![]() |
Cevap: OLİMPİYAT STADI YER SORUNU ?
[QUOTE=kağanhan58;706347]ArkadasLar İstanbul 3.BöLge Milletvekili Değerli Hemşerimiz Abdurrahman Yeşilyurt İstanbul BağcıLar Tabya Meydanından Otobus Kaldırıyor ..
Pazar Günü Saat 11:00 - 13:00 Arası Tabya Meydanına Gelen Tüm Sivasspor Taraftarını Olimpiyat Stadına Götürüyor .. Aynı Zamanda Ümraniye Üsküdar ve Sancaktepe Sivaslılar Derneğide Otobus Kaldırıyor ...... [B]arkadaşlar facebooktan alıntıdır. ilgilenenlere duyurulutr.kesinmi bilmiyorum[/B].[/QUOTE] gidip isim filan yazdirmamiza gerek varmi maç günüde gitsek birey olurmu isim yazdirmadan biz oraya yakiniz olursa ora süper olur maç bilet leride daha yayinlanmadi bakiyoz sürekli daha düşmedi ne zaman düşçek |
Arkadaşlar yukarıda bir kardeşimizin de belirttiği gibi kendinizi Yenibosna'ya atabilirseniz arkası gelir, Olimpiyat'a çok rahat ulaşırınız.
Yenibosna'ya nasıl giderim? Cevap: Ulaşım açısından en rahat bölgelerden birisi Yenibosna'dır. - Metro ile gelip Yenibosna durağında inebilirsiniz. - Metrobüs ile gelip Yenibosna durağında inebilirsiniz. - Taksim'den gelen Yenibosna otobüslerini kullanabilirsiniz. Yenibosna'ya bir şekilde ulaşırsınız yani. - Bakırköy bölgesindeyseniz Bakırköy-Yenibosna otobüslerini kullanabilirsiniz. Yenibosna'ya geldikten sonra gerisi çok kolay, Yenibosna Koçtaş önünden nerdeyse 4-5 dakikada bir Olimpiyat stadının hemen yakınından geçen minibüsler ve otobüsler geçiyor. Olimpiyat'a gitmeyi bu kadar sorun etmeyin gözünüzü seveyim. ;) Aşığa Bağdat sorulur mu? |
[B][COLOR="Red"][CENTER]BEYLER, SULTAN BEYLİ SİVASLILAR DERNEĞİNE GİTMEM İÇİN SON DURAKTA İNSEM OTOBÜSTEN BULABİLİRMİYİM,SORSAM GÖSTERİRLERMİ HEMEN ORDAN ????[/CENTER][/COLOR][/B]
|
sora sora bağdat bulunur yiğidolar siz gidin yeterki:D
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]BEYLER, SULTAN BEYLİ SİVASLILAR DERNEĞİNE GİTMEM İÇİN SON DURAKTA İNSEM OTOBÜSTEN BULABİLİRMİYİM,SORSAM GÖSTERİRLERMİ HEMEN ORDAN ????[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Buradan haberleşerek gidin :) Sorun olmaması lazım ama.
Hadi hayırlısı .[/COLOR][/B] |
[QUOTE=merkez-2;706302]Mecidiyeköy merkezden METROya bin.(SOR SORUŞTUR TERS YÖNE GİTME)
Son durakta in.Birazcık yürürsün.(STADI SORMAYI UNUTMA AMA İNDİKTEN SONRADA) Zaten görürsün kendinde...[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Kardes sasırdın galiba mecidiyekoyden direk olimpiyata metromu var ben mi bilmiyorum?Son durak Taksim veya sishane Ben taksime gidip mi otobuse binecegim?[/B][/FONT] |
[QUOTE=kangallıwert;706375][FONT="Comic Sans MS"][B]Kardes sasırdın galiba mecidiyekoyden direk olimpiyata metromu var ben mi bilmiyorum?Son durak Taksim veya sishane Ben taksime gidip mi otobuse binecegim?[/B][/FONT][/QUOTE]
hocam siz yenibosnaya gidin ordan stada direk minibüs var arkadaş karıştırmıs galiba ! |
[QUOTE=armutaklı;706336][B][I]ŞİRİNEVLER VE YENİBOSNA KULELİ KÖPRÜSÜNDEN OLIMPIYATA GİDİCEK MINIBUSLER KALKMAKTADIR...OLIMPIYATIN ONUNE KADAR GOTURUYOR 10 DK YURUMEK KALIYOR GERIYE[/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"][B]Burdan su sonuc ortaya cıkıyor..4.levent,Sarıyer,Gültepe,Çeliktepe,Ferahevler,Tarabtaüstü,Osmanbey,Levent tarafında oturan arkadaslarimiz önce Mecidiyekoye gelsin ordan Yenibosna veya Şirinevlere gecsin ordanda minibüse binerler....[/B][/FONT][/FONT] |
[FONT="Comic Sans MS"][B]Bir sorum olacak Yenibosnadan stad minibus ile kac dakika sürer bilen varmi?Bide mecidiyekoyden yenibosna arabalari sık geciyor mu maca gec kalmayalimda:)[/B][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:51. |