![]() |
Cevap: Kimse bu maçta bir şey aramasın
[QUOTE=MOS-BY-58;716907]olaya bir nokta koyalim: maci satan varsa (ki ben inanmiyorum) ********dir. ama öyle degilse ve olmadigi halde SIVASSPOR'un sattigini iddia edenler varsa onlar daha büyük ********dir. anlayan anlamistir...
insan bu kadar kendinden süpheye düser mi arkadas!... hem canim cigerim Sivassporum diyeceksin, hem de takimindan memleketinden süpheye düseceksin. Madem Sivasspor'un saibeye bulastigina inananlar var, onlardan ricam bir daha Sivasspor'luyum demesinler, cünkü saibeli olduguna inandiginiz bir takimi tutmayin arkadas! Güvensizlik üzerine ask olmaz...[/QUOTE] Tutmuyorum artık zaten,Sivassporluyum demiyorum.. |
[QUOTE=kaplanlı;716798]arkadaş sen ya trabzon yada gs taraftarısın.iddiası olmayan bir maçta para kazanmaktan daha doğal ne olabilir.artık futbol parayla dönüyor.fb bugün şampiyon olduysa kasasının dolu olmasındandır.sezon boyu sigara parasına maçları seyrederken iyiydide bir maçta bilet fiyatları yüksek tutuldu diye kötümü oldular.ben mecnun başkanı rıza hocayı,futbolcuları,valimizi,belediye başkanını tüm sivas halkını tebrik ediyorum.bu kadar önemli bir maçı yüzümüzün akıyla bitirdik.[/QUOTE]
arkadaşım yanlış düşünüyosun ön yargılı olma sen benm kadar milliyetci olamassın ne demek gs li yada ts li ben baska bi takım tutsam bu sitede ne işim var yorum yaparken iki kere düşün bu mactan elde edilen para klübün kasasınamı gdıyo yoksa birilerinin cebinemi bunu nerden biliyosunda bu kadar rahat konusabılıyosun peki sunu acıkla fb li taraftarlara bilet 50 tl Sivasspor taraftarına 400 bunun mantıklı bi acıklamasını yap ismini anmak istemiyorum klüp baskanının istasyon caddesinde fb atkısı ile şampiyonlugu kutlaması bana bunlarn cevabı lazım ? |
[QUOTE=MOS-BY-58;716907]olaya bir nokta koyalim: maci satan varsa (ki ben inanmiyorum) ********dir. ama öyle degilse ve olmadigi halde SIVASSPOR'un sattigini iddia edenler varsa onlar daha büyük ********dir. anlayan anlamistir...
insan bu kadar kendinden süpheye düser mi arkadas!... hem canim cigerim Sivassporum diyeceksin, hem de takimindan memleketinden süpheye düseceksin. Madem Sivasspor'un saibeye bulastigina inananlar var, onlardan ricam bir daha Sivasspor'luyum demesinler, cünkü saibeli olduguna inandiginiz bir takimi tutmayin arkadas! Güvensizlik üzerine ask olmaz...[/QUOTE] mac satılma diğil arkadaslar ona bi lafım yok sahsen benm zoruma giden kendi formamla kendi şehrimde bi grup fenerli tarafından anama bacıma sogulmesi bizi bu duruma adı baskan FENERBAHCELİ sayın mecnun beydir ve mactan sonra fb atkısı ile şampp kutlaması bunu bılıyomuydunuz ? |
YıLLardır ugruna herşeyimşizi feda ettigimiz SİVASSPOR TribünLerinden
