SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31200)

yusuf_yusuf 04.02.2011 21:15

Cevap: Maçı değerlendirelim

çok güzel oynadık ama yapılan defans hataları uzuyor bızı

sivasli215 04.02.2011 21:16

Maçta göze çarpanlar : Gerçektek seyrine doyum olmayan bir maç izlememiz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu futbolun karşılığı bu olmamalıydı.

Maçın Yıldızı Kimdi : Kamil Grosicki (Her ne kadar bazı pozisyonlarda bencil davransada)

Maçın en kötüsü kimdi : Herkes canla başla çalıştı.

Maçta göze çarpanlar : Mehmet Yıldızın aşırı agresifliği.

Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz : Grosicki ve yeni Nijeryalımızı beğendim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Böyle oyanamaya devam edelim başarı elbet gelecektir.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

yıldızelii8 04.02.2011 21:18

ağlamak isitorum abi yaav

KaNgAlLıYiGiDoO 04.02.2011 21:18

Yazik oldu beeee... Sivassporda bu macta puan almalaydi. Takim guzel ama bizi sans mans degil kaderde degil bu ... hakemler dusururler...
Kusura bakmayin artik yeter......................................

58_babacan_58 04.02.2011 21:18

[B][COLOR="Red"][CENTER][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8800/sivasspor.jpg[/IMG]
Pes etmek yok Yiğidolar omuz omuza kenetlenerek çıkıcaz bu çamurdan yeterki destek olun bu takıma bu takım iyi yolda,sadece şanssızlığımızdan ve hakemin art niyetinden yenildik,mağlubiyeti hak etmedik 1 puan hakkımızda,ama şunuda unutmayalım her işte bir hayır mutlaka vardır....[/CENTER][/COLOR][/B]

MaXiMuM 04.02.2011 21:20

[I][B]Mücadelemiz oldukça iyiydi. Her geçen gün üstüne koyarak futbolumuzda ilerleme var.
Yeşil saha ve karlı saha arasındaki iyi futbolumuzun farkını, umarım bu hafta lazlarla oynayacağımız maç öncesi iyi değerlendirmiştir yetkililer. Şimdiden açın o alttan ısıtmayı. Bu hafta sahada yeşil zemin üstünde beyaz bir leke görmek istemiyorum.
Bu futbolla dağıtacağız lazları rahat olun. [/B][/I]

fatihada58 04.02.2011 21:21

Yahu ne kadar sabırlı ve dirayetli adamlarsınız? Hiç içinizden avazın çıktığı kadar sövmek lanet etmek küfretmek gelmiyormu içinizden? Yok iyi yolda falan puanlar gelecek falan? Daha nasıl iyi oynanırda puan alınabilirki? Herkesi tebrik ediyorum doğrusu.

GuVeN 04.02.2011 21:21

Hayrettın Fırat Aydunus hakkında agır konustu mactan sonra. hakem bu macı bugun elımızden almısdır,rezıl bır yonetım sergıledı dıye demec verdı.

SEFAA! 04.02.2011 21:22

[QUOTE=GuVeN;689602]Rıza Hoca'nın Suarez hamlesı cok gereksızdı,yenı gelen ısımlerle bırlıkte Suarez bıtmısdır arkadas nereden cıktı bu degısıklık anlamadım,Eneramo cok da kötu degıldı mucadele edıyordu,Bursa defansını yoruyoyordu,oyalıyordu,dıger oyuncularımıza boş alanlar kalıyıordu,soktu Suarez'i oyunun gidişatı değişti ilerde!Hayrettin'e kızamıyorum adam yerınde oynatılmadı,şanssızlıkdı sadece yedıgımız goldekı hatası.
Şanssız,bahtsız maçlarımıza bırı daha eklendı,lanet olsun boyle şansa.
Bir de bu Bursa cidden şanslı bır takım,kendı evınde taraftar baskısıda buna eklenıp,hakemlerıde etkı altına sokabılıyorlar. Tebrık etmekden baska yapacak bır sey yok.[/QUOTE]

Abicim Eneramo çoda kötü değildi dememiz yanlış olur adam saten 2-3 kişinin markajı altında oynuyor.. Bunu en basit olarak attığımız golde görebilirsiniz.. Suarez değişikliği yapılmamalıydı..

Yigido DogaN 04.02.2011 21:23

[QUOTE=fatihada58;689633]Arkadaş bursa dediğin takım 3 sene önce 2. ligden çıkmış bir takım(Yok önceden 1. lig falan fasa fiso bursa 3 sene 2 ligde oynadımı oynamadımı?). Sivasspor gibi oturmuş bir takım değil. Ben takımı çok beğeniyorum. Hayrettin ve eneramo dışında çok iyiydi hepsi alınlarından öpüyorum hepsini. Doğmamış çocuklarını okşadığımın ipne hakemi bursa taraftarı ve ipne bursa oyuncuları ipne hakem ve federasyon dışında bu takımda herşey yolunda.Bu takımın başına erkek gibi erkek lazım masaya yumruğunu vuracak milletin anasını ağlatacak sivasın hakkını hiçbir yerde yedirmeyecek. Sivasa bok atanlara o boku yedirecek. Yazık günah lan sivaslı çocuk mu? Sivassporu tutanlar enayimi? Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan son yiğido bende kalsam Sivassporluyum ve sivasspor haricindeki tüm takımların ...[/QUOTE]

sen neden bahsedıyon anlamadım hemserım bende aynen sivaslı olupta sivassporu tutmayanın ....
morel bozuk uzerımıze gelmeyın yenıldık bıttıı iştee
off offffffffffffffffff
ulan off daha dun bu [U]takımlar[/U] ezılıyodu onumuzde off ..
a

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42.