![]() |
Cevap: DAKİKA 60
[QUOTE=şarkışla 58;705881]İnsanların kendi takımlarını desteklemesinden daha doğal ne olabilir.Benim yazımda anlatmak istediğim şey şu....şu an aramızda bir rekabet olmadığından dolayı bizi destekliyor görünebilirler.Takımları Süper lige çıksın kıskançlıklar aşlar bize karşı daha çok bilenirler.Ne demek istediğimi kafaya oynadığımız yıllarda örneklerini görmedik mi.Konuştukları zaman SİVASSPOR un şampiyonluğunu bizde istiyoruz diye başlayan cümleler kuranlar kıskançlıklarını her fırsatta gösterdiler.Kısacası SİVAS lının ve SİVASSPOR un SİVAS lıdan başka dostu yoktur.[/QUOTE]
Yuzde yuz katiliyorum yorumuna, 10,15 seneye degil bak 2 sene olan gaziantep macina adamlarin hicbir iddiasi yoktu ne oldu bizi sampiyonluktan ettiler ne oldu kayseri bize kumeye diye bagirdi sandalyalar kirildi taraftarlamizi tahrik ettiler,ayrica taaa tokattan gelen taraftarla tesekur ederim umarim guzel bir gun gecirmislerdir ama burasi sivassporun stadiysa ne deyi 60dakikada sevinmemiz gerekiyor anlayamadim. |
Teşekkürler Beyler
Tokatspor Cadde60 Media Yöneticisi [url]www.biztokatsporluyuz.com[/url] Grup : [url]http://facebook.com/cadde60[/url] Media Yöneticisi Kişisel Sayfası : [url]http://facebook.com/biztokatsporluyuz[/url] |
[QUOTE=eroltas58;705794]Ne gerek var tokati yozgati destekliyelim galiba aramizda genc arkadaslar bilmiyorlar,3ligde oynadimiz donemler bize en sert muhalefet yapan onlardi,aramizda benden buyuk olan yigidolar anlatsin yasim 34,samiyonluga oynadimiz donemler bunlar bizlere karsi ellerinden geleni yapiyorlardi,hatirlarmisiniz cubukspor,corumspor,keciorgucu,yozgatspor,turhalsporu.
Bizlerin otobuslerinin camini kiranlari,o donem tokatspor tedasmacini bizlere neler yapmislardi,her zaman bizim yenilmemizi isterlerdi.ARKADASLAR SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKTUR.GECMISTE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYINIZ.BIZ KENDI TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM OBIZE YETER.[/QUOTE] değerli yiğido kardeşlerim şimdi iki yorum paylaşcam sizinle.bu 1. si |
[QUOTE=eskibektaşlı;705840]Bazı arkadaşlar yıllar öncesinden aramız bozuktu bize iyi davranmıyorlardı diyor,ama ben bugüne kadar Tokat ile aramızda mesele edilecek büyüklükte bir olay hatırlamıyorum, yaşım ise 55 ,
Güzel bir söz vardır ''iyi niyetle bana gelen bir adım'a ben beş adım giderim'' şimdi Tokat'lı kardeşlerim taaa Tokat'tan gelmişler Sivas'a destek olmuşlar bu küçümsenecek bir olay değil, birazcık insani ve nezaket kurallarına saygısı olan insanlar bunun değerini anlar ve aradaki dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirirler, üstelikte Sivas'lıyım diyipte maçlarımızda İstanbul takımlarının tribününde yer alan sözüm ona sivas lıları gözününde bulundurursak Tokat a 60. dakikada jest yapmanın anlamı daha iyi anlaşılır, üstelik yarım dakikalık bir olay bile değil . Evet bu yaklaşımı destekliyorum ve gerçekleşmesini temenni ediyorum.[/QUOTE] buda 2. yorum............... |
geçmişte rakip olduğumuz dönemlerde gerçekten çok büyütülmeyecek polemikler yaşanmıştır.zaten yaşanmaması imkansız.şimdi siz tutar yapılan böylesi güzel bi jest in üzerine böle saçma sapan şeyleri gündeme getirip gölgelemeye çalışırsanız bu iki vilayete futbol anlamında çelme takmış olursunuz.bu şahsi kanaatim.hatalıysam affınıza sığınırım kardeşlerim.(bu arada benim annemden dolayı bitarafım sivaslı kardeşler)
|
Tokatlı kardeşlerimizin gönlümüzde yeri ayrıdır. Emin olun genel kanaat bu yöndedir. Aykırı fikirliler sadece kendi düşüncelerini yansıtırlar.
Tokat'a Tokatspor'a sevgiler.... |
tokatspora bank asya yolunda başarılar
|
bız buyukşehır macında 60.dakıkada tokat dıye tezahurat yaptık yapıcazda golumuzude 60.da attık:)
|
[I][B]Büyükşehir Belediye Maçında, Tokatsporlu Kardeşlerimizle Omuz Omuzaydık, Seviyoruz Sizleri. [/B][/I]
|
[QUOTE=recep cevik;707671][I][B]Büyükşehir Belediye Maçında, Tokatsporlu Kardeşlerimizle Omuz Omuzaydık, Seviyoruz Sizleri. [/B][/I][/QUOTE]
hala geçmişteki rekabetimizi sorun olarak yansıtan bazı arkadaşlar var onlar okur inş. bölesi güzel yorumları.biz sivasspora her koşulda destek oluruz,oluyoruz.olacaz ayrıca bu zaten tokatlıyım diyen herkesin görevidir,çünki tokat-sivas arada 100 km dışında bişey yok bence..... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56. |