SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 0 - Ordu : 2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32555)

karamik 15.08.2011 03:55

Cevap: Sivasspor 0 - Ordu : 2

arkadaslar ne yazıkki gene saç baş yolduracak bir sivasspor bizi bekliyor biyoksin kullanın bu sene :)

:cool: 15.08.2011 07:34

Hiç hazırlık maçıydı,önemli değildi tatavalarına girmeyelim.Ordu (bile) hazırlık maçı dahi olsa bizi yendi.Bu sezonun sonunu şimdiden görüyorum ben.

HALIL 15.08.2011 09:57

sacma sapan konusmalar baslamis yine futbol sansi olmasa sucumuz ne allah sansimizi bol etsin amin

calipso 15.08.2011 10:08

iyiki lig zamanında başlamamış ertelenmiş...daha ortada takım falan yok..

kadirakin58 15.08.2011 14:03

[QUOTE=yigido_halil_58;736212]sacma sapan konusmalar baslamis yine futbol sansi olmasa sucumuz ne allah sansimizi bol etsin amin[/QUOTE]

umarım bu maça has bir şansızlıktır. rıza hoca hedef ilk 5 diyordu, sonra ilk 10 dedi. şimdi ligden düşmemeye oynayacağız demesin de.

subasi29 15.08.2011 14:11

[QUOTE=favori58;736143]Vallahai pes! Hazırlık maçı oyanıyıpta takımı küme düşüen başka taraftar olmaz harhalde.
Arkadaşlar " Orduyu bile yenemedik ne emek. Futbolda böyle bir şey varmı. Ordu'nun ligi ilk 5 arasında bitirmeyeceği ne malüm,kümede düşebilir. Bu ligde göreceğiz.
Hazırlık maçında bakılıp karar veriliyorsa ve oduya yenildiğimiz için takım küme düşürülüyorsa,o zaman Sivas'ta oynadığımız Belgard maçında takımı şampiyon etmemiz gerekmezmiydi? Biraz mantık lütfen[/QUOTE]

senin belgrad dedigin takim kim ? ne atiyorsun bol keseden, sonucta oyun oynanmis hazirlik felan hikaye,ordu ligi 5. sirada bitirsin sen bize bak biz kacinci biterecegiz ??

Mustafa58Ağa 15.08.2011 15:16

duyanda orduyu hala bank asyada sanacak o da artık bir süpr lig takımı

karşıyakalı 15.08.2011 15:21

federasyon kararını beklemeye gerek yok mersin ve ordu maçında izledigim takım zaten kendiliginden küme düşer.rıza hoca bu pedrielin b.kunda boncuk buldu galiba her meçte 11 de oynatıyor.oda ısrarala ben bu takımın oyuncusu degilim diyor ama rıza hoca ondan vazgeçemiyor.ben anlamış degilim bu olayı

karşıyakalı 15.08.2011 15:25

kimse hazırlık maçı falan sonuç önemli degil diye kendini kandırmasın.takım ortada işte ne dogru düzgün pas yapabiliyo ne pozisyona girebiliyo nede tatmin edici bi oyun oynuyo.sonuç tabiki önemli degil ama bu veriler takım için çok önemli.insanlar sonuca degil takım olamamış bir sivasspora isyan ediyor.daha gol atacak adamımız bile yok.eneramo ve pedriel sıradan oyuncular bu ligin ve takımın yükünü çekebilecek adamlar degiller vesselam

eyupk 15.08.2011 18:16

daha lig başlamadan aklında takımımızı düşürenlerden birşey anlamıyorum. hazırlık maçının daha ölçü olduğunu kavrayamaz hale gelmişsiniz kusura bakmayın, boşuna futbolu biliyorum diyerek kendinizi kandırmayın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33.