![]() |
Cevap: SS ve Kırmızı-Beyaz Hoşgeldin Samsun
Yukarıda arkadaşlar belirtmiş, şehrimizde 4'te 1 değilse bile çok fazla Trabzonlu var. Bunlar öyle adamlar ki, gelmişler Samsun'a, burada iş bulmuşlar, aş bulmuşlar, kimisi zengin olmuş, kimisi bölge müdürü, kimisi milletvekili! Sonra makam mevki sahibi olan çalışmış Trabzon'a! Samsun'a bir çivi çakmış mı? Hayır! 9 milletvekilimiz var, particiliğe girmiyorum, toplamda 3'ü hariç hepsi Trabzonlu! 1'i de İzmirli! Peki bu Trabzonlular ne mi yaptı? Ne kadar yatırım var ne kadar şehri geliştirecek şey var, aldılar götürdüler :mad: O dağlık şehre deniz doldurularak yeni stad yapılıyor. 10bin küsür kişilik spor salonu yapıldı, gençlik olimpiyatları yapılacak. Peki bizim gelişmeye müsait(ki zaten gelişmiş) yer konusunda sıkıntısı olmayan şehrimize ne yapılmış? Hiç bir şey! Stadyum yapacağız diyorlar, 30 bin kişilik! Bu sene 19 Mayıs'ta neler yaşadık biz biliyoruz sevgili Yiğidolar. 18 bin kişilik stadda, bir koltukta 2 kişi, koltuklar arası boşlukta yarım metre karede 3 kişi sıkış tepiş maç izledik. Dışarıda kalan bin civarı kişi oldu her maç, bileti olduğu halde. Yani 30 bin bizim bugünümüzü idare eder, geleceğimizi kurtarmaz. Peki malum şehir Süper Lig şampiyonluğuna giderken, stadında yer yer boşluklar varken neden 40 bin kişilik, deniz doldurularak, binbir zorlukla stadyum yapımına başlandı? Bizler ülkemizin her köşesinin gelişmesini isteriz yanlış anlaşılmasın. Ancak bazı yerler de ihmal edilmesin! Anlayacağınız bu trabzon meselesi sadece sporla sınırlı değil bizim için. Onların o iğrenç sloganına cevabı da biz verdik yine: "BURASI HER YER DEĞİL, ŞEHR-İ SAMSUN"
Gittiği doyduğu yerin değerini hiçe sayan bu zihniyetle mücadelemiz sürecektir. Lafı çok uzattım belki kusura bakmayın ama, ne kadar dolu olduğumuzu görmüşsünüzdür bu konuda. Ayrıca bizim adımıza burada konuşanlar olursa, hemen irtibata geçebiliriz, ak mı kara mı ortaya çıkarırız. Selamlar, saygılar... |
[FONT="Arial Black"][B][COLOR="DarkRed"]Ben Samsunu da Samsunsporluyu da severim SS'lerin renklerin benzemesi bir yana ayrı severim Samsun'u umarım Süper Ligdeki ilk maçımızda paslaşırız da iyi bir dostluk oluşur ;)[/COLOR][/B][/FONT]
|
[QUOTE=58CeZa58;710926]olurmu ya
samsun sivasi Ts den dahada cok sever Trabzonspor seneler önce hem samsunu birkerede rizesporu düsüren takim sayilir trabzonspora puan gerekmezken son haftalarda trabzon onlari yenip ligden düsüren takim oldu sen sanmaki bu karadeniz takimlari kardes tam tersi [B]rizeyle[/B] samsun trabzonu sevmez[/QUOTE] Ha bu arada, Rize stadında asılı OFLU GENÇLER pankartını görmüşsünüzdür, maçları izlediyseniz. Bordo-mavi renklerde, malum takımın armasıyla beraber asılı duruyor! Bizim Rize'deki maçta da Trabzonlular doldurdu stadı, aleyhimize tezahüratlar yaptılar sağ olsunlar. Anlayacağınız ts-rize sevişmeye başladı, eskisi gibi değil. Trabzon bekliyor zaten gelip önümüzde diz çöksünler diye. Bu konuda dik duran bir tek biz varız sanırım Karadeniz'de, belki bir nebze Giresun. Zira Ordu'ya da gittik, 61'de başladılar trabzon demeye. Maçtan sonra otobüsün yanında bordo mavi atkılar açtılar falan.... Karadeniz'deki yanlış imajı düzelten tek şehrin Samsun olduğunu düşünüyorum. Batı Karadeniz zaten kopuk da Doğu'yla, Orta Karadeniz'den de biz farklıyız işte :) Gelirseniz, en güzel biçimde gösteririz, gezdiririz şehrimizi :) |
