![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar, Buca Maçına Gidiyoruz
biletleri erkenden temin edebileceğimiz bir yer varmı ?
|
Of delircem ben nasıl bu maçta olamam :mad: Üniversite takvimim uymadığı için yanınızda olamıyorum Yalçın abi inşallah İzmirli Yiğidolarla birlikte oradan zaferle ayrılacağız. Bende Beşiktaş maçı için Sivasda olmaya çalışacam artık
|
bilet fiyatlarını bilen var mi?
|
[QUOTE=sivasliyigidooo;701452]bilet fiyatlarını bilen var mi?[/QUOTE]
Açıklanmamış daha. Açıklandığı zaman Bucasspor sitesinde yer alıyor. |
bilet fiyatı 5 lira arkadaşlar detaylı bilgi izmirliyiğidolar bölümündeki buca maçı bilet fiyatları kısmında
|
[QUOTE=GokhanTurna;701450]Of delircem ben nasıl bu maçta olamam :mad: Üniversite takvimim uymadığı için yanınızda olamıyorum Yalçın abi inşallah İzmirli Yiğidolarla birlikte oradan zaferle ayrılacağız. Bende Beşiktaş maçı için Sivasda olmaya çalışacam artık[/QUOTE]
Sensiz hiç tadı olmayacak Gökhan'cım. İnan seni çok arayacağız. Ama inşallah 3 puanı sana hediye edeceğiz. AYK |
Arkadaşlar bu maç için herkes değişik organizasyon düşünsün. Burak kardeşimizden (Kibrisli) yine değişik birşeyler bekliyoruz. Ayrıca herkesin mutlaka ama mutlaka üzerinde [B]SİVASSPOR FORMASI[/B], yanında [B]ATKISI[/B] ve [B]BAYRAĞI[/B] olmalı.
Birde imkanı olanlar mutlak suretle bir torba konfeti yapsın, alsın veya getirsin. AYK |
ah be gökhancım gelebilsen keşke senisiz cidden tadı olmayacak hem sen bucayı bilen insansın orda çok yardımcı olurdun bize
|
denizli.deyim.. sabah 9da üds var.. çıkıp hemen otobüse atlasam yetişir miyim acaba.. bilet fiyatları ne kadar olur.. arabam olsa basıp geleceğim ama..
|
[B][SIZE="1"]heLaL size yiqidoLaR. Sızde bu yakısıR.[/SIZE][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24. |