ÇekiLiyoruz ! Ey bizi umursamayan ve 50 TL Lik biLete satıLmış oLan koskoca şehir Türkiyeye madara ettiniz heLaL oLsun. Vücüdumuzdaki ve vucudunuzdaki darp izLeride sizLere ve bizLere sivasın Büyük utanc qünü oLan 22 Mayıs 2011 Tarihinden hatıra kaLsın, Tüm TribüncüLere ve TribünLere seLam oLsun son payLasımLa qüLe qüLe Ne mutLu şehrine satmayan TRİBÜN ÇOCUKLARINA ! Efsane Yeniçeri ! UTANIN Bütün Türkiye'ye madara ettiniz |
[QUOTE=Sivas_SporLu58;716999]arkadaşım yanlış düşünüyosun ön yargılı olma sen benm kadar milliyetci olamassın ne demek gs li yada ts li ben baska bi takım tutsam bu sitede ne işim var yorum yaparken iki kere düşün bu mactan elde edilen para klübün kasasınamı gdıyo yoksa birilerinin cebinemi bunu nerden biliyosunda bu kadar rahat konusabılıyosun peki sunu acıkla fb li taraftarlara bilet 50 tl Sivasspor taraftarına 400 bunun mantıklı bi acıklamasını yap ismini anmak istemiyorum klüp baskanının istasyon caddesinde fb atkısı ile şampiyonlugu kutlaması bana bunlarn cevabı lazım ?[/QUOTE]
arkadaş senin milliyetçiliğine laf söyleyen yok.olaylara farklı pencereden bakıyoruz.üç büyütülmüşler dev bütçelerle mücadele ediyorlar.bu sene çok şükür ligde kaldık.seneye takımımızı daha iyi yerlerde görmek istiyorsak iyi transferler yapmamız lazım buda parayla oluyor.iddiamızın olmadığı bir maçı kulüp farklı açıdan değerlendirmiştir.ben başkana ve yönetime hüsnü niyetle bakıyorum.kazanılan paraların kulüp için harcanacağına inanıyorum.eğer maçı kazanmamızın veya berabere kalmamızın bizi konum itibariyle etkileyeceği bir maç olsaydı aynen sana katılırdım.biz istanbul lu taraftarlar olarak yeniçeri grubunu beğeniyor ve destekliyoruz.desteğinizin her zaman süreceğinede inanıyoruz. |
[QUOTE=Sivas_SporLu58;717007]YıLLardır ugruna herşeyimşizi feda ettigimiz SİVASSPOR TribünLerinden
ÇekiLiyoruz ! Ey bizi umursamayan ve 50 TL Lik biLete satıLmış oLan koskoca şehir Türkiyeye madara ettiniz heLaL oLsun. Vücüdumuzdaki ve vucudunuzdaki darp izLeride sizLere ve bizLere sivasın Büyük utanc qünü oLan 22 Mayıs 2011 Tarihinden hatıra kaLsın, Tüm TribüncüLere ve TribünLere seLam oLsun son payLasımLa qüLe qüLe Ne mutLu şehrine satmayan TRİBÜN ÇOCUKLARINA ! Efsane Yeniçeri ! UTANIN Bütün Türkiye'ye madara ettiniz[/QUOTE] Lutfen daha sakin ol ve pireye kızıp yorganı yakma....Daha ccok gencsin bu olanları bir hayat tecrubesi olarak kabul et.......Daha fazla önem verme... |
seneye küme düşersek sevineceğim. işte bu kadar kızgınım yapılanlara
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;716881][B]yönetim en büyük yanlışı sana yaptı hocam ilk maçta seninle dalga geçen fener taraftarına stadın hepsi teslim edildi...[/B][/QUOTE]
Bu yiğido gençlik bir hafta ortalıkta neden yoktu ilginç |
[QUOTE=yigidolar06;717333]Bu yiğido gençlik bir hafta ortalıkta neden yoktu ilginç[/QUOTE]
[B]Amca neyi ima ediyorsun? Açıklarsan sevinirim.[/B] |
[QUOTE=58svs58;717212]seneye küme düşersek sevineceğim. işte bu kadar kızgınım yapılanlara[/QUOTE]
kına da yakarsın artık. ben gönderirim kınayı! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:14. |