aşkına bu erman ısrarıniye adak cağız eziliyor takımı spoteediyor fizik gücü yok top tutma yok adam eksiltme yok oyüzden orta saha yok topualan rakip direk kalemize geliyor resmen bir kişi eksik oynuyoruz adam golatıdiye kahraman ilan ediliyor takıma verdiği zararı görmüyor halen onda ısrarediyor antalya dün bizi çok farklı yene bilirdi hava şartları kurtardı bizi bu oyunla biz ligden düşecek ilktakım biziz malesef rıza hocanın yüzün den kayıp puğanımız 12 ye çıktı biz ligde en kötü oynayan takımız rıza hocaya güvenim biti biz gene dedesteğimizi vereceğiz ama hiç umudum yok herşey ortada malesef allah izin verirse bursa maçınada gideceğiz ama dediğim gibi hiç umudum yok

Çılgın Türk 30.01.2011 10:39

[B]RIZA efendi 3 puanla biraktigin takim suan mac eksigi ile 25 puanda. 7 puanla devraldigin takim suan 16 puanda. [/B]

sivaslihakan 30.01.2011 11:46

[QUOTE=Çılgın Türk;688199][B]RIZA efendi 3 puanla biraktigin takim suan mac eksigi ile 25 puanda. 7 puanla devraldigin takim suan 16 puanda. [/B][/QUOTE]

kendinize gelin lütfen eskisehirdede riza hocayi göndermek icin kompplö kuruldu oyuncular tarafindan

cılgınsivas58 30.01.2011 11:47

bazı hakemlerin hakemlikten atılması lazım yunus yıldırımın hakemlikle alakası yok tamamen sivas düşmanıdır auta giden topu kornel vermek hangi akla mantığa hizmet

selimdelen 30.01.2011 13:10

Cevap: "Puan, puandır"

[QUOTE=58ToPraK58;687993]Ben maçı izlemedim;ama Sivassporun alınan sonuçlara göre işi zor.Diyebilirsiniz ki iyi oynuyoruz;fakat bu takımın iyi oyuna değil sonuca yani puanlara ihtiyacı var.Bucaspor şuan 4-0 önde durum böyle işimiz git gide daha da zorlaşıyor haftaya ve ondan sonraki haftalarda puanlar alınamazsa bu durum futbolcuların moralini de etkileyecek ve istemesek de küme düşebiliriz diye düşünüyorum.2. haftada sadece alınmış 1 puan var.geriye kaldı 15 hafta ama 15 haftada bursa,trabzon,bjk,fener gibi takımlarla yapılacak maçlarıda hesaba katmak gerek.Sivasspor,Antalya gibi galip gelmesi gereken takımları yenemezse diğer takımlarla işi oldukça zor...:confused::confused:[/QUOTE]

hemşerim ben m.p antalya macını bizzat yeni transferlere dikkat ederek izledim ve cok acık olarak sunu diyebilirimki Grosicki eneramo cok cok faydalı olacak isimler diger transferlerde ilk maca oranla vasat olmaları hava sartlarına baglı diyorum icin rahat olsun onumuzdeki maclarda futbolcular aralarında kaynastıkca takım olarak cok cok ileri duzeye ulasacaklardır kaliteli futbolcular bunu rahatlıkla gorebılır herkez ligde kalmamak gibi bir sıkıntı kesinlikle yok yeterki gecen macın rovans ı olan ts macını aynı sekılde farklı bir skorla alalım tek istedigim bu sezon icin budur bundan sonraki sezonada eminim cok ama cok ileri de yerlere gelecegiz rahat ol sen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20.