![]() |
Cevap: Yönetimden Duyuru
[QUOTE=Besyo_cu;730598][B]Şu aşamada Korcan'ın sözleşmesini fes etmek iddiaları kabul etmek gibi birşeydir yönetim böyle bir hataya nasıl düşer anlamak zor, biraz beklenip kesin sonuca göre işlem yapmak daha doğruydu bence...[/B][/QUOTE]
Korcan'ın sözleşmesinin feshi bence düşündüğün gibi değil. Malumunuz 1 yıllık sözleşmesi var Korcan'ın. Davanın en az 6 ay kadar süreceği söyleniyor. Dava sonucunda suçsuz bulunsa dahi kalan 3-5 ayda uzun süredir idman yapmayan ve moralmen çökmüş olan biri ne verebilir ki? Ayrıca boşu boşuna da futbolcuya para ödeyeceksin. Bu da cabası. Bence mantıklı bir durum. |
başkan işallah serbest bırakılır
|
federasyondan işallah kötü bir karar çıkmaz yoksa vay geldi halimize
|
Şu Mehmet BARANSU denen adam değil mi,Türkiye'yi bu hale getiren.Bu adamın kim olduğu, kime hizmet ettiği iyibir şekilde irdelenmelidir.
|
52 yıllık süper lig pisliğini kimse Sivasspor'a çıkaramaz.
|
[B]Meclisteki yemin krizi ve Deniz Feneri davası soruşturması....Bu konuları ikinci plana atmak için birileri düğmeye mi bastı diye düşünmeden yapamıyorum...[/B]
|
SİVASSPORUMUZ gerçekte çok sahipsiz gazetede çıkan haberlere bakıyorumda
sanki sikeyi sadece svasspor yapmiş saçma sapan dallamaca yazılar yorumlar evet sivassporumuz gerçekten sahipsiz biz başkanımıza bile sahip çıkamıyoruz utanmadan suçluyoruz yerden yere vuruyoruz nerdeyse sivas halayı çekip oynayacagız yaptıgı bunca hizmeti yok sayıp nankörcesinee |
benim tek istedigim sivasspora bir şey olmaması eğer ortada bi şey varsa bu olaya karışan kişilerın ceza görmeleridir inş takımımıza bi şey olmaz
|
Cevap: YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
[QUOTE=akifesk;730492]operasyonun 2. dalgası trabzon ve beşiktaşı da yerinden oynatacak.[/QUOTE]
********in önde gidenleri onlar zaten onlarıun öylecek durması benim bu ülkenin adaletinde şüphelerimi artırıyor ergenekon sanıklarını bile hastaneye tatile gönderen adaletin içine tüküreyim ben kca devlet havlayan iti bile susturamazken operasyonda kurban eedecek adam arıyorlar |
[QUOTE=bassguitar;730616]Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: "F.Bahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam."
Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi'ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye'deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu. Savcılık, "Biz, F.Bahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti. AYDINLAR: DURUM VAHİM Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum" dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, "F.Bahçe'nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği" kanaatinin oluştuğu kaydedildi. (habertürk)[/QUOTE] habertürk ün uydurması mehmet ali aydınların böyle bir açıklamaya ne hakkı var ne yetkisi devam eden soruşturma hakkında yorum yürütemez konuşması yasal bile değil bi de küme düşürme cezası gibi kararlar tff den gelcek ne yapacağını mı söylemişler bu çok saçma |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17. |