![]() |
Cevap: Morten Duncan Rasmussen
takipçi fırsatçı son vuruşları iyi uzun boylu bize faydalı olacaktır inş...
|
Duncan lakabasi Morten Nicolas Rasmussen cok firsatci takipci bir Forvet.
Ve KAfa vuruslarida cok etkili. Yani Sivassporumuz icin cok önemli ve bir Silah. Insallah sezonun sonu Opsiyonuyla birlikte aliriz Morten'i. |
aynen tilki gibi çok kurnaz ve fırsatçı satın alma opsiyonu bizde nede olsa inşallah sene sonu bitiririz işini
|
şimdiden 4 maç 3 gol attı bu nedemek biliyormusunuz 34 maç ta 25 gol ortalaması ile oynuyor sakatlanmadığını varsaysak böyle devam etse 25 gol atar kaçırdığı bidünya pozisyon var ben en az 15 gol atacağına yürekten inanıyorum
|
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR GOLCÜ ENERAMO BİLE CANA GELDİ ÇOK KATKI SAĞLAYACAK DAHA ÇOKKK
|
allah nazardan kem gozlerden saklasin insallah bu sene gol kralli olur ilk defa sivasspordan bir gol krali olur insallah
|
[B]Bİze çok ama çok faydası olacak inşallah :))[/B]
|
[QUOTE=şarkışla 58;739703]Bu adamın Grosicki-Erman-Carny-Eneramo ile uyumu önemli.Bir uyum yakalarlarsa gol yollarında sıkıntı çekmeyiz[/QUOTE]
Bu adam 20 yi bulur |
grokisci enorama rasmussen sü
per üçlü |
[B]+ Nerde duracağını ve nereye koşacağını çok iyi biliyor,Savunma arkasına iyi sarkıyor.
-O boya rağmen bir tane bile hava topu alamıyor,Top sürme,adam geçme gibi özellikleri yok. Suarezle bazı özellikleri tam tersi durumda.İkisinin değişmeli oynayacağını düşünüyorum.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15. |