![]() |
Cevap: Sivas'ın sahipleri BİR ADIM ÖNE
istanbuldan gelmek isteyenler özelden mesaj atınnnnnnn
|
[QUOTE=ankastre;769818]sivas belediyesi otobüs veririm ama bi şartla dediğini duydum. belediyenin şartıda taraftar dernek liderleri isterse veririm demiş. yani apo gardaşımın talebi boşa. yazık işte bzi böyle kaybediyoz. halbuki sen otobüsü çıkar meydana hatta önceden duyurunu yap siism listesi oluştur. bineceklerin kimliklerinin fotokopilerini al kimlerin gidip geldiğide bellli olur. illa grupmu olması lazım. tabi tarftar dernekleri organize etse iy olurda yoksa gitmek isteyenler yardımcı olmak lazım ey başkan doğan bey, yap bi güzellikde gidilsin ankara deplasmanına[/QUOTE]
ben dün görüştüm belediye yöneticileriyle bana dedikleri otobusleri arızalıymış, yeni aldıkları otubuslerinde şehir dışına çıkma yasağı war mış. başka bi yardımcı olabileceğimiz bi konu war mı dediler bende buna oldun ya öbürünede yardımcı olursun dedim kapattım ... |
nezaman sivas basınının tamamı bu ve benzer konularda ortak çalışma yaparlarsa işte ozaman ses getirir seslerini duyurulması gerekli yerlere duyururlar yoksa bir gazetenin veya birkaç kişinin bağırmasını kimse duymaz.
|
[QUOTE=favori58;769810]Bakıyorumda herkes birilerini suçlayarak içini dökmüş ama asıl tepki gösterileceklere göstermemiş. Arkadaşlar tamam,vekillerin ve işadamlarının duyarsızlığına tepki koyalım,ama asıl tepkiyi göstermemiz gereken Sivas basınıdır.Pzartesi akşamları televizyonlara çıkıp edebiyat yapanlar neden bu konuda sessizler acaba?Bizim en büyük tepkiyi taraftara sahip çıkmayan sesimizi duyurmayan Sivas basınına göstdermemiz lazım,eğer sessizlik devam ederse kimse gelipte " alın size otobüs" demez bu böyle biline[/QUOTE]
[B]Nerede? Sivas'ta o babayiğit. Daha öncede yazdım, Mustafa Ateş ile Abdullah Yiğit'in yaptıkları Sporaktif proğramı vardı, gece geç saatlere kadar canlı yayında bağlantı kurularak otobüs listeleri hazırlanıyordu (Gerçi telefonda konuşup söz verip daha sonra çark edenleri de biliyoruz da)... Sivas'ta şimdi bu organizasyonu yapacak spor proğramı mı var? Adım başı mantar gibi türeyen (Allah çok versin) marketler zincirlerinin sahipleri neredeler?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |