![]() |
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun
seni ozluyoruz hemde sonuna kadar arkandayiz sen merak etme 14 subat insallah suçsuz oldugun ortaya çikacak arkadaslar ne olacak tam olarak o gun mahkemeye mi çikacaklar
|
[B]Nice senelere Büyük Başkan...[/B]
|
doğum gününü tebrik ederiz ALLAH nice nice hayırlı uğurlu mutlu huzurlu bolluk ve bereketli nice uzun yıllar diliyorum.en kısa zamanda aramızda görmek dileği ile Allah yar ve yardımcınız olsun.sevgili başkanımız...
|
Sayin Baskan dogum gunun kutlu olsun.Inaniyorumki Sivassporun basarisi size en guzel dogum gunu hediyesidir.
|
Kim karalamaya çalışırsa çalışsın, kim ağzından salya akıta akıta saldırırsa saldırsın, her zaman onurunla her zaman şerefinle [B]dimdik ayakta durdun.[/B] Seni çok özledik başkan, Senin ordan çıktığın gün bizim için [B]2. Doğum günü[/B] olacaktır. [B]Her zaman yanındayız.[/B]
Önceden kötü sonuçlar alırdık, derdikki bu çamurdan birlikte çıkacağız... Şimdi ise bir tarafımız sensiz yaralı, Ama... [B]Bu çamurdan yine birlikte çıkacağız [/B]BAŞKANIM... |
BEN SİZİN MASUM OLDUĞUNUZA İNANIYORUM BAŞKANIM.
İNŞAALLAH AKLANIR LAYIK OLDUĞUN O KOLTUĞA TEKRAR OTURURSUN. ALLAH KURTARSIN. |
Sivas'a birkaç bakandan ,30-40 vekilden daha fazla hizmeti dokunmuş örnek bir Sivaslıdır başkanımız.Öyle inanıyor ve umud ediyorum ki bu davadan berat edecektir.Sağlıklı,hayırlı nice senelere Büyük Başkan!
|
:)dogum gününü kutlar saglik ve basarilar dilerim baskanim
|
Adalet herkese lazımdır. İnşallah ser odaklarının kara propogandası kendi baslarına doner, adalet yerini bulur, sucsuzlarin mağduriyeti giderilir, iftiracilar iftira krallığı yaşayan bu günlerin karşılığını bulur. Biz buna inanıyoruz. En azından büyük mahkeme kesin cezayı kesecektir. Mağdur oldugunuza inanıyor ve sizin icin adaletin kısa sürede yerine gelmesini temenni ediyorum. Hem insan hem Sivasli hem Dogansarli olarak hakyerini bulsun istiyorum. Allah yardımcınız olsun.
|
Sağlıklı mutlu, huzurlu yıllar dilerim.:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:58. |