![]() |
Cevap: Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı
[B]Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...[/B]
|
sivasspor tarihinin en önemli şeref abidesi olarak anılacak taraftar anılarından bir olarak hep hafızalarımda ve gönüllerimizde olacaktır...
işte bu sivasspor taraftarı olmaktan utana,çekine bütün sivaslılara kapak olsun.... |
[QUOTE=yener_sahin;708192][B]Beklentim kürşatın sağlık mastaflarını klubün karşılamasıydı, en iyi hastanelerden birinde tedavi görmesi,futbolculardan imzalı formalar atkılar gönderilmesiydi.Sadece iki satır haberle geçiştirdik.Çok duyarsız bir yönetimimiz var...[/B][/QUOTE]
Şuan aldığımız habere göre yönetimimiz,Kürşat kardeşimizin ailesi ile irtibata geçmiş,gerekli adımlar atılmak istenmiş ki atılmışta.Ailede tedavi masrafları vs gibi durumlar karşılayabilecek durumda olduğu için yönetimimizin teklifini nazik bir şekilde geri çevirmiş.Yani yönetimimiz gerekli adımları zamanında atmış :) |
Vallahi helal olsun. Kardeşimin o güzel gözlerinden öpüyorum.
|
BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE SİVAS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN KÖPEKLER VARYA ONLAR SENİ GÖRSÜNLER ÖMÜR BOYU UTANSINLAR ZATEN ONLARDA UTANMA OLSA EZİKTAŞ TRİBÜNLERİNDE OLMAZLAR EZİKTAŞLILAR
|
Geçmiş Olsun İşte Gerçek Yiğido
|
cokk gecmiş olsun allah acil şifalar versin gercek yigidomaa. ayrıyetten seni yetiştiren ailenede saygılarımı sunuyorum. gercekten sivaslı nasıl olunur herkese gösterdin.
|
Biraz önce Abdullah Yiğit Kürşat'la konuşup onu tebrik etmiş. Kendisi anlattı. Evde yatıyormuş 20 gün alçıda duracakmış,Rıza hocayla Kürşat knuşmuş. Herhalde Gençlerbirliği veyada Ankarağücü maçına geleceklermiş.Erman'ın imzalı formasıda yarın yada pazartesi günü Kürşat'ın elinde olurmuş. Seni bir kez daha terik ediyor,gözlerinden öpüyorum Kürşat kardeşim...
|
SİVAS lı daha bu yaştan belli:D
|
GECMIS OLSUN YIGENIM DUYGULANDIM,SEN BUNDAN SONRA BIZIM KURSATIMIZ SIN ,GOZLERINDEN OPUYORUM INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLINA KAVUSURSUN.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00. |