![]() |
Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
boşver başkan sen o tesisi. biliyoruz vefa borcun var. bak bizde vefa borcmuz yüzünden senin gibi adamı başkan ettik. şimdi düşünüyorum değermiydi acaba?
|
[QUOTE=hiko58;735265]BELEDİYE BAŞKANINA ŞUNU SORMAK İSTERİM. siz belediye seçimlerini kazanamazsanız bu spor komleksinin ismini kazanan başkan değiştirmeyecekmidir. belediyelerin insanların babalarının malı gibi değerlendirilmesine karşıyım. herkesin mutabık olacağı isimler üzerinde durulmalıdır. bırakın rahmetli olan zatlar mezarlarında rahat uyusunlar. ölenlere rahmet okunması iyidir. buralarda tartışma ortamı yaratarak kemiklerini sızlatmamak gerek. sevende vardır sevmeyende.[/QUOTE]
Beyefendi,Sivas halkının çok büyük bir bölümünün sevip saydığı,hatta uğurda canını bile verecek insanların olduğ bir liderin adının tesislere verilmesi seni neden rahatsız ediyor.Üstelik rahmetlinin partisinden olan bir belediyenin bunu yapması kadar daha doğal ne olabilir.Sen bu düşüncelirini izmir büyükşehir belediyesine söyle,neredeyse askere polis kurşun skanların ismini sağa sola koydu. Senin mantığınla gidersek,mezarında rahat uyuması için Atatürk'ün isimlerini,heykellerini ve resimlerinde kaldırmak lazım. Bilmem anlatabildim mi |
Tesisler bizlere gurur verir ama düsünüyorumda nerde reklam icin bile olsa bina yaptiran sivasli is adamlari, tabi adamlarsa .....
|
arkadaslar lütfen bu yaziyi okuyun!!!
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18787879.asp[/url] |
[QUOTE=sivasspor585858;743205]arkadaslar lütfen bu yaziyi okuyun!!!
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18787879.asp[/url][/QUOTE] muhsin yazicioglu kaza yapmamis cinayet islemisler besbelli |
helikopterin beyninin sökülmüs olmasi otomatikman cinayet anlamina gelmez.
tazminat davasindan kacmak icin yapilmista olabilir. arastirma sonucu hersey ortaya cikar. |
[QUOTE=yigidoss;734941]Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR][/QUOTE] kardeşim sanane neden öle düşünüyorsun demekki sen muhsin başkanla ne konuşmuşsun neden görmüşşün sivaslısın birde yazık üzüldüm şimdi eğer muhsin beyin ismini duymak istemiyorsan gidersin sivastan o zaman muhsin ismini görmez gözlerin birdee sen karışamazsın yazılsın hertarafa gurur duyarım gurur duymayanlar utansın |
[QUOTE=elbeylii;743303]kardeşim sanane neden öle düşünüyorsun demekki sen muhsin başkanla ne konuşmuşsun neden görmüşşün sivaslısın birde yazık üzüldüm şimdi eğer muhsin beyin ismini duymak istemiyorsan gidersin sivastan o zaman muhsin ismini görmez gözlerin birdee sen karışamazsın yazılsın hertarafa gurur duyarım gurur duymayanlar utansın[/QUOTE]
Hasbinallah ve nimel vekil. Bak güzel dostum bak kardeşim elbeyli hemşerim canımın içi ben sadece fikrimi söyledim sen de öyle düşünmeyebilirsin senin ne düşündüğün beni hiç ilgilendirmez benim düşündüklerim de seni ilgilendirmez. Ben fikrimi söyledim sen de fikrini söyle beni Sivas'tan kovmak değil senin hiç kimsenin haddi değildir. Bakın tüm arkadaşlardan rica ediyorum. Yorumunuzu kendinize saklayın bana sataşmayın. Ağır konuşmak kimsenin kalbini kırmak kimseyi kızdırmak istemem O yüzden lütfen benim yorumuma yorum yazmayın ya da nezaket çerçevesinden ayrılmayın. Hatta yönetim benim bu konudaki yorumlarımı da silsin bu saçmalığa bir son verelim. O zaman lig başlamamıştı gündem maddesi bu oldu. Şİmdi lig başladı Sivasspor'a dönelim olur mu kardeşlerim. Tekrar tekrar rica ediyorum [U] "LÜTFEN BENİM YORUMUMUMA YORUM YAZMAYIN"[/U] |
O herşeyin en iyisine layıktı
|
[QUOTE=yigidoss;734941]Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR][/QUOTE] Yazdıklarına göre sen eğitimcisin. Bunu bir eğitimcinin yazmasına daha çok üzüldüm. Vah o körpe beyinlere,senin gibi ziyhniyet o çocuklara ne verebilir ki? Şu ipe sapa gelmez düşünceye bakın ya! O zaman bıkkınık vermesin diye ananın,babanın oğlunun adını sık sık değiştir tamammı!!! Sizin gibi zihniyetler rahmetliye hırsız diyemez,vatan haini diyemez,haram yedi diyemez,onun içinde işte böyle karnından konuşup güyya bir şeyler bulmaya çalışıyrosunuz. Kayseriller senin kadar zeki değil,Abdullah gül adını bire üniversite olmak üzere koymadıkları yer kalmadı,Ispartada Demirelsiz bir cadde sokok var mı? Nankörlük,fesatlık çememekezlik yapmayın,lütfen saygılı olun,sesinizi kesin... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40. |