![]() |
Cevap: Manisaspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumla
Muhsin Yazicioglu atkisini unutmayalim , bugun 25 mart
|
bu takımlar tehlikeli can derdindeler..manisa değilde gençlerle oynasak 1 puan banko cepde 3 olabilir derdim ama deplasmanda ne olacağı belli olmaz umarım kazanırız...
|
çok sıkıntılı bir maç ama biz hertürlü bu maçı alırız
|
mesır macunu derdine duşmuş manisalilar trt den izledim,macunu yıyıp aslan kesilmesinler:D
|
Manisaspor 1-3 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/1.sivasspor_logo.jpg[/IMG]
Kupa beyi Sivassporumuz zorlu Manisa deplasmanına galibiyet için çıkıyor. Kümede kalma savaşı veren Manisaspor, Arena'dan çeyrek finalle dönen Sivasspor'u konuk ediyor. Ligde kalmak için son şansını kullanan Tarzan galibiyetten başka sonuç düşünmüyor. Play off hattında yer alan Sivasspor, Manisa'dan galibiyetle dönüp ilk 8 içindeki yerini koruma peşinde... Günlerdir idmana çıkmayan Ege ekibi önceki gün antrenmanlara başlarken, sakat olan Mehmet ve Makukula takımını yalnız bırakıyor. Yiğidolar'da ise Grosicki, Hayrettin ve Murat Akça forma giymiyor. MANİSASPOR-SİVASSPOR STAT: Manisa 19 Mayıs HAKEM: Bülent Yıldırım [B]SAAT:[/B] 15:30 [B]YAYIN:[/B] Lig TV 3 [B]MANİSASPOR:[/B] İlker, Akaminko, Dixon, Hüseyin, Ferhat, Nizamettin, Yiğit, Murat Erdoğan, Ahmet İlhan, Kahe, Isaac TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Erginer [B]SİVASSPOR[/B]: Atilla, Uğur, Faty, Navratil, Ziya, Kadir, Cerny, Rajnoch, Mehmet Nas, Erman, Eneramo [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Rıza Çalımbay |
Cevap: Manisaspor - Sivasspor
haydi bismillah maçi insallah kazaniriz 0-2
|
manisa için olduğu kadar bizim için de ölüm kalım maçı.. sonuna kadar arkandayız sivassporum benim !!
|
[B]Manisa'da güzel bi taraftar desteğimiz var,İnşaallah bu maçı alıp biz yolumuza devam edeceğiz Manisayı'da ligde devre dışı bırakacağız..
İki tane yollarsak yeterli.:)[/B] |
üç puanı al play off'u garantile.....
|
inşaallah 3 puan bizim olur ben 4.2 sivas alır diyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |