![]() |
Cevap: Abdurrahman ve Sedat İle Yollar Ayrıldı
Sedatın gonderilmesi ne kadar isabetliyse Abdurrahmanın gönderilmesi bir o kadar yanlıştır !
Türkiyede büyük bir sağbek sıkıntısı varken yapılan yanlıştır. Hele de eger Uğur ile devam düşünülüyorsa bu tam bir facia olur ! Umarın iyi bir sağbek alınır. Sedat ve Abdurrahmana hizmetleri için çok teşekkür ederiz. Yolları açık olsun ... |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]takımın uğuru gitmemeLi :D[/COLOR][/FONT][/B]
|
aponun gönderilip uğurun kalması çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçünçüsünde sıçrayamaz anlamına geliyor
|
Sedat'ın gitmesini bende istiyordum bu sene kaç maçımız onun yüzünden gitti.Bursaya karşılamaya gittiğimizde otelde sanki bu dünya ondan soruluyor gibi davranmasını hiç unutamıyorum ondan en çok gitmesini istediğim kişiydi.abdurahmanda sakatlığı yüzünden bitti.Sonraki futbol hayatlarında başarılar...
|
Abdurahmanin gitmesine bende taraftar degilim uzun zaman sakatlik gecirdi bizim bilmedigimiz birseyler olabilir DEMEKKI riza hoca ve yönetim öyle uygun görmüs saygi duymak gerek HER SEY SIVASSPOR ICIN YAPILIYORSA:confused:
|
[COLOR="Blue"]Hadi hayırlısı olsun.
Giden futbolculara Sivasspor`a yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.Hele Mehmet Yıldız`a çok çok teşekkür.[/COLOR] |
Abdurrahman için üzüldüm . Keşke bi sezon daha kalsaydıııı.
|
artık zamanı gelmişti
|
bi değişiklik şarttı savunmadı iyi oldu
|
bu haber gerçekten çok iyi geldi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51. |