![]() |
Cevap: Korcan'a İyi Haber
[QUOTE=keko 58;773199]Bu habere inanılmaz sevindim KORCAAANNNN SENI ÖZLEDIK :):):):)
Arkadasim sen neden [B][COLOR="red"]size[/COLOR][/B] diyon??? [B][COLOR="red"]bize[/COLOR][/B] de yoksa sen sivassporlu deylmisin??? ama gelcekten senin verdin linki cok güzel Kaleci var onu 2. Kaleci yapsak iyi olur ;) Saygilar[/QUOTE] Keko 58: sende deve altinda pire ariyorsun |
[QUOTE=keko 58;773199]Bu habere inanılmaz sevindim KORCAAANNNN SENI ÖZLEDIK :):):):)
Arkadasim sen neden [B][COLOR="red"]size[/COLOR][/B] diyon??? [B][COLOR="red"]bize[/COLOR][/B] de yoksa sen sivassporlu deylmisin??? ama gelcekten senin verdin linki cok güzel Kaleci var onu 2. Kaleci yapsak iyi olur ;) Saygilar[/QUOTE] Keko 58: sende deve altinda pire ariyorsun Bence korcanin sivassporun kaleci yoklugunda kaleye gecmisti ama bence cok eksikleri vardi yan toplarda hic yoktu ortalama her macta 2 veya uc gol goruyorduk hic bir maci sivassporumuza kazandirdigini hatirlamiyorum ama korcan kotudur demek istemiyorum cok iyi kaleci dersek kendimizi kandirmis oluruz |
hosgeldin korcan en iyi kalecisin insallah cabuk gelirsin suandaki kalecilr iyi dil sen süpersin doruya doruyum
|
bizim kaleciye ihtiyacımız var inş korcan ihtiyacımızı giderir sürekli oynar
hatasız kul olmaz bir daha olmaması dilegiyle |
Nihatin oynadigi maclarda cok bariz hatalar yaptigini dusunmuyorum bence korcandan cok kotu bir kaleci degil sans verilirse genc bir kaleci kazanmis oluruz
|
trabzona götürüldümü acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42. |