![]() |
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
[QUOTE=YGTayfa;710819]yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun..[/QUOTE]
Yorumlarımda Yiğido Gençlik diye ibare geçti mi? Geçmedi.. Niye alındın? Alındınsa niye koltuk attın? Klavye başında tehdit mesajları savuranlar,koltuk da kırar sahaya da atlar. Sivaslılık,Sivas'ın imajını zedelemekse,hiç Sivaslı olmamak daha doğru zannımca..Biranda oldu bitti diyerek masum duruş sergilemek nafile... Kayserili ve Trabzonlu taraftarlar yüzlerce koltuğumuzu kırdı..Bu sitede hepimiz onlara demediğimiz lafı bırakmadık...Sövdüğümüz bir hareketi niye yaparız o halde? Sitede insanlara tehdit savurmak yerine,erdem gösterip,bir konu ile özür dilemeniz kafi olabilirdi.. |
[QUOTE=YGTayfa;710819]yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun..[/QUOTE]
[B]Takıma emeğinizin geçiyor diye her şeyi yapmaya özgürsünüz öyle mi ?..[/B] |
olayları savunmaya çalışarak daha da batmayın.. dua edin de hakem antalya buca maçında gördüğünü çaldı..yoksa trabzonun kucağına düşmüştük.. bu forumda trabzona atıp tutanları görmek lazımdı
|
KASIMPASZ,KONYASPOR RESMEN BUGUN DUSTU,FAKAT EGER BIZ AGIRLIMIZI KOYMASAK BIZI HER HAFTA BOYLE EZERLER,BEN SAHSEN SAHAYA MADDE ATANLARA KARSIYIM,AMA DUN OYLE BIR ADI OYLE SER....SIZ HAKEM VARDIKI RESMEN BIZIM GALIBIYETIMIZ ONUNE GECTI,FAKAT ARKADASLAR ILERIYI DUSUNEREK BOYLE SAHAYA MADDELER ATMAYIN,KOMPLE TEORILERDEN UZAK DURALIM,ZATEN ORTADA BELLI BIRSEY VAR ODA BIZI SAHADA DEGIL MASADA BIZI YIKMAYA CALISIYORLAR,AKILLI OLUP BU SER...SIZLERIN OYUNUNA GELMIYELIM.
|
[QUOTE=güneşyurdu;710788]maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...[/QUOTE]
BENDE TEPKILIYIM AMA ILERISINI DUSUNMEK LAZIM,BIZ SIVASSPOR OLARAK PUANLARI KENDI SAHAMIZDA ALIYORUZ BIZIM STADI 2,3 MAC KAPATIRLARSA NE OLUR,DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM,BUNLARIN ORNEKLERI VAR GECEN SENE DIYARBAKIRSPOR BASINA GELENLERI,ALLAH GOSTERMESIN AKILLI OLUN GENCLER. |
[QUOTE=Cley;710688]Koltuk kırıp sahaya atmanın hiçbir kabul edilecek tarafı yok. Eğer koltuk kırınca 3 puan veriyorlarsa maraton tribününde kırsalardı biraz. Cahilleri desteklemek de bir nevi cahilliktir. Para cezası ile atlatırız bu olayı büyük ihtimalle.[/QUOTE]Vallahi 2 maç bilemedin fener maçı seyircisiz oynanır
|
[B]2 koltuk atildi diye saha kapatilmaz olayi yapanlari deil olayi atesleyeni elestirirseniz daha mantikli olur [/B]
|
Saha kapatılmaz bence de ama olayı yapanları neden eleştirmeyecekmişiz ? Sivasspor onların mı ? Sivasspor Sivas'ındır..
|
[QUOTE=_DeReBeYi_;710842][B]2 koltuk atildi diye saha kapatilmaz olayi yapanlari deil olayi atesleyeni elestirirseniz daha mantikli olur [/B][/QUOTE]
O zaman Trabzon-Sivas maçındaki olaylarda onlar değil,biz suçluyuz..Onların bir suçu yok..Hakemin zaten ne kadar kötü olduğunu söylüyoruz..Ama bu sebep,kendi takımına zarar vermek için yeterli bir sebep değildir.. |
[QUOTE=tavarih;710843]Saha kapatılmaz bence de ama olayı yapanları neden eleştirmeyecekmişiz ? Sivasspor onların mı ? Sivasspor Sivas'ındır..[/QUOTE]
[B]O Grup 90 dk deil nerdeyse 180 dk tezahurat yapan gruplar.hangi macta 5 dk tezahurat yapiyonuz ? sivasspor sivaslinsa oturup cekirdek citlatarakmi sahip cikacak. tamam yanlistir yapmis oldu hareket.yok efendim bunlar kim bunlari stada bile koymayacan gibi yorumlar yanlis.o gruplar olmasa staddan cekirdek sesinden baska ses duyamazssiniz gencleri elestirmeyi birakinda kendinizi elestirin [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:11. |