![]() |
Cevap: SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NEREDE OYNANMALI ?
[QUOTE=ramazan5842;776868]konya olursa çaylar benden.:)[/QUOTE]sahası iyi değil
|
[B]Sakarya olsun.Hem dostlarımızda bize destek verir..[/B]
|
İki takıma da paralel olarak maçın oynanacağı yerin İzmir olması daha mantıklı..
|
yozgat daha iyi baska illere gerek yok bizim dedigimiz olsa istege bagli degildir bence
|
aslında erzurumda oynatsalar maçı...dadaşlar bizi sever ve destekler...ankara diyenleri ise anlayamıyorum...ankaragücü taraftarı komple bursayı destekler...ha bursada olmuş ha ankarada...fark yok...
|
[B]Zemini düzgün bir stad olmalı. Bazı yazılan illerin zeminleri çok kötü. Kötü zeminde iyi oynayamıyoruz. Güneyde bir il olması daha iyi olur bizim için. Adana'da olacağını tahmin ediyorum.[/B]
|
[QUOTE=bulentt07;776602]Ziraat Türkiye kupası final yolunda çeyrek finalde Bursaspor ile oynayacağımız maç tarafsız sahada oynanacak.Ertuğrul hoca Ankara'yı istediğini belirtti.Ankaragücü Bursa dostluğu bilinen bir gerçek.Bizimde ne Bursa ne Ankaragücü ile sorunumuz yok Ama herşeyden önce Sivassporumuz gelir.Ben İzmirde oynansın isterim Sizlerin Düsünceleri nedir büyük yiğidolar.[/QUOTE]
İzmir olması gerektiğinin nedenlerinide belirtmiştik zaten..En doğru karar bu olur... |
[QUOTE=ramazan5842;776610]benim açından konya,takım açısından ankara da oynansın.[/QUOTE]
Sivasa yakınlığındanmı bu şekilde düşündünüz bilemiyorum..Ama Bursasporun en fazla taraftar toplayacağı kent Ankaradır..Buda Sivasspor alehine olabilecek bir durumdur...Bizlerin işine gelir doğrusu:) |
[QUOTE=velibircan;776787]:D yok yok biz en iyisi zara da kangalda felan oynayalım oldu olacak.Biraz Mantıklı konuşalım Bursa kabul edermi şimdi malatyaymıs tokatmış adam demezmi eskişehir olsun balıkesir olsun diye ?
Büyük ihtimal iki kulup de bilet gelirleri için olımpıyatı seçebilir.Bursa çıkarma yapacagım bursadan derse olımpıyat olur..Ki İnsanllah orası olmaz adamlar kalkar bursadan 20 30 bin gelir bizim istanbuldaki çakma Sivaslılar 5 bini gecemez rezil oluruz. Ankara olsa ankaragücü muhabbettınden cok buyuk destek alır bursaspor kendi evi gibi oynarlar buyuk bır handıkap olur.Bizim kulüp kabl etmez onuda. En iyisi İzmir bana göre.Öyle de olabilir[/QUOTE] Olayı özetlemişsiniz..Harika bir yorum... |
[B][QUOTE=DOGU_BEY;776703][B]Burada biraz stratejik konuşmak lazım...Bize en yakın olan bir şehir ya da genel anlamda bizim üstünlüğümüzle dolacak bir stat veya bize sempatiyle bakan bir şehir olmalı...Malatya yakınlığı dolayısıyla olabilir, ayrıca ordaki seyricinin bizi destekleyeceğini umuyorum..Sakarya ve Sivas taraftarının arası gayet iyidir, Tatangalar orada bize destek verii..İstanbulu istemem zira Bursaya yakın İstanbul olacağına İzmir ya da Ankara bizim için daha uygun olur...[/B][/QUOTE]
biraz daha etraflı düşününce en mantıklı seçimin izmir olacağına karar verdim....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |