SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bu nasıl iş Rıza hoca? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32160)

adres58 13.06.2011 21:52

Cevap: Bu nasıl iş Rıza hoca?

[QUOTE=ec58;723620]Bu yazdıklarımdan sonra beni siteden atabilirsiniz... Ama doğruları da yanlışlarıda söylemek lazım...

İki sezondur düşmemeye oynuyoruz... Bu sezonda durum çok iyiye gitmiyor...

Süper lig bir camia işi

- futbolcular

- teknik direktör

- Yönetim

- taraftar

- Medya

Herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]

Evvela alıntını kısalttım, uzun uzadıya zaten yukarıya yazmışsınız, onun için fazla detaya girmedim...
Eleştirinin dozajını ayarlayarak yerinde ve genelde doğruları söylemen için eğer siteden atılacaksan bizler bunda yokuz... Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarsa sende onuncu köyden seslenirsin arkadaş... Senin düşüncelerine herkesin katılacağını zannetme, dön tersine sende herkesin düşüncesine katılmayabilirsin. İşte biz burada belli çerçevede doğruları bulmak için kontrol mekanizmasıyız. Yani bir nevi Kimyasal Katalizör görevi... Küfür yoksa hakaret yoksa vede paylaşım okunmaya değer ise başımızın üstünde her üye kardeşlerimizin yeri var... Ama sen burada yazdıklarınla neden silineceğin kanısına vardın onu anlayamadım. Gayet güzel tespitlerin olmuş.

ogz58 13.06.2011 22:01

bir oyuncuyu almadı diye rıza hocayı eleştirmek yanlış belki oyun stili hocanın taktiğine uymuyordur ne biliyim ya da aldığı bu oyuncu ileride daha iyi bir potansiyele sahip olacak...

superglam 13.06.2011 22:04

Her Sivaslı tabiki SİVASSPOR da oynamak istyebilir buna da saygı duymak lazım.. Ne demek her sivaslı sivassporda oynayamaz.. Mevkisi olduğu müddetçe oynar kardeşim..

savaş2 13.06.2011 22:25

[QUOTE=ogz58;723633]bir oyuncuyu almadı diye rıza hocayı eleştirmek yanlış belki oyun stili hocanın taktiğine uymuyordur ne biliyim ya da aldığı bu oyuncu ileride daha iyi bir potansiyele sahip olacak...[/QUOTE]

+++bu kadar rast gele oyuncuya almaya gerek yok diyorum
+++gidenlere kavuk da dahil olsaydı iyi bir temizlik olurdu
+++geride kalanlar yeterliydi kaleciye bile gerek yoktu
+++kaliteli 5 adam yeterliydi ++2 defans 2 ortasağ bir golcu olabilirdi
+++hoca bu kadar kalabalık kadroyu şekil veremez..
ilk altı ay gördük..yeterli kadroyu oluşturamadı
+++hoca yapacagi bir iyilik holosko veya bobo yu takıma kazandırsın yeter
+++

Dark Force 13.06.2011 23:08

[B]Hoca ilk önce oyun anlayışına sistemine uygunmu diye bakar ertuğrulun performansıda ahım şahım birşey değil duygusal transferler takıma zarar verir ilk öncelik SİVASSPOR o sivaslı bu sivaslı diye birşey yok....[/B]

şarkışla 58 13.06.2011 23:17

Ertuğrul kaç yaşında Kıvanç kaç yaşında.Tamam Kıvanç ın ne oynayacağı belli değil,ancak Ertuğrul da o kadar iyi olsaydı Konya küme düşmezdi.Kulüp yöneticiliğinde,hocalık da duygusallığa yer olmamalı.Ertuğrul SİVAS ı başka takımlarda temsil etsin.

Divriği58 13.06.2011 23:38

[B]Benımde rıza hocaya pek guvenım kalmadı ilk 13 e gireriz umarım[/B]

Divriği58 13.06.2011 23:39

[B]BOBO sivas'a gelsinnnnn[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22.