[QUOTE=delaguarda55;711829]Ha bu arada, Rize stadında asılı OFLU GENÇLER pankartını görmüşsünüzdür, maçları izlediyseniz. Bordo-mavi renklerde, malum takımın armasıyla beraber asılı duruyor! Bizim Rize'deki maçta da Trabzonlular doldurdu stadı, aleyhimize tezahüratlar yaptılar sağ olsunlar. Anlayacağınız ts-rize sevişmeye başladı, eskisi gibi değil. Trabzon bekliyor zaten gelip önümüzde diz çöksünler diye. Bu konuda dik duran bir tek biz varız sanırım Karadeniz'de, belki bir nebze Giresun. Zira Ordu'ya da gittik, 61'de başladılar trabzon demeye. Maçtan sonra otobüsün yanında bordo mavi atkılar açtılar falan.... Karadeniz'deki yanlış imajı düzelten tek şehrin Samsun olduğunu düşünüyorum. Batı Karadeniz zaten kopuk da Doğu'yla, Orta Karadeniz'den de biz farklıyız işte :) Gelirseniz, en güzel biçimde gösteririz, gezdiririz şehrimizi :)[/QUOTE]
Bu dostane ilişkilerin yeni sezonda devam etmesi dileğiyle.... |
[B][COLOR="Indigo"]Samsunspor'a her zaman başarılar..[/COLOR][/B]
|
Samsun tsyi bizle beraber boğar.Merak etmeyin.
|
Bir kaç ay evvel bir yorumumda Samsunluların büyük bir bölümünün Trabzonu tuttuğunu desteklediğini Samsunsporun yüzüne bile bakmadıklarını yazmıştım.Samsunspor eski ve köklü bir camiadır..Bir aralar şampiyonluğu kovalamış uzun bir süre liderlik koltuğunda kalmıştır..Eğerki bu kulube gerekli değer ve desteği vermiş olsalardı şimdi bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaklardı..Çünkü düşmeyeceklerdi..
|
ben samsunu ve halkısı karadenizin SİVASIna benzetiyorum onlarda trabzonlulardan nefret ediyor bizde çok ortak yönümüz var
|
[QUOTE=migroArmis;711956]Bir kaç ay evvel bir yorumumda Samsunluların büyük bir bölümünün Trabzonu tuttuğunu desteklediğini Samsunsporun yüzüne bile bakmadıklarını yazmıştım.Samsunspor eski ve köklü bir camiadır..Bir aralar şampiyonluğu kovalamış uzun bir süre liderlik koltuğunda kalmıştır..Eğerki bu kulube gerekli değer ve desteği vermiş olsalardı şimdi bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaklardı..Çünkü düşmeyeceklerdi..[/QUOTE]
Öncelikle Samsun'dan Selamlar . Şunu belirtmeliyim ki Samsunlular trabzonsporu tutmazlar. Samsun'daki trabzonlular tutar. Adamın dedesinin babası gelmiş lobicilik yapmak için trabzonluyum diyor. İşin açıkçası Sivasspor hakkında nötr üm çünkü pek bir hukukumuz olmadı. Ama şehir takımı olması sempatiyle bakmama yeter de artar. Gerek renk uyumu gerekse kısaltma uyumu olarak benzediğimiz aşikar. Ama bizde bir nokta daha var oda plakamız da 55 yani SS simetriğinde burun farkımız var azcık idare edin. :) Bu arada Fenerle de aramız yoktur . Şampiyonluğa oynadığımız senelerde ARKAYI FENERLEMEK diye bir deyim ortaya çıkmıştır 2 sezon boyunca 4-0 , 1-0 , 4-0 , 1-0 şeklinde üstüste 4 kere yenmişizdir kendilerini. Fener Samsun deplasmanından kolay puan alamaz . Bütün Yiğidolara selamlar |
[B]DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:57. |