![]() |
Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa
Burda diyorum bu maci coook rahat alicaz en az 3 aha Buraya Yaziyorum
|
Bu saatten sonra hemde Kasımpaşayı yenmemmek,mümkünatı yok bu maçı alacağız.Sivasımıza başarılar diliyorum.
|
Kalan bütün maçları kazansak ligi 8. bile bitiririz :D heralde lig tarihinde az rastlanan olaylardan birisi olur :D
|
Normal bir maç gibi görmeliyiz futbolcular heyecanlanırsa durum kötü olur . onun için sakin normal bir maç tezehüat yaparak paşayı yenmeliyiz.
|
2. yarı çoğu takımdan öcümüzü aldık bunlara 2-0 takılmıştık keseceğimiz bir hesap var ALLH'ın izni ile bu hesabıda kapadacağız...
|
O 1 kişi kim ciddi mi acaba ama amuhalefet de olması lazım
|
bu seri devam etsin sezon sonuna kadar şimdi asıl yükselişe geçme vaktidir gs yi a gücü nü antalyaı gb yi alta alma şansımız hala var hatta ibb nin de 36 puanı var çok sıra yükseltiriz çokk yeter ki bu seri devam etsin
|
Kasımğaşa maçı kazanmak için çok çabalayacaktır ama yiğidoya ne fayda biz üst sıralara gitmek istiyoruz
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Macı federasyondan izin alıp inonu veya kadıkoyde yapsak?Hem gelir hemde taraftar sayisi fazla olur...[/B][/FONT]
|
Bütün Düşmanlarımızın İnadına Kaldık Bu Ligde ! Bu Maçımızı Kazanıp İşimizi Garantiye Almalıyız.... Ümitlerim Tükenmişken 4 te 4 yaptık Gelecek Sene artık Avrupa Kupaları İnşallah.. ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |