SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR KORKUSU BAYRAM YAPTIRMADI!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3182)

emreOKOCHA 05.11.2005 23:39

İNŞALLAH BOYLEDİR SEVGİLERLE SKYWRİTER

gercek58li 05.11.2005 23:40

COK YAZIK!!!

[QUOTE=Gunay][B]olamaz böyle bir olay!!! iki kayseri takımı ve sivas 3-4-5. sırayı paylaşıyorlar rakip geliyor yüzlerce insan sevgi gösterisinde bulunuyor!!!! :( inanılır gibi değil!!!![/B][/QUOTE]

Bizim millet akillanmaz! Baska takimlari böyle sevgiyle karsilayanlardan nasil bir taraftarlik beklenir?
Her ne olursa olsun,Daum onlara bayram yaptirmadiysa,biz bayram hediyesi olarak1-2 gol verir göndeririz garibanlari!..

aircan 06.11.2005 00:18

rakip geliyor diye karsilamada olamaz yani? tayyip geldiginde sivasta tek acik bi anacadde yoktu, hepsi trafige kapatilmisti. bu gelende fenerbahce, anelka, alex, appiah, bunlar dünyanin en iyi futbolculariyla (zidane,thuram,henry= anelkayla) (appiah=essien,del pierro,trezeguet) (alex=ronaldo,ronaldinho,adriano, say say bitmez , kaka, cafu,carlos.......gercekten bitmez) yan yana top kosturan futbolculardir, dogal olarak halkimiz da bu durumda onlara karsi ayri bi karsilamada bulunuyor, ne var bunda? cok görmeyelim arkadaslar, sonucta sivasa kac tane ünlü girip cikiyorki??? anlatmak istedigim olay aslinda cok basit amaaaaaaaaa..... an-la-ya-na

gercek58li 06.11.2005 00:28

[QUOTE=aircan]rakip geliyor diye karsilamada olamaz yani? tayyip geldiginde sivasta tek acik bi anacadde yoktu, hepsi trafige kapatilmisti. bu gelende fenerbahce, anelka, alex, appiah, bunlar dünyanin en iyi futbolculariyla (zidane,thuram,henry= anelkayla) (appiah=essien,del pierro,trezeguet) (alex=ronaldo,ronaldinho,adriano, say say bitmez , kaka, cafu,carlos.......gercekten bitmez) yan yana top kosturan futbolculardir, dogal olarak halkimiz da bu durumda onlara karsi ayri bi karsilamada bulunuyor, ne var bunda? cok görmeyelim arkadaslar, sonucta sivasa kac tane ünlü girip cikiyorki??? anlatmak istedigim olay aslinda cok basit amaaaaaaaaa..... an-la-ya-na[/QUOTE]

Esasinda cok iyi bir kiyaslama olmus!
Tayyip,Türkiyeyi yönetiyor
FB ise TFF yi yönetiyor
benim anlattigimda cok basit yani an-la-ya-na!!!

emreOKOCHA 06.11.2005 00:34

[QUOTE=aircan]rakip geliyor diye karsilamada olamaz yani? tayyip geldiginde sivasta tek acik bi anacadde yoktu, hepsi trafige kapatilmisti. bu gelende fenerbahce, anelka, alex, appiah, bunlar dünyanin en iyi futbolculariyla (zidane,thuram,henry= anelkayla) (appiah=essien,del pierro,trezeguet) (alex=ronaldo,ronaldinho,adriano, say say bitmez , kaka, cafu,carlos.......gercekten bitmez) yan yana top kosturan futbolculardir, dogal olarak halkimiz da bu durumda onlara karsi ayri bi karsilamada bulunuyor, ne var bunda? cok görmeyelim arkadaslar, sonucta sivasa kac tane ünlü girip cikiyorki??? anlatmak istedigim olay aslinda cok basit amaaaaaaaaa..... an-la-ya-na[/QUOTE]
haklısın galiba pardon galiba degil haklısın kardes sevgilerle jay jay okocha!!!

Blackkite 06.11.2005 02:31

bayramda tatil yapamamışlar bayramdan sonra da yapamasınlar inşallah. bize çifte bayram olur inşallah

Blackkite 06.11.2005 02:37

[QUOTE=emreOKOCHA]İNŞALLAH BOYLEDİR SEVGİLERLE SKYWRİTER[/QUOTE]
skywriter a hak veriyorum !! sivasspor'u aşağı yukarı 3-4 yıldır takip ediyorum. süper ligde beşiktaşı destekliyor [B]dum[/B] sivasın süper lige çıktığı tarihten itibaren (daha lig bitmeden) artık beşiktaş benim için 2. plana yerleşmiştir dedim ve bu böyle devam edecek.

muRTix1 06.11.2005 03:49

okocha o senin problemin has sivaslı olmayanlar düşünsün gecmize mazi geleceğe niyazi derler

frankfurt 06.11.2005 11:55

almanyada frankfurttan izliyoruz sivas soporumuzu 1995 de bende oynadim bu takimda cok sey degismis sivasimizin adini mukemmel bir sekilde tanitiyorlar tum sivas halkindan beklentimiz sakin yanliz birakmayin yigidolari fener macina gelince hakem destegiyle buralara gelen fenere bi guzellikde biz yapacaz allahin izniyle stadi dolduralim gosterelim 4 eylul stadinda sivasin karsisinda gardaslar daginin eteklerinde gelen sogukla beraber gollerimizinde nsil su gibi akdigini 3.1 mac bizim basarilar sivasim

TS58 06.11.2005 12:24

Gazeteci Cengiz CANDAR FBTV'de Sivas şehri FB'lidir.İsmail Kartal,Lorant,Bülent UYGUN fenerlidir dedi.Geçen sene fener çok büyük destek verdi dedi.Ben utandım.Sivas FB'li değil onuru olan Sivaslılarındır.
Ezikbahçe daima eziktir.
Ali Şen,Ömer Çavuşoğlu hepsi de Ezikbahçelidir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09.