![]() |
Cevap: Stadyum rezaleti...!
[QUOTE=MaXiMuM;744766][B]Girişte sorun olur turnikeler arızalıdır,
çıkışta sorun olur kapılar açılmaz, insanlar üst üste çıkmaya çalışır, lavaboların suları akmaz pislik içinde, elektrikler kesik olur, karanlıkta rezillik diz boyu, 25 kuruşluk simit ve su satılır 1 TL ye, insanlar resmen kazıklanır göz göre göre.. Şimdi sormak istiyorum...! kimdir bunun sorumlusu ? Beden terbiyesi bölge müdürlüğü ne iş yapar? Sivas halkını buna layık görenleri kınıyorum...[/B][/QUOTE] [B][I]Hemen herşeyi özetlemiş MaXiMuM kardeşim :) teşekkürler. Göz yumanları da kınamak lazım[/I][/B] |
Sayın Oflaz burayı okusun diye aktifleştiriyorum !..
. |
[QUOTE=izmirliyigido;823633]Sayın Oflaz burayı okusun diye aktifleştiriyorum !..
.[/QUOTE] [B]Sitemiz ve konularımız hatta çözüm yolları bile her zaman aktif, yeterki kendileri aktif olsun :D Sayın izmirliyiğido'm[/B] |
Mehmet Oflaz heyecanını yitirmiş arkadaşlar
|
[QUOTE=izmirliyigido;823633]Sayın Oflaz burayı okusun diye aktifleştiriyorum !..
.[/QUOTE] aktif olsun ama adamın hiç birşeyden haberi yokki |
Oflaz bu konuyla ilgilide açıklama yaptı...yanlış anlamadıysam kapasitenin 25.000 olmasına rağmen, istenirse ilerleyen yıllarda kapasitenin 30.000 üzerine çıkarılabilecek şekilde projenin hazırlandığını söyledi..
|
stad konusunda az da olsa sevindim
|
Adama soruyor Nail bey U 17 Dünya kupası macları var vs diyor neden olmadı diyor. Kendi agzıyla stad yetersiz diyor. Madem stad yetersiz en iyisini yapmak yerine 25000 bin kişilik stada neden razı oluyorsun. Kapasite arttırılır diyor. Hazır devlet yapıyorken neden halledilemiyor. Sivasspor sonradan neden cebinden para verip kapasite arttırmaya calıssın. OFFFFFFFF OFLAZ OFFFFFFFFF.............
|
.[/QUOTE] [B]Sayın Oflaz bunu okuyamaz.Dünkü konuşmalarını dinleyince okumasının olmadığı fikrine kapılıyor insan BU BİRRR İKİNCİSİ kendi yöneticisi olduğu SİVASSPOR 'un resmi sitesini takip etmeyen burayı mı takip eder allah aşkına ... RESMNE SITKIM SIYRILDI ADAMDAN YAAA[/B] :confused::confused::confused::mad::mad::mad: |
[QUOTE=Rallim58;743404][B]Sivassporun müsabakalarını 4 Eylül stadyumunda izlemenin, takımı canlı olarak takip etmenin zevki bir başka oluyor. Ancak, bu zevki bizlere çok görenleri, stadyumda bizlere rezalet yaşatanları kınıyorum.
- Kombinelerimizi sezon başında aldığımız halde huzurla giriş-çıkış yaptıramayanları, - Girişte "bozuk para yasak" diyerek paraların toplanmasının akabinde içeride yapılan fahiş demiyorum "yiğidoya atılan kazık fiyatlar" sonrası ele geçen bozuk para serbestliği yaşatanları, - Maliyeti 10-12 kuruşluk suyu 10 katı fiyata ve 1 liraya, 50 kuruşluk çayı (abdest suyunu) hava şartlarına bağlı olarak, 1.25 veya 1.50 Tl'ye, piyasada 25 kuruş olan simiti 50 kuruşa sattıranları, -....... vs. vs. tek kelime ile "kınıyorum"...![/B][/QUOTE] 40 yıl öncede böyleydi hiç değişmemiş. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |