![]() |
ASLAAAAAAAAAAAAAAAAA.OZAMAN ORTADA TÜRK FUTBOLU DİYE BİRŞEY KALMAZZZZZZZZZZZZZ
|
[B][COLOR="DarkGreen"]BENCEDE HAYIR !! ZATEN TÜRKİYE SÜPER LİGİ YILAN HIKAYESINE DÖNMÜŞ....BU YABANCILARLA DAHADA KARIŞIR....
HEÇ GEREE YOK GARDAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞ[/COLOR][/B] :D |
şu andaki sayı yeterli bence
|
[QUOTE=arifcoskun]Ya şunu da anlamakta zorluk çekiyorum. Diyelimki Fenerbah'çe 11 tane yabancı futbolcu transfer etti ve hepside ilk onbirde oynadı. Ve Avrupada başarılı oldu. Şampiyonlar ligi kupasını aldı getirdi Türkiye'ye. Bu başarı şimdi türk futbolununmu olmuş olacak. Yoksa Fenerbahçe'nin ticaretemi.Biri bana izah etsin.[/QUOTE]
imza.......... |
[COLOR="Red"][B][I]olaya o pencereden bakarsan farklı bir şey.
ozaman elvan abilegezze işallah ismini doğru yazmışım. şimdi bizim adımıza yarışmalara giriyor afrikalı birisi. naim süleymanof,yıllarca bulgaristan adına yarşmalarda dünya şampiyonu oldu. sonra türkiye adına.daha sonra hafız,ve bir çok spor alanında yabancılar türkiye adına yarışıyor artık. türk futbolu zaten can çekişiyor,bunun nedeni yabancı kontenjanıyla ne kadar ilgili dersiniz. ben değil diyorum. bir ara trendi yükseldi ama şimdi her geçen gün kötüye gidiyor. millşi takıma bakarsanız görürsünüz türk oyuncuların ne durumda olduğunu. hepsinin karnı tok.hepsi dünyalığını yapmış. artık futbol onlar için ikinci planda. iyi düşünmek lazım. sırf aziz yıldırım istiyor diye karşı çıkmak anlamsız.[/I][/B][/COLOR]bende sevmiyorum o adamı ama bu konuda haklı. |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I]olaya o pencereden bakarsan farklı bir şey.
ozaman elvan abilegezze işallah ismini doğru yazmışım. şimdi bizim adımıza yarışmalara giriyor afrikalı birisi. naim süleymanof,yıllarca bulgaristan adına yarşmalarda dünya şampiyonu oldu. sonra türkiye adına.daha sonra hafız,ve bir çok spor alanında yabancılar türkiye adına yarışıyor artık. türk futbolu zaten can çekişiyor,bunun nedeni yabancı kontenjanıyla ne kadar ilgili dersiniz. ben değil diyorum. bir ara trendi yükseldi ama şimdi her geçen gün kötüye gidiyor. millşi takıma bakarsanız görürsünüz türk oyuncuların ne durumda olduğunu. hepsinin karnı tok.hepsi dünyalığını yapmış. artık futbol onlar için ikinci planda. iyi düşünmek lazım. sırf aziz yıldırım istiyor diye karşı çıkmak anlamsız.[/I][/B][/COLOR]bende sevmiyorum o adamı ama bu konuda haklı.[/QUOTE] İMZA ATIYORUM HEMŞERİM İZNİNLE |
Bide şu yönden bakın işe…
[B]Bide şu yönden bakın işe…
Yabancı sınırlaması kalkarsa asıl Türkiye de zaten pahalı olan belirli düzeye sahip futbolcular çoğunlukta ve altyapı fazla iyi değil ama bu sayede rekabet başlayacağı için Türk futbolcular kendilerini rakip görmeyip Avrupa dan gelen futbolcuları rakip görüp kendini geliştirir… Yoksa zaten bu ligde benim yerim garanti mecbur beni oynatmak zorundalar zihniyetiyle futbol gelişmez… Avrupa da neden Türk futbolcular fazla değil acaba… Birkaç tane var onlarda kişisel çabalarıyla bir yerlere gelmişler… Asıl sebebi bu ayrıntılarda gizli işte.. Bence sınırlama kalkmalı ve rekabet başlamalı, bu sayede klüplerde altyapıya önem verir ve gerekeni yapar… [/B] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I]olaya o pencereden bakarsan farklı bir şey.
ozaman elvan abilegezze işallah ismini doğru yazmışım. şimdi bizim adımıza yarışmalara giriyor afrikalı birisi. naim süleymanof,yıllarca bulgaristan adına yarşmalarda dünya şampiyonu oldu. sonra türkiye adına.daha sonra hafız,ve bir çok spor alanında yabancılar türkiye adına yarışıyor artık. türk futbolu zaten can çekişiyor,bunun nedeni yabancı kontenjanıyla ne kadar ilgili dersiniz. ben değil diyorum. bir ara trendi yükseldi ama şimdi her geçen gün kötüye gidiyor. millşi takıma bakarsanız görürsünüz türk oyuncuların ne durumda olduğunu. hepsinin karnı tok.hepsi dünyalığını yapmış. artık futbol onlar için ikinci planda. iyi düşünmek lazım. sırf aziz yıldırım istiyor diye karşı çıkmak anlamsız.[/I][/B][/COLOR]bende sevmiyorum o adamı ama bu konuda haklı.[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]benim buraya eklemek istediğim bir başka konuda aziz yıldırım her ne kadar sevmiyorum dediysemde yada adamı kimse sevmiyor diyorsakta. bence şu anda en başarılı başkandır. özhan canaydının durumuna bakın. yıldırım demirörene bakın ne demek istediğimi anlarsınız. tırabzonun durumuna bakın. adam tam bir yönetici. bizlere sadece taktir etmek düşer,ama etmiyoruz[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I]benim buraya eklemek istediğim bir başka konuda aziz yıldırım her ne kadar sevmiyorum dediysemde yada adamı kimse sevmiyor diyorsakta.
bence şu anda en başarılı başkandır. özhan canaydının durumuna bakın. yıldırım demirörene bakın ne demek istediğimi anlarsınız. tırabzonun durumuna bakın. adam tam bir yönetici. bizlere sadece taktir etmek düşer,ama etmiyoruz[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Aziz YILDIRIM kendisine bir hedef koymuş oda Fenerbahçe nin 2007 yılında tüm branşlarda olimpiyatlara katılıp madalyalar kazanması... Bundan güzel birşey olabilirmi? Türkiye nin sporda parlayan birçok sporcusu fenerbahçenin altyapısıyla yetişti... valla belki birçok negatif yönü var ama adam herşeyi yapıyor... Allah için Türk sporuna fayda sağlayan herkese saygı duymalyız...[/B] |
turk futbolu dahada guclenir ama bizim oyuncular yabancilardan onemlidir diye dusunuyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:18. |