SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33029)

karşıyakalı 31.10.2011 09:21

Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

rıza hoca pedrielin bokunda boncuk bulacak galiba.bu adam süper lig için yetersiz bir oyuncudur ne diye ısrar edilir anlamıyorum.hava topuna hakim deniyor ama onun vuramadıgı kafa toplarına sokaktan adam getirsen aynı şekilde vurur.bana kalsa bırakın ilk 11 e almayı kulüple alakasını keserim en kısa zamanda.

yigidoyuzz 31.10.2011 10:04

[QUOTE=izmirliyigido;749353][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=33593&token=35998[/IMG]

[B]Böyle bir kadro ile Beşiktaş maçında varlık gösteremeyeceğimiz bilinen bir gerçeti. Maç başlarken kadroda MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ VE PEDRİEL'i görünce, sağbekte Mahmut Boz'u görünce eyvah dedim.[/B]

Grosicki-Eneramo-Rasmuusen üçgeni müthiş iş yaparken neden bunu bozuyorsun anlamış değiliz. Eneramo ileride yalnız kalırken Grosicki'nin bindirmelerini alacak bir kimse yok. Pedriel çok zayıf kalıyor.

[B]Cihan Yılmaz dururken, Keita dururken, Cerny dururken, Rasmussen dururken neden hep aynı isimlerde ısrar edersin? Sahi Kerim ZENGİN nerede? Neden halen oynayamıyor? Neden hazırlayamadın halen?[/B]

Hocam lütfen söyler misin Pedriel ne iş yapar? Mehmet Nas ne zaman doğru düzgün pas atacak? Erman Kılıç'ın ne zaman canı isteyecekte gol yollarına gidecek? Defans ne zaman oturacak?

[B]Sen ne dersen, de şöyle rahat bir maç izleyemiyoruz? Futbolcuların kulaklarını neden çekmiyorsun?[/B]

Bütün insiyatifini Beşiktaş'tan yana kullanan Kuddusi'ye de helal olsun. Eğer bugün vicdanı rahat olarak rahat bir uyku uyuyacaksa aldığı paralar helal olsun. Mahmut Boz'un ilk sarı kartında Qureazma'nın numarasını çok güzel yedi. Halbuki o pozisyonda sarı kartlık bir durum yoktu. Biraz ağır oldu. Penaltı pozisyonunda ise ikili bir mücadele vardı, ilk hareketi yapan Egemen olduğu halde kırmızı kartı gören Mahmut oldu ve penaltıdan golü yedik.

[B]Yani Kuddusi ilmik ilmik sonucu belirledi. Teşekkürler Kuddusi....[/B]

Geçmiş yıllarda bizim 3 maçta canımızı yakan Abdullah YILMAZ denilen hakem müsveddesi Galatasaray-Gaziantep maçında hata yaptı diye uzun süre maç alamayacak. Neymiş ????? Demek ki canın yanınca avazın çıktığı kadar bağıaracaksın, ortalığı birbirine katacaksın. O zaman sesini duyuyorlar.

[B]Hak yiyen, adaletsiz, ş.refsiz HAKEM İSTEMİYORUZ !!!!!!.....[/B]

.[/QUOTE]

Nasil ermani gorunce şaşirdin erman gol paslarini veren en güzel ortalari yapan adamdi ermana söz yok. ama MAHMUT BOZU GORUNCE şaşirdim bizm takimda oynayacak oyuncu değil . hep hata ve hatalar zinciriyle giden bir oyuncu hayrettin ve mahmut boz takima lütfen ama lütfen alinmasin pedriel çok vasatti ...

murat akça çok hoşuma giden bir futbolcu oldu .

Riza Hocam sesimi duy lütfen ..

Hayrettin . Mahmut boz u kesinlikle isttemiyoruz. murat akçayi ilk 11 de görmek istiyoruz bu dedim şekilde aslanlar gibi oynayacağimiza yürekden inaniyorummmmmm

ArifŞahin 31.10.2011 11:44

[QUOTE=izmirliyigido;749353][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=33593&token=35998[/IMG]

[B]Böyle bir kadro ile Beşiktaş maçında varlık gösteremeyeceğimiz bilinen bir gerçeti. Maç başlarken kadroda MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ VE PEDRİEL'i görünce, sağbekte Mahmut Boz'u görünce eyvah dedim.[/B]

Grosicki-Eneramo-Rasmuusen üçgeni müthiş iş yaparken neden bunu bozuyorsun anlamış değiliz. Eneramo ileride yalnız kalırken Grosicki'nin bindirmelerini alacak bir kimse yok. Pedriel çok zayıf kalıyor.

[B]Cihan Yılmaz dururken, Keita dururken, Cerny dururken, Rasmussen dururken neden hep aynı isimlerde ısrar edersin? Sahi Kerim ZENGİN nerede? Neden halen oynayamıyor? Neden hazırlayamadın halen?[/B]

Hocam lütfen söyler misin Pedriel ne iş yapar? Mehmet Nas ne zaman doğru düzgün pas atacak? Erman Kılıç'ın ne zaman canı isteyecekte gol yollarına gidecek? Defans ne zaman oturacak?

