![]() |
Cevap: İ.B.B-SİVASSPOR
[QUOTE=Murad_Kelleci58;756003]Sorun bedava bilet bulmakta değil zannedersem İstanbul'daki hemşehrilerimiz için.. Sorun bence maçın oynandığı Stadın yerleşim bölgelerin çok uzağında olmasıdır.. Birde Pazar günü sabah saatleri denecek bir saatte başlıyor karşılaşma.. Tüm bu olumsuzluklar, beklenen taraftar sayısının çok aşağılara çekeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım...[/QUOTE]
dogru söylüyorsun kardes biz stattakı yerımızı alalım gerısını bosver 1 yiğido 1 dünyaya bedel inletiriz olimpiyatı |
İnş. maçta olacağım ibb çok güçlü takım, zor bir maç olacak ama yeneceğmizi düşünüyorum.
|
BozBaykuşlar meksika dalgalanması yaparlarsa görüntü alın yiğidolar.:)
|
İ.B.B güçlü takım ama iyi oynayıp pozisyona girersek alabiliriz
|
pazar günü 3 arkadaşımla olimpyat stadında takımı desteklemeye gideceğim
|
bizde 2 kişi gideceğiz,olimpiyat stadındaki ibb-sivasspor maçlarının hepsine gittim,inşallah pazar günüde ordayız.
olimpiyat stadı bize uğurlu geliyor sadece 1 defa yenildik,son saniyelerde gol yemiş ve mağlup olmuştuk pazar günü çok kalabalık olmalıyız maçın saati ve günü çok iyi |
bu mactan puan almak istiyorsak ilk once tabikii defans saglam olmali
|
saati yine cok erken
istanbulun trafiğini de düşünürseniz sabah namazıyla çıkması lazım taraftarların:);) rakip abdullah avcnın ayrılmasına rağmen aynı sistemle oynuyor dirençli rakibe biz direnc gostermeliyiz atılan paslarda iyi yer tutup iyi top calarsak rakibe sahayı dar ederiz yok yapamazsak rakip bize dar eder |
Kazanırsak çok iyi olur.1 puan da fena sayılmaz.
|
Okuduğum haberde,Sivas`tan 10 otobüs kalkıyormuş.Çok az bir rakam.İstanbul`da o kadar Sivas`lı var.En az 20 bin kişi olmamız lazım orada.[B]Takım yeniyor taraftarlar stada gelmiyor.Ne yapsın Sivasspor[/B].!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |