SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Beşiktaş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33643)

sivasliapocan 06.02.2012 17:31

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm

DoomsDay58 06.02.2012 17:44

Dikkatli olursak fazla zorlanmadan kazanırız hafta içi braga maçı var yedek ağırlıklı çıkacaktır beşiktaş önemli olan son vuruşlar ve savunmanın iyi olması.

izmirliyigido 06.02.2012 17:58

[QUOTE=adres58;766653]Ramazan kardeş, hala uyanamadınmı o sitede... Farklı isimler kullanan özellikle değişik takımlara yayılmış durumdalar ve bu sitelerde o taraftar ismi ile yorumlar yapıp moral bozuyorlar... İt ürür kervan yürür takma kafana o tarz kişilerin yorumlarını...[/QUOTE]

O yanlı siteye artık üye ismiyle girmemeye özen gösteriyorum. Özellikle yorumlarda o kadar yanlı davranıyorlar ki adminler o yüzden onlara prim kazandırmamak için girmemeye çalışıyorum. Bence sizler aynı özeni gösterin.

.

kamışlı58 06.02.2012 18:09

kazanırız uşaum yeterki hata yapmayalım

kamışlı58 06.02.2012 18:12

[QUOTE=ardahanlı;766681]Aklımdan şöyle bir hayal geçiyor;
Biz ligi 4.bitiriyoruz. Play offlarda son maçımız fenerle. Fener 2 puanla lider biz ikinciyiz. Son maç fenerle yeniyoruz ve şampiyon oluyoruz.... Cüml alemede kapak oluyor bu tablo. Şikeyle suçlanan iki takım lig tarihinin en temiz sezonunda tarihinde ilk kez sivas şampiyon ve ikinc fenerbahçe...

Artık canım Türkiyem kapaklardan kapak beğenir....

Olma mı? Valla bana göre olabilir............[/QUOTE]

inşallah dedigin gibi kardeşim

kamışlı58 06.02.2012 18:15

[QUOTE=sivasliapocan;766696]q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm[/QUOTE]

8 taş bize rakip olamaz hele bu maçta sivasta karşımızda mücadele edecek topçuları yok hepsi muhallebi çocukları

kamışlı58 06.02.2012 18:20

[QUOTE=sivasliapocan;766696]q7 nin olmaması çok güzel ama fernandes gibi kaliteli bi futbolcu var bide almeida oynuormu bilmiyorum eğer almeidayla m.pektemeği oynatırsa sistem değişikliği yapıp 5-4-1 yapması lazımmm[/QUOTE]

q7ye düzgün asfalt lazım sivasın karlı yollaeında gitmiyormuş sivasspor döşer herhalde

ozledımeskıyı 06.02.2012 18:27

Her maçta söylüyorum yine söyleyeceğim biz kendi oyunumuzu oynayıp bireysel hata yapmaz GERÇEK SİVASSPOR u sahaya yansıtırsak bj knin ne yapablieceğğinin pek önemi yok özellikle stad 4 Eylül olunca.

üçyıldız58 06.02.2012 18:29

bugün çarşıda geziyorum bakıyorum beşiktaş kaşkolleriyle bereleriyle dolaşanlar çoğalmış
arkadaşlar iddaya girdik 2 tanesine sorduk sivaslı arkadaşım üniversiteli bunlar takılma dedi
ben haklı çıktım biliyorumki bu memlekette istanbul yalakalığı üst safhada
şu takımı desteklemeyip istanbul takımlarının yalakalığını yapanlara yazıklar olsun

gangster 06.02.2012 18:51

Hem Antalya hem kayseri maçında yazacaktım nasip olmadı.Taraftarın azlığından yakınıyoruz ama her iki maçta da stada gelen her bir Yiğido en az 10 kişiye bedel.Her iki maçtada belki otuz kişiye teklifte bulundum ve hepsinden aynı cevabı aldım."sen manyak mısın,bu soğukta maça mı gidilir."Evet bu takımın manyağıyız ve o stattaki her manyak Dünyanın neresinde olursa olsun 10 kişiye bedeldir.Ne demek istediğimi o maçlara gidipte buzları birkaç saatte çözülen abilerim,kardeşlerim anlayacaktır.

Maça gelecek olursak,3 haftadır üst üste kaybeden beşiktaş bu karşılaşmayı 6 puanlık dönüm maçı olarak görürse bizim istediğimiz oyun yapısı ortaya çıkar.Çünkü bu ligin en iyi kontra atak takımı biziz.

Rakibin en etkili silahı oynadığı takdirde Fernandes olacaktır.Ernst ve Simaoyu da düşününce kalecimize uzaktan atılan şutlarda çok iş düşeceğini düşünüyorum.Ayrıca korner ve duran toplarda Pektemek,Egemen gibi isimleride es geçmemek lazım.

Rakip ne kadar eksik olursa sonuçta beşiktaş.1-0 olsun bizim olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.