[B]Sen ne dersen, de şöyle rahat bir maç izleyemiyoruz? Futbolcuların kulaklarını neden çekmiyorsun?[/B]

Bütün insiyatifini Beşiktaş'tan yana kullanan Kuddusi'ye de helal olsun. Eğer bugün vicdanı rahat olarak rahat bir uyku uyuyacaksa aldığı paralar helal olsun. Mahmut Boz'un ilk sarı kartında Qureazma'nın numarasını çok güzel yedi. Halbuki o pozisyonda sarı kartlık bir durum yoktu. Biraz ağır oldu. Penaltı pozisyonunda ise ikili bir mücadele vardı, ilk hareketi yapan Egemen olduğu halde kırmızı kartı gören Mahmut oldu ve penaltıdan golü yedik.

[B]Yani Kuddusi ilmik ilmik sonucu belirledi. Teşekkürler Kuddusi....[/B]

Geçmiş yıllarda bizim 3 maçta canımızı yakan Abdullah YILMAZ denilen hakem müsveddesi Galatasaray-Gaziantep maçında hata yaptı diye uzun süre maç alamayacak. Neymiş ????? Demek ki canın yanınca avazın çıktığı kadar bağıaracaksın, ortalığı birbirine katacaksın. O zaman sesini duyuyorlar.

[B]Hak yiyen, adaletsiz, ş.refsiz HAKEM İSTEMİYORUZ !!!!!!.....[/B]

az bile demişşin acaba bu hakemlerde teşvik pirimi alıyormu bilelim !

serhan_58 31.10.2011 11:56

yazıklar olsun ya yine 3. sınıf bile olamayacak topçularla kabus görmeye devam edeceğiz şu mahmut bozu futbolcu diye getiren adam kimse en büyük hain odur arkadaşlar yönetimde futboldan anlamayan insanlar olduğu müddetçe küme düşmeye en yakın takım biziz malesef bu böyle biline lafımı unutmayın

Yusuf Çevik 31.10.2011 14:05

Sayın Yalçın abi yazın için teşekkür ediyorum,ancak Sivasspor gerçekten güzel mücadele verdi.Çoğu yerde hata yapsada,yinede iyi oynadı.Beceriksizlik bizim futbolcularda,ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlindirseydik,bu maç çok farklı olurdu.

Satılmış Kuddusi,ne şerefi var ne bişeyi.Lig Tv`de Beşiktaş taraftarı bütün medya kuruluşları Beşiktaş,4 büyük taraftarı.Hepsi 4 büyüklerin köpekleri,ne futboldan anlıyorlar ne bişeyden.Gariban takımız ya ezerler.Siz böyle yaptıkça bu futbol gelişmez.Birdahada istemiyoruz böyle haysiyetsiz 2 paralık hakemleri.

eyupk 31.10.2011 16:13

bu başlığı açan izmirliye şunu söylüyorum; takım yener hocayı göklere çıkartırsınız, takım yenilir hocayı yerin dibine sokarsınız sizin taraftarlığınızdan birşey anlamıyorum. çok bildiğiniz kadar birde stadı doldurabilseniz.

aozdemir 31.10.2011 17:21

hocanın arkasında durmalıyız. bizden biri ve elinden geleni yapıyor. yaptığı hatalarda uyarmakta görevimiz elbette.

Turan 59 31.10.2011 18:23

Bu Pedriel süper lig futbolcusu değil.

migroArmis 31.10.2011 18:27

Benim bu konuda görüşüm çoğu arkadaşlardan farklı..Süperligde herhangi bir iddası olmayan veya bu iddasını hissettirememiş bir takıma herhangi bir hakemin önyargıyla yaklaşıp buna alehinde karar vereceğini sanmıyorum...Sivassporda şu ana dek herhangi bir iddası olmadığını bütün anadolu kulupleri gibi ne yaptı nede hissetirebildi...Bu nedenle hangi hakem neden Sivasspor alehine düdük çalsın ki..Bunun bir tek nedeni olabilir..Böyle bir hakemin bunu yapabilmesi için Sivası ve Sivaslıları sewmiyor nefret ediyor olması lazım..Hadi diyelim böyle bir hakem var..Ama yaklaşık 3 yıldır burdayım yenilgilerin ardından forumda mutlaka hakeme serzeniş olan mağlubiyetin hakem tarafından sağlandığı başlıklar okudum.Mutlaka hakem hatalarıyla Sivasspor maç kaybetmiş olabilir ..bu sadece Sivasın değil bütün takımların yaşadığı bir sorun..Bence hatayı takımda aramak lazım ki takımda hakıkatten gözle görülür eksikler ve hatalar var.Bu mağlubiyetlerin olması oldukça doğal..İstisnalar haricinde hemen hemen her maç sonrası hakemleri suçlamak ta doğru değil bence...

şarkışla 58 01.11.2011 01:27

Ben stadda idim.Bu sitede yazdığımdan beri ilk defa bir hakemi suçluyorum.Bu hakem kasıtlıydı bize top oynatmadı.Penaltı kararından tutunda diğer bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı.Bize gelince kartları hep elndeydi,rakibe ise kart göstermeye çekindi.Rkibe her noktadan frikik attırdı.Biz bu hakemle bu maçı zaten alamazdık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23.