![]() |
Cevap: Çalışmalarımız Sürüyor
[B]Arkadaslar su Sahin Aygüneş'i yazmayı bırakın artik...Oyuncuyu Kasımpasa satmayi düşünmüyor...Satsa bile su anda 5 büyükler direk hazır almak icin bize yedirmezler...[/B]
|
[QUOTE=kangallıwert;721620][B]Arkadaslar su Sahin Aygüneş'i yazmayı bırakın artik...Oyuncuyu Kasımpasa satmayi düşünmüyor...Satsa bile su anda 5 büyükler direk hazır almak icin bize yedirmezler...[/B][/QUOTE]
5.buyuk diyon biz neyiz GARDAS |
[QUOTE=DOLCE58;721788]5.buyuk diyon biz neyiz GARDAS[/QUOTE]
bizde cuce oluyok galiba:D |
[B]Egri oturup dogru konusmak gerekirse hepimiz kapasitemizi ve rakiplerimizi bilmeliyiz, ne rakiplerden tirsmali nede onlara tepeden bakmaliyiz.
Isler yolunda giderse kendimizi onumuzdeki yil 2. grupta gormeliyiz.Bunlar kendi kanaatimce soyle olmali: 1.Grup: Galatasaray-Fenerbahce-Besiktas-Trabzonspor 2.Grup: Sivasspor-Bursaspor-Kayserispor-Gaziantepspor-Antalyaspor 3.Grup: IstanbulBSB-Eskisehirspor-Ankaragucu-Genclerbirligi-Manisaspor 4.Grup: Karabukspor-Samsunspor-Orduspor-Mersin idmanyurdu[/B] |
Riza hoca yerli forvet ariyormus batuhan karadenizi alacak galiba
Baska turkiyede forvetmi var anladik hocam senin niyetini Riza hocam sen defansin sagina birde orta sahanin sagina birini al o zaman Hem kendine iyilik etmis olursun hem sivasspora hemde bize |
[QUOTE=Buraq58;721617][B][FONT="Century Gothic"]Hadi Bakalim.2o11-2o12 Sezonunu İple Cekiyorumm.:)[/FONT][/B][/QUOTE]
ben hiç de çekmiyorum böyle dewam ederese aynı halt olacaka bu ne biçim iş bizim şimdi bangır bangır transfer yapıyor olmamız lazım yapılanların Bi Murat akça i de Faty diğerleri laf olsun torba dolsun |
rıza hoca da kendini gösterdi vizyonu olmayan oyunu okuyamayan günü kurtarmaya çalışan bir hoca giray bulak hoca istifa etti istediği oyuncular alınmadı diye bizim hocamızda 3 cü liğden oyuncu alıyor sivasın a2 takımının suyumu çıktı kardeşim hiç olmazsa süper liğ tecrübesi var bank asya ya doğru ğidiyoruz ...
|
[QUOTE=Buraq58;721617][B][FONT="Century Gothic"]Hadi Bakalim.2o11-2o12 Sezonunu İple Cekiyorumm.:)[/FONT][/B][/QUOTE]
[B]niye yalan söyleyeyim ben çekmiyorum seneye de aynı rüyaları göreceğiz ama bu defa yemez diye korkuyorum artık korkulu rüya olmaktan çıktık korkulu rüya görür olduk ....... uff yine bize hüsran yine bize hasret [/B]:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Yılmaz Vural gelecek sezon Karabükspor ve Sivasspor'un zorlanacağını düşünyr.Halbuki Samsun Gençlerbirliği ve Ankaragücü,Manisa veya Ordu'dan 3'ünün düşmesi muhtemel diye dşnyrm.Bu sene Bursa'nın bu kadar iyi olacağını dşnmyrum.Galatasary ilk 10 da yer alacaktır ama Avrupaya katılır mı şüpheli.Antep'e gelince iyi bir takım ama çok aşırı güven vermyr bana her an yenilecekmiş gbi duruyr.Ayrıca onlarda savunmaya takviye yapmazlarsa zorlanabilrler.Bakmayın Karcemarskas çok çok iyi bir kaleci abartıdğı kadar Antep'e gelmeden Dinamo'nun Reserve takımındaydı ve son 5-6 maçta prüzleri ortaya çıkmaya başladı.Eskişehir'in iyi bir çıkış yapacağını dşnyrm.Antalya,Mersin,Sivasspor ve Karabük'ün ilk 10'u zorlayacağını dşnyrm.Bana göre ligi Beşiktaş'ın şampiyon olarak bitireceğini Avrupa kupalarına ise Fenerbahçe,Trabzon veya Gs'den biri Eskişehirspor ve Bursa veya Antep'ten biri.Konuyla alakası yok ama bu konu altında başlık yoktu buraya yazmak istedim.
|
Bu sene Faty dışında transfer yapmadık ki diğerlerini hiç sayma Kötünün iyisi Borjan var.Nihat ve Kıvanç ne alaka anlamadım.Bize 2.3. lig topçuları değil banko oynayacak oyuncu lazım.Çek oyuncuylada bi anlaşsalar 2. transferimizi yapacaz.Ama bu sene geçen seneki gbi zorluğa düşersek kesin bank asya'yı boylarız.Bu sene lig çok daha zorlu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:47. |