SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 1-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33559)

calipso 21.01.2012 17:59

Cevap: Bursaspor 1-2 Sivasspor

bursa şeftalileri inşallah daha beter olurlar

Sivas 21.01.2012 18:01

Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor

Allaha Sükür maci kazandik...MURAT AKCA Amatörce bir Faul yapti hicte gereksiz di...Ama Bursada baya sorun var ve Kaleci nasil ben birsey yapmadim diyor. Cok gol kacirdik...
En büyük SiVAS

öğretmen 21.01.2012 18:02

[QUOTE=Ozan5858585858;762872][FONT="Arial Black"]Dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim bursaspor asla dostumuz olamaz ! İlk yarı bize küfrettiler dost dosta küfretmez ben bursa taraftarı çirkeftir dedim bana bağırıp çağırdınız bizim dostumuz olamazlar dedim bi bursalı arkadaş vardı onunla beraber bana yüklendiniz geçen senede böyle küfürler yemiştik ben çok iyi hatırlıyorum.. Şimdide bize küfrettiklerine hiç şaşırmadım o çirkef taraftar topluluğundan bekleneni yaptılar ! Maça gelirsek Bu maçı akıllı oynarsak alırız avantaj bizde bunu iyi kullanmalıyız galibiyetimizi korumak için ilerde basmalıyız.. asla geri çekilmemeliyiz.. Haydi Yiğidom Alalım Bu Maçı Kendimizden Geçelim Sabahlara Kadar Sevinelim Kutlayalım..[/FONT][/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum kimse artık bursa ankaragücü yalakalığı yapmasın sivas ın sivas tan başka dostu yok 5 tane yeseydik bizden iyisi yoktu bunların alayı kansız
eze işte böyle sivas ım hepsine aynı tarife

dogan5880 21.01.2012 18:05

ne dostu ..dost.mos yok sıvasın sıvasdan başka sevenı yok bırakın ankaragucude duşsun bız sadece sıvaslıyız

Hükümdar 21.01.2012 18:06

Çok şükür maç bizim.

Bundan sonraki maçlarımızda da aynı gayretle oynayarak inşallah galip gelir ve Sivasspor vesilesi ile Sivas'ımız da Türkiye'de hakettiği üst konumlarda görülür ve takdir edilir.

öğretmen 21.01.2012 18:09

bursa daki sivas taraftarını tebrik ediyorum harikaydı 90 dk susmadılar helalolsun ....

GERÇEK SİVASSPOR U ÇOK ÖZLEMİŞTİK SAOL RIZA HOCAM......

eroltas58 21.01.2012 18:13

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

[QUOTE=Salim58;762837][B][I]Bu maçı 2-1 alırız diye düşünüyorum.[/I][/B][/QUOTE]

Icine dogmu$ abi

mm1970 21.01.2012 18:13

[QUOTE=Ozan5858585858;762872][FONT="Arial Black"]Dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim bursaspor asla dostumuz olamaz ! İlk yarı bize küfrettiler dost dosta küfretmez ben bursa taraftarı çirkeftir dedim bana bağırıp çağırdınız bizim dostumuz olamazlar dedim bi bursalı arkadaş vardı onunla beraber bana yüklendiniz geçen senede böyle küfürler yemiştik ben çok iyi hatırlıyorum.. Şimdide bize küfrettiklerine hiç şaşırmadım o çirkef taraftar topluluğundan bekleneni yaptılar ! Maça gelirsek Bu maçı akıllı oynarsak alırız avantaj bizde bunu iyi kullanmalıyız galibiyetimizi korumak için ilerde basmalıyız.. asla geri çekilmemeliyiz.. Haydi Yiğidom Alalım Bu Maçı Kendimizden Geçelim Sabahlara Kadar Sevinelim Kutlayalım..[/FONT][/QUOTE]

haklısın kardeş 90 dakika bize küfrettiler be..şerefsiz bunlar bundan sonra burada bursa ankaragücü yalakalığı yapanlarda yapmasın artık..onların sadece kendi şehirlerinde taraftarı var ama sivasın heryerde var..iyi soktuk bursalı nonoşlara artık çıkartamazlar böle devam 4 sıraya çıktık play oftayızzzzzz

basayev58 21.01.2012 18:14

[QUOTE=basayev58;762867]bursaspor futbolla yapamayacagini cirkeflikle yapmaya calisiyor. trubunlerde gaz veriyor bu ortama. hakemin dogru kararlari yanlismis gibi protesto ediliyor. ikinci yari hakem hatasina gebe...kaana 3 kez ustuste faul yapip kart gormeyen sestak'a kaanin ilk faulunde kart gosterdi hakem. ozan ipek,ertugrul saglam cok antipatik gorunmeye basladi artik. ayrica bursaspor trubunleride sivasin p.cleri donsun saskina gibi sacma sapan tezahuratlara devam ederse bursaspor gozumde iyice biter.yenmek yenilmek futbolun dogasinda var,ama kufur yakismiyor...[/QUOTE]

Bursaspor bitmistir benim gozumde. penaltiya kadar yonetim istifa diyor kendi topcunu islikliyordun. penaltiyla ne degisti. guzel futbol mu oynamis oldunuz. eneramo o pozisypnlari harcamasa yonetimi asacak miydiniz? biz berabare kalabilir yada yenilebiliriz sorun yok,deplasmandir der geceriz. ama e Ertugrul Saglam takiminda futbol adina fis yok kalkip trubunlere oynuyorsun. sana hocaliktan cok dansozluk yakisir. adam gibi istifa edip gidecegin yerde hakemle oynuyorsun. kalecinin yaptigi hareketi tasvip mi ediyorsun?nerde kaldi adam gibi adam ertugrul saglam.adam gibi adam ariyorsan 5 metre ilerine bakicaksin RIZA CALIMBAY'dan senin...Yigido'lardan Bursalilarin ogrenecegi cok sey var. 90 dakikada sekilden sekile girince buyuk taraftar olunmuyor maalesef...mactan once dostluk kazansin diyordum simdi beter olun diyorum...

yigido yakup 21.01.2012 18:16

takimimizi tebrik ediyoruz enüzücü olan taraf haftaya navratil cezali.

bursalilar resmen cildirdi hele hakem dik duramadi herifler adami resmen samar oglani ettiler elindeki kartlari ne düsürttüren oyuncuya sari kart bile gösteremedi yaziklar olsun böyle hakemlere.

aslinda hayal kirikligi degilde bildigim bisey vardi ertugrul saglam kaybekerken cok cirkinlesti biz kazanirken halini bildigimiz icin kaybederken adamligini gösterdi birde eklemek gereken bisey var bunlari sampiyon mhk ve federasyondan hala ayni kiyaklari gecmesini beklemeleri ortaya cok cirkin görüntüler cikartiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:21.