![]() |
Cevap: YENİÇERİLER Kayseri Maçı
[QUOTE=eyupk;701018]birkaç çapulcu akılsız beyinsiz kötü şeyler yaptı diye bütün kayserisporlu kardeşlere kötü sözler söylemek bir insana yakışmaz. benimde kayserili arkadaşlarım var çok iyi insanlar. ben asla bi kaç çapulcu akılsız yüzünden kayserili kardeşlerimi satamam.[/QUOTE]
Kardeş bu sayfada ve adı Sivasla anılan her yerde kayseriyi savunman Sivaslılara küfürdür. Arkadaşın varsa yorum yapma bence en iyisi bu.. Kayseri dost filan degil kardeş... Bence daha bu iş uzamadan sen savunma mekanizmanı kaldır. Yada ikametgahını degiştir. Sarı kırmızı formayı giy. Ben eleştirilmesi gerekeni eleştiririm. Daha öncede dedim İbrahim Dagaşana yapılanlar yanlıştı. Ama Kayseri çokta tınnn yani.. Bu arada pankart on numara olmuş. Düşünenenin ve hazırlayanın eline saglık... |
[QUOTE=inadınayeniceri;701021][B]Sen kayserili kardeşlerine üzül bilader. Benim günahım sevabım amelim seni hiç mi hiç ilgilendirmez. ok. Benim için dua etmekte sana kalmadı. Uza şimdi.[/B][/QUOTE]
soruyorum senin gibi kişilere küfürle kavgayla ne elde ediyorsunuz, hedefinize ulaşıyormusunuz? beşiktaş ve bursaspor taraftarlarını gördünüz birbirlerine girdiler resmen, peki ne elde ettiler, gördük kimi hastaneye kimide hapsi boyladı. [B]sivassporlu ve kayserisporlu taraftarlarında birbirine girmesinimi iştiyorsunuzda bu tür küfürler pankartlar açıyorsunuz.[/B] |
[QUOTE=eyupk;701025]soruyorum senin gibi kişilere küfürle kavgayla ne elde ediyorsunuz, hedefinize ulaşıyormusunuz? beşiktaş ve bursaspor taraftarlarını gördünüz birbirlerine girdiler resmen, peki ne elde ettiler, gördük kimi hastaneye kimide hapsi boyladı. [B]sivassporlu ve kayserisporlu taraftarlarında birbirine girmesinimi iştiyorsunuzda bu tür küfürler pankartlar açıyorsunuz.[/B][/QUOTE]
[B]Gircek olan benim seni ilgilendirmez. Ok? Hadi yeter şimdi bunları kayserili dostlarına söyle. Hadi hadiii.[/B] |
Dipnot: Sivasspor taraftarı sahaya pet şişe bile atmaz. Merak etmeyin bi pankart yada küfür yüzünden olay çıkartacak bi taraftarımız yok bizim. Bence bu muhabbet artık uzadı :) Tamam Sivas-Kayseri eleele.. gönlün olsun :D
|
[B]sana it dedikleri pankarta diyecek bi şey bulamıyosun heralde..girerse birbirine Sivasspor taraftarı girer rahat ol..Sivasspor taraftarıda kayserililere şimdiye kadar yaptıgı adiliğe karşı göz yummayanlardır..[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;701028][B]sana it dedikleri pankarta diyecek bi şey bulamıyosun heralde..girerse birbirine Sivasspor taraftarı girer rahat ol..Sivasspor taraftarıda kayserililere şimdiye kadar yaptıgı adiliğe karşı göz yummayanlardır..[/B][/QUOTE]
benim sözümü yanlış anlıyorsunuz sanırım. bize karşı hakaretler eden, kötü hareketler edenleri savunmadım ben onlar gerçek kayserisporlu olamaz dedim hatta. beni üzen nokta genelleme yapılmasıdır. |
[B]bizde gerçek Sivassporlu değiliz dersek buraya yazmaktan vazgeçecekmisin ?[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;701030][B]bizde gerçek Sivassporlu değiliz dersek buraya yazmaktan vazgeçecekmisin ?[/B][/QUOTE]
bu site gruba ait bir site değil, bu site bütün sivasspor taraftarının sitesidir. |
[B]bu siteye değil bu başlığa ..[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;701032][B]bu siteye değil bu başlığa ..[/B][/QUOTE]
ben söylüyceğimi söyledim zaten, yorumlarında değerlendirmesini sevgili yiğidolarımıza bırakıyorum ve bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |