SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kabus Devam Ediyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32332)

:cool: 07.07.2011 10:00

Cevap: Kabus Devam Ediyor

Attığımız gole sevindirmediler be abi,sen işin karaborsa kısmındasın.

Hepimiz yıllardan beri futbolu en azından izliyoruz,bir şekilde taraftar bile olsak içindeyiz bu işin.Göz var nizam var.Bu seneki kadar b.ku çıkmamıştı bu işlerin.Hakem odası basmak,özel hakem istemek,tribünün karşı takıma satmak filan.Zara'da köyüme gidiyorum 60 yaşındaki teyze ''o son maçta kaleciniz neydi öyle oğlum'' diyor.Yıllardan beri bu çamur vardı var olmasına da bu yüzsüzlük,pişkinlik başka bir şey.

alperen2009 07.07.2011 10:03

Kulüpler Birliği'nden ilginç öneri... 07 Temmuz 2011 / 08:50 Futbol Federasyonu ile pazartesi bir aray gelecek Kulüpler gelecek Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki bazı başkanların, Fenerbahçe ve soruşturmadaki kulüpler için çözüm arayışına girdiği öğrenildi. arayışına girdiği öğrenildi. Futboldaki şike ve teşvik operasyonu gündemdeki yerini korurken, Kulüpler Birliği Vakfı'nın pazartesi günü* biraraya geleceği Futbol Federasyonu'na sürpriz bir öneri götürmeye hazırlandığı öğrenildi. Vakfın, başta Fenerbahçe olmak üzere soruşturmada adı geçen kulüplere küme düşme cezası yerine sezona eksi 30 puanla başlamaları şeklinde bir görüş ileteceği, konunun yine pazartesi gün saat 11.00'de yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında tartışılacağ bildirildi

badboysefaa 07.07.2011 10:11

sivasspor fenerbahçenin arka kapısı diye hep diğer takımın taraftarı arkadaşlarım beni kızdırırdı bende her defasında böyle birşeyin olmadığına onları ikna etmeye çalışırdım ancak bu olaylardan sonra ne kimseyi nede kendimi böyle birşeyin olmadığına inandıramam...başkana saldırıyorsunuz,iyi gün taraftarları diye hıncını taraftardan almaya kimse kalkışmasın ortada sivasa ve sivasspora yapılmış bir yanlış var ve insanlar bu duruma doğal olarak tepkili herkes karşıdakinin düşüncesine saygı duymalı ve duymak zorunda...kimse kendini kandırmasın herkez bu sürecin nereye gittiğinin farkında ve bilincinde kendimizi kandırmayalım

balmandol 07.07.2011 10:12

Türkiye'de BÖYLE ŞEREFLİ !!!! BASIN OLDUKTAN SONRAAA daha neler olur nelerrr..Baksana adamı az kaldı ASACAKLAR yaaa..Bu kadar ........ olur yani.
Lan 2 gün önce abileriniz ERGENEKONDAN yargılanırken sağı solu öpüyodunuz NE OLDU SİZE SEVGİLİ BASIN..NE OLDUUUUU....??????
BEN SN.BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ'A,MEHMET YILDIZ'A VE KORCAN KARDEŞİME SONUNA KADAR GÜVENİYORUM.ALINLARININ AKIYLA TEMİZLENECEKLER...**** BUDA ŞEREFLİ BASINA KAPAK OLACAK ****

akifesk 07.07.2011 10:14

inanmak istemiyorum ama galiba mecnun otyakmaz sivasspor u yakacak..

58_babacan_58 07.07.2011 10:17

[B][CENTER][COLOR="Red"]EĞER BAŞKA ŞİKE YAPTIYSA BU SİVASSPOR CAMİASINA YANSITILAMAZ,KİŞİSEL CEZA KİŞİSEL CEZALANDIRILMALIDIR,TAKIMA MAL EDİLMEMELİ...[/COLOR][/CENTER][/B]

noname87 07.07.2011 10:29

fanatikliği bırakın başkan da olsa yaptıkları bir şey varki tutukladılar artık bu lekeyi şampiyonlar ligini alsan da kapatamazsın

Metal Gear 07.07.2011 10:37

Sivasspor alt liglerde sürünmeyle burun buruna gelmiş,belki bir daha buraları görememeye bu kadar yakınız hala bazı arkadaşlar Mecnun'a aşık olmuş duruyor..
Farkında değil misiniz?
Bitmeye ramak kaldı!
Sivasspor adı lekelendi,deplasmanda bize şikeciler diye bağıracaklar,belimiz doğrulur mu Allah bilir!
İçimden çok şey geçiyor,dua ediyorum ki bu mesajımdan dolayı yüzüm kızarsın,buişten tertemiz sıyrılalaım..Ama gidişatöyle gözükmüyor..
Bu arada,Fener bizim dostumuz diyen,Fenerbahçe maçı tarihlerinde sitemizde mantar gibi türeyenler nerede?

50sekiz 07.07.2011 10:42

Sitedeki bazi kisilerden hep süphelenmistim.
Bu kadar olaylardan sonra hala Baskanim, Baskanim diyenleri saskinlikla izliyorum.
Neymis efendim 3. ligden almis Süper Lig'e cikartmis.
Eee cikartti da ne oldu? Sivas ve Sivassporu lekeleyip 2. lige birakti.
Zaten tutuklanmasi ile Baskanligi elden gitti. Mahkeme artik kac sene sürer orasini allah bilir. Mahkeme sonrasi aklansa da artik bisey fark etmez artik bu leke 3-5 ayda cikmaz. Yillara ihtiyac var......

Metal Gear 07.07.2011 10:44

UEFA da TFF'yi uyarmış..Şüphe varsa düşür..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